انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:44pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ضمنا دوستانی که میخوان مطمئن باشند دستگاهشون کار میکنه یا نه دستگاه رو روشن کنند و انتنهای تلسکوپی رو باز کنند تا ته و ولوم رو تا اخر بچرخونند یعنی روی همون 9 یا 10 بعد به هردو انتنها زبون بزنند اگر یه مقدار لرزوند زبونتون رو یعنی دستگاه سالمه و داره کار میکنه و مشکل نداره بنظر من این بهترین تست و راحترین تست هست برای سلامت دستگاه

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 11 خرداد1392 - 12:37am
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
سلام به همه ، طبق سفارش استاد آريا :
دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن @};-

با سلام و تشکر از تمام بچه های کنجکاو و پر تلاش انجمن به خصوص اساتید و مدیران خوب سایت :)
چند تا سوال داشتم یکی این که در این تست دستگاه روی کدام گلد بوده ؟ و آیا به حالت بیسیم بوده یا باسیم ؟ و تست طلا چند گرم و در چه فاصله ای از استاد آریا قرار داشته؟ :-B
با تشکر. :-BD

«پیشرفت از جایی آغاز می‌شود که نقاط ضعفمان را بپذیریم» ژان وانیر

دانایی زمانیست که بفهمی هیچ نمی دانی
نادانی زمانیست که گمان کنی همه چیز می دانی

یکشنبه 11 خرداد1392 - 12:47am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
explorer نوشته است:
سلام
تو این مطلب منظور از فلز حذف کننده همان النگو هستش؟ به میله انتن خوراک طلا بدید یعنی چی؟

فلز حذف کننده : این روش یکی از بهترین روشهای حذف زرات هست،این تست را بعد از پیدا کردن نقطه انجام بدهید اگر ازیک النگو استفاده کنید خطای شما خیلی خیلی کم میشه و نزدیک به صفر میرسه .در کنار نقطه ای که مشخص کرده اید با فاصله 3 متر از مرکز فلز حذف کننده را روی زمین قرار بدهید به میله انتن خوراک طلا بدهید و از روی مرکز رد بشوید اگر فلزی که داخل زمین هست حجمش کمتر از مثلا النگو ای که قرار داده اید باشه انتن روی هدف قیچی نمیشه اما اگر بیشتر باشه انتن قیچی میشه این روش خیلی به شما کمک میکنه تا از شر زرات راحت بشید . البته هر فلزی که میزارید فقط روی همون نوع فلز تاثیر میزاره ، مثلا فلز طلا فقط برای طلا کاربرد داره روی فلز های دیگه مثل نقره یا .... تاثیری ندارد. حتی اگر در مکانی که ردیاب گرفته فلزی هم باشه ولی حجمش به اندازه فلز حذف کننده نباشه انتن عکس الملی نشون نمیده چه برسه به زرات که حجم چندانی ندارند.

البته تو این تست خوراک باز میشه درات تاثیر بذاره بسته به قدرت ذرات
استفاده از آهن ربا نودیو در 2 طرف خوراک و ریختن خاک اون محل تو کپسول بعد از آهن ربا ها بعد نیست

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

یکشنبه 12 خرداد1392 - 5:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

نیک نوشته است:
مهدی نوشته است:
دوستان اين تست كه عرض مي كنم براي اينه كه ، آزمايش شده بر روي هدف واقعي و موفقيت آميز بوده ، اينكه اگر ولوم روي نيم باشه و از فاصله 20 تا 25 متر ايستاديد و آنتنها به سمت هدف پيدا شده رفتن بدونيد كه بار بزرگي در اونجا بوده ، و اگر كمتر از 20 متر بود بار خيلي بزرگي نيست ، دوستان مد نظرشون باشه كه در كارهاي واقعي به مشكل نخورن @};-

با سلام و تشکر از تمام بچه های کنجکاو و پر تلاش انجمن به خصوص اساتید و مدیران خوب سایت :)
چند تا سوال داشتم یکی این که در این تست دستگاه روی کدام گلد بوده ؟ و آیا به حالت بیسیم بوده یا باسیم ؟ و تست طلا چند گرم و در چه فاصله ای از استاد آریا قرار داشته؟ :-B

دوستان بنده به شخصه دیگه به سوالات تکراری جواب نخواهم داد ؛ چرا ؟ برای اینکه اگر به عقب برگردیم مطالب بسیار بسیار مفید و ارزشمندی گفته و ثبت شده که اگر دوستان لطف کنن و مروری داشته باشند خیلی بیشتر از این سوالات جزعی که فرمایش می کنن مطالب مفیدتر و ارزشمندتر گیرشون میاد و اطلاعاتشون بالاتر خواهد رفت ، بنده راضی به ضرر اطلاعاتی دوستان نیستم و اگر متوجه بشم که سوال در مورد وضعیتی جدید و نو باشه هرآنچه درتوانم باشه دریغ نخواهم کرد .. یاعلی مدد
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 12 خرداد1392 - 9:18am
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
نیک نوشته است:
مهدی نوشته است:

دوستان بنده به شخصه دیگه به سوالات تکراری جواب نخواهم داد ؛ چرا ؟ برای اینکه اگر به عقب برگردیم مطالب بسیار بسیار مفید و ارزشمندی گفته و ثبت شده که اگر دوستان لطف کنن و مروری داشته باشند خیلی بیشتر از این سوالات جزعی که فرمایش می کنن مطالب مفیدتر و ارزشمندتر گیرشون میاد و اطلاعاتشون بالاتر خواهد رفت ، بنده راضی به ضرر اطلاعاتی دوستان نیستم و اگر متوجه بشم که سوال در مورد وضعیتی جدید و نو باشه هرآنچه درتوانم باشه دریغ نخواهم کرد .. یاعلی مدد
@};-

دوست و استاد گرامی آقا مهدی سلام
من تمام پستهای قبلی و تست های استاد آریا رو مطالعه کردم.واحتمالا در این تست گلد 2 وبه حالت بیسیم بوده و طلای تست در 2 متری بوده و احتمالا 10 گرم بوده. ولی با توجه به اینکه شما فرمودید این تست روی هدف واقعی انجام شده جهت اطمینان خواستم جزییات را هم بدانم تا موقع کار با اطمینان بیشتری جستجو را انجام دهم.
باز هم از صبر و حوصله شما متشکرم. @};-

«پیشرفت از جایی آغاز می‌شود که نقاط ضعفمان را بپذیریم» ژان وانیر

دانایی زمانیست که بفهمی هیچ نمی دانی
نادانی زمانیست که گمان کنی همه چیز می دانی

یکشنبه 12 خرداد1392 - 11:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه دوستان .من باردياب جايي رفتم رويه گزينه طلاجايي رانشون دادكه دستورالعمل هاي لازم راانجام دادم وبعدتست طلاگذاشتم در2متريم كه يك انگشتربودش بازهم از4طرف هدفه زمين راميگرفت ولي وقتي يك انگشترطلابه 2انگشتركردم يعني وزن طلايه تستموبردم بالا ديگهاونجاروبه هيچ وجه نزدوتسته طلاروزدومواداحتمال ميگرفت اولش.به نظرم بايدبراي تست يك وزه خوب رودرنظربگيريم وبه نظرم بالايه 4گرم .

یکشنبه 12 خرداد1392 - 12:32pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ariya نوشته است:
دوستان عزیز من از این روش برای پیدا کردن مرکز که بسیار هم دقیق هستش استفاده میکنم البته روشی هم که اقا مجتبی واقا حمید توصیه کردند, که بسوی هدف بروید تا انتنها قیجی بشوند کاملا درسته ,وهیج موردی نداره اما این روش یعنی ضربدر شدن روی هدف برای اپراتورهای حرفه ای ,بیشتر کارامد هستش ولی دوستانی که مبتدی هستند وهمجنین حرفه ای ازاین روشی که من گذاشتم راحتر میتونند جواب بگیرند

دوست خوب و با شخصیت من آقای نیک
بنده طبق اظهارات استاد آریا که از بنده درخواست کرده بودن اون مطلب رو نوشتم و حالا جواب شما طبق متن بالا و تصویر اون بوده ؛ امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره ;;) لطفاً برای دیدن تصاویر به انتهای صفحه 6 مراجعه بفرمائید اصول بدین شکل می باشد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 12 خرداد1392 - 12:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
سلام به همه دوستان .من باردياب جايي رفتم رويه گزينه طلاجايي رانشون دادكه دستورالعمل هاي لازم راانجام دادم وبعدتست طلاگذاشتم در2متريم كه يك انگشتربودش بازهم از4طرف هدفه زمين راميگرفت ولي وقتي يك انگشترطلابه 2انگشتركردم يعني وزن طلايه تستموبردم بالا ديگهاونجاروبه هيچ وجه نزدوتسته طلاروزدومواداحتمال ميگرفت اولش.به نظرم بايدبراي تست يك وزه خوب رودرنظربگيريم وبه نظرم بالايه 4گرم .

سلام، ممنون بابت اینکه نتیجه تست رو به اشتراک گذاشتید :ymapplause:
یا هدف ذرات بوده یا اگه شی بوده، وزنش کم بوده ولی با توجه به وزن انگشتر، بیشتر به نظر میرسه ذرات بوده باشه
بازم نظر اساتید مهمه

یکشنبه 12 خرداد1392 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همگی
تو دفترچه یه ردیاب یه چیزی خوندم برام جالب بود، از اساتید و دیگر دوستان میخوام لطفا نظر بدن
نوشته بود: با توجه به اینکه فرکانس فلزات بسته به نوع خاک منطقه ممکنه تغییراتی داشته باشه، واسه تست منطقه یک قطعه مثلا طلا رو تو عمق 50 سانتی چال کنید و تو رنجهای بین 5000 تا 7000 هرتز دستگاه رو تست کنید و نتایج رو ثبت کنید و ببینید انتنها تو اون منطقه به کدوم فرکانس بهتر واکنش میده، به این روش می تونید مناسب ترین فرکانس رو برا اون منطقه انتخاب کنید(تو این مدل بیشتر تنظیمات دستی انجام میشد با ولومهای مختلف)
البته متاسفانه من فقط دفترچه راهنما رو دیدم، چون دستگاه رو نداشتم نتونستم تست کنم. از اساتید و دیگر دوستانی که تجربه این کارو دارن یا امکانشو واسه تست دارن ممنون میشم نظر بدن
مرسی

دوشنبه 13 خرداد1392 - 6:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

explorer نوشته است:
سلام به همگی
تو دفترچه یه ردیاب یه چیزی خوندم برام جالب بود، از اساتید و دیگر دوستان میخوام لطفا نظر بدن
نوشته بود: با توجه به اینکه فرکانس فلزات بسته به نوع خاک منطقه ممکنه تغییراتی داشته باشه، واسه تست منطقه یک قطعه مثلا طلا رو تو عمق 50 سانتی چال کنید و تو رنجهای بین 5000 تا 7000 هرتز دستگاه رو تست کنید و نتایج رو ثبت کنید و ببینید انتنها تو اون منطقه به کدوم فرکانس بهتر واکنش میده، به این روش می تونید مناسب ترین فرکانس رو برا اون منطقه انتخاب کنید(تو این مدل بیشتر تنظیمات دستی انجام میشد با ولومهای مختلف)
البته متاسفانه من فقط دفترچه راهنما رو دیدم، چون دستگاه رو نداشتم نتونستم تست کنم. از اساتید و دیگر دوستانی که تجربه این کارو دارن یا امکانشو واسه تست دارن ممنون میشم نظر بدن
مرسی

با اجازه اساتید این تست برای ردیابهای فرکانس بالا ومتغیر مثل اسپکترا و ری فایندر.....انجام میشه و ارتباطی با ردیاب ساخت اقا حمید نداره ما در این تاپیک در مورد اموزش و نحوه استفاده از ردیاب fpl-22 صحبت می کنیم.

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

دوشنبه 13 خرداد1392 - 8:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 132 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure