نویسنده |
پیغام |
roshik
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: با سلام انگار این 12 رگلاتور هم مثل بقیه اونها تعطیل شده و فعالیتش متوقف شده؟ من هم ازتایپیک قبلی این فلزیاب خاطره خوشی ندارم امیدوارم که درمورداین یکی هم وضعیت اون یکی تکرارنشه وبه نتیجه مطلوب وقابل انتظاربرسه
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 8:14am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
roshik نوشته است: منظورمن ازنقاط تست نقاطیه که درعیب یابی ویاتنظیم عملکردمدارمیتونن کمک کنن ومهمترین قسمت مدار_نوسانساز_پیش تقویت کننده _قسمت پالس نمونه وخروجی ایسی نمونه گیرهست خوب بنظرم بافرض بدون ایرادبودن تغذیه های15-و9+وایسی نوسانسازکه به راحتی قابل تشخیصه میبایست نقاط کارایسیهادربهترین شرایط وبه دورازفلزمشخص بشه 1)خروجی ایسی پیش تقویت کننده (قبل ازخازن 333وبعدازمقاومت330اهم ویک ونیم مگااهم)که میزان ولتاژش فقط به سیم پیچ وفت اصلی ونوسانسازوابسته هست 2)خروجی ایسی نمونه گیر(پایه5ایسی398)که نقش بسیارمهمی داره چون کاملاوابسته به تنظیم ایسی 4013هست که تعیین میکنه باچه تاخیرزمانی ازپالس اصلی تولیدی از709نمونه بگیره البته تنظیم این قسمت باولوم 100کیلوی مربوط به 4013امکان پذیره بقیه مدارهم قابل انعطافه ونتیجه گیری قابل حصوله مثلابرای تنظیم عملکردمدارمیشه باتنظیم ولوم 100کیلوی10دورطوری ترانزیستورقسمت چپ وبالای بردروتنظیم کردکه دراستانه روشن شدن قراربگیره یابهتره بگم ولتاژکلکتورش از15_به0ولت پرش کنه که هرچه این تنظیم دقیقترباشه عملکردمدارسریعتروحساسیت بهترمیشه اگه تااینجای مدارخوب کارکنه کارتمومه چون بقیه مداریک vcoهست ویک opampدیگه که برای طبقه صوتیه که بنظرم تااین قسمت مداربرای دیجیتالی کردن مدارکافیه خوب ببخشید که دیر شد تصویر 1 مربوط به خروجی آی سی پیش تقویت کننده با ولتاژ120میلی ولت تصویر 2 مربوط به خروجی آی سی نمونه گیر با ولتاژ6.5- ولت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 10:29am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام من از بعضی از دوستان خیلی خوبم گلگی دارم چه چیزی در رابطه با این دستگاه مورد ابهامه که میگید نصفه کاره مونده قطعات اصلی رو میخواستید گذاشتم فیر مدار چاپی رو خواستید دوستان گذاشتند فیلم خواستید گذاشتیم یا من متوجه کمبود نیستم که لطفا خیلی روشن اعلام کنید یا بعضی ها نسنجیده تصمیم میگیرنو یه چیزی میگن قرار بود 2 نفر از دوستان بسازند تا کارهایی که میشه روش انجام داد رو انجام داد تا بقیه هم بسازن متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی من قول دادم چه اساتید کمک بکنن و چه کمک نکنن من این مدارو تا آخر کار پیش میبرم ولی یکم زمان طولانی میشه بهترین کارایی دستگاه فعلا همینی است که با کمک دوستان گفتیم اگر کسی میخواد بسازه شروع کنه با همین اطلاعاتی که تا حالا گذاشتیم اگر تعقیرات مفید دیگری حاصل شد اعلام میکنم هر سوالی در مورد ساخت هست در خدمتم
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 10:39am |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: با سلام من از بعضی از دوستان خیلی خوبم گلگی دارم چه چیزی در رابطه با این دستگاه مورد ابهامه که میگید نصفه کاره مونده قطعات اصلی رو میخواستید گذاشتم فیر مدار چاپی رو خواستید دوستان گذاشتند فیلم خواستید گذاشتیم یا من متوجه کمبود نیستم که لطفا خیلی روشن اعلام کنید یا بعضی ها نسنجیده تصمیم میگیرنو یه چیزی میگن قرار بود 2 نفر از دوستان بسازند تا کارهایی که میشه روش انجام داد رو انجام داد تا بقیه هم بسازن متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی من قول دادم چه اساتید کمک بکنن و چه کمک نکنن من این مدارو تا آخر کار پیش میبرم ولی یکم زمان طولانی میشه بهترین کارایی دستگاه فعلا همینی است که با کمک دوستان گفتیم اگر کسی میخواد بسازه شروع کنه با همین اطلاعاتی که تا حالا گذاشتیم اگر تعقیرات مفید دیگری حاصل شد اعلام میکنم هر سوالی در مورد ساخت هست در خدمتم سلام دوست عزیز خیلی ممنون از کمکی که برای بچه های انجمن میکشید ساغ اوسان قارداش ایشالا من ام میخوام بسازمش وقتی شروع به مونتاژ کردم حنما مزاحمتون میشم
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 11:03am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
سامان عزیز موفق باشی
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 11:56am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
رستم جان ازاندازه گیریهاتون ممنونم چندتاسوال: ایابهینه سازی مدارتون همون یکی دوموردتغییراتی بودکه عنوان کردین یابازهم مونده؟ چندتاعکس ازاین فلزیاب دیده بودم که دراونهاازفن خنک کننده وهیت سینک برای رگولاتورهااستفاده کرده بودفکرکنم تغییرات دماروی کارایی سیستم تاثیرمنفی داشته باشه ایادستگاه شماکه این دومورددراون لحاظ نشده ثبات صددرصدروداره ؟
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 12:18pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
روشیک عزیز سلام فعلا این تعقیراتو انجام دادم 1- جای ترانزیستور 4 یک 2n3055 , tip42 رو باهم سری کردم 2-ترانزیستور 3 رو باtip142 عوض کردم 3-لوول مدار دلتا رو با کمی تعقیرات به مدار وصل نمودم اگر کسی خواست وصل کنه بگه اطلاعاتشو بزارم سرعت پاسخ دهیش از صدا جلوتره 4-ولوم یک رو ده دور کردم 5-ولوم تنظیم فرکانسرو بیرون و دم دست گذاشتم 6-ترانزیستور 1 رو با یک 2n2905 عوض کردم سرعت فرمانش یکم بیشتر از bc321 است با یک کلید دو حالته مدار را در حالت آل متال و غیر فلز قرار دادم که در حالت آل متال ولوم تفکیک 10 دور کار نمیکند و دستگاه در حد اکثر قدرت خود تنظیم میباشد و در حالت غیر فلز ولوم تفکیک هم قابل تنظیم میباشد رگلاتور 4 کمی گرم میشود از هیت سینگ استفاده کردم پیشنهاد میکنم از فن استفاده نکنید به خاطر نویز تولیدی هر چند مدار نویز بسیار کمی دارد من نزدیک 2 ساعت مدار را روشن گذاشتم هیچ تعقیری احساس نشد
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 12:43pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
ممنونم رستم جان ازبابت ارائه تجربیات مفیدتون اگه لطف کنین واون مداری که ازدلتابرای این مداراستفاده کردین روهم اینجابزارین ممنون میشم راستی هیچ اطلاعاتی ازقسمت دیجیتالی این مدارویامدلهای دیگرش موجودنیست؟
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 1:03pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
دوست خوبم تو صفحه 7 گذاشتم با تمام اطلاعاتش هنوز رو آپشن نرم افزاری دیگه ای کار نکردم و مدار خواستی هم ندیدم اگر دوستان دارند برای تسریع کار دریغ نفرمایند
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 3:44pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت جناب رستم عزیز میخوام این مدار را بسازم ولی چندتا سوال در مورد این مدار هست که اگه ممکنه لطفا جواب بدهید. 1- بالاخره تکلیف اون دیود زینر 6.8 ولت و ترانزیستور کنارش مشخص شد که نهایتا" باید به مدار وصل بشه یا نه؟ 2- ولوم سنس مدار (ولوم ده دور نه ولوم تفکیک)به کدام نقاط باید وصل بشه و مقدارش چند کیلو اهمه ؟ چون در تصاویر محل اتصال ولوم مشخص نیست. اگه ممکنه محل اتصال هرکدام از پایه های ولوم به مدار را مشخص کنید. ممنون
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:46pm |
|
|
|