نویسنده |
پیغام |
شهرام
تاریخ عضویت: پنج شنبه 29 فروردین1392 - 7:07am پست: 11 محل اقامت: بابل
|
باسلام خدمت دوستان ردیاب به دستم رسید برای ازمایش بردم در منتطقه جنگلی کوهستانی جایی را که شک داشتیم راتست کردم اول دستگاه را روشن کردم روی گلد 1گذاشتم 5دقیقه باشه بعد شروع به ردیابی کردم انتن ها بعداز چند چرخش 90درجه درهمان سمتی که مورد ما بود وچک نمودن اطراف یک نقطه را مشخص نمودن دوباره ردیاب را روی گلد 2 تست نمودم که باز جواب مثبت داد وهمان نقطه را نشان داد برای اطمینان بیشتر قبل از تست طلا درجه ردیاب را روی نیم گذاشتم دیدم روی هدف اصلا قیچی نمی کند وانتن بسمت دیگری رفت پس مشخص شد این مورد ذرات بود در مورد دیگر در همان ابتدا به امر ردیاب را روی گلد 2 بدون سیم گذاشتم زیر یک درخت تنومند را گرفت تمام مراحل تست را انجام دادم درست بود در اخر تست طلا را اجرا کردم با 5متر فاصله درجه را روی نیم گذاشتم انتن بسمت تست طلا رفت
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 8:35am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
شهرام نوشته است: باسلام خدمت دوستان ردیاب به دستم رسید برای ازمایش بردم در منتطقه جنگلی کوهستانی جایی را که شک داشتیم راتست کردم اول دستگاه را روشن کردم روی گلد 1گذاشتم 5دقیقه باشه بعد شروع به ردیابی کردم انتن ها بعداز چند چرخش 90درجه درهمان سمتی که مورد ما بود وچک نمودن اطراف یک نقطه را مشخص نمودن دوباره ردیاب را روی گلد 2 تست نمودم که باز جواب مثبت داد وهمان نقطه را نشان داد برای اطمینان بیشتر قبل از تست طلا درجه ردیاب را روی نیم گذاشتم دیدم روی هدف اصلا قیچی نمی کند وانتن بسمت دیگری رفت پس مشخص شد این مورد ذرات بود در مورد دیگر در همان ابتدا به امر ردیاب را روی گلد 2 بدون سیم گذاشتم زیر یک درخت تنومند را گرفت تمام مراحل تست را انجام دادم درست بود در اخر تست طلا را اجرا کردم با 5متر فاصله درجه را روی نیم گذاشتم انتن بسمت تست طلا رفت اين قسمت كه ميفرماييد آنتنها بسمت ديگري رفت يعني زمانيكه ولوم رو نيم گذاشتيد جاي جديدي گرفت؟! يا آنتنها ثابت و بي حركت يه جا ايستادند؟ همون لحظه تست طلا هم انجام داديد كه بعداز رها كردن هدف كاذب ببينيد تست طلاي خودتون ميگيره يا نه؟
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 11:01am |
|
|
شهرام
|
جناب اقای بنیامین باعرض سلام وقتی ردیاب را روی نیم گذاشتم انتن ها هرکدام به یک طرف رفتند ومن دیگر تست طلا را انجام ندادم چون ان نقطه دیگر جواب نمی داد وانتن قیچی نمی کرد
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 11:56am |
|
|
شهرام
|
باعرض پوزش اقا مهران که نام شما را اشتباهی نوشتم بنیامین
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 12:01pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: explorer نوشته است: سلام به همگی تو دفترچه یه ردیاب یه چیزی خوندم برام جالب بود، از اساتید و دیگر دوستان میخوام لطفا نظر بدن نوشته بود: با توجه به اینکه فرکانس فلزات بسته به نوع خاک منطقه ممکنه تغییراتی داشته باشه، واسه تست منطقه یک قطعه مثلا طلا رو تو عمق 50 سانتی چال کنید و تو رنجهای بین 5000 تا 7000 هرتز دستگاه رو تست کنید و نتایج رو ثبت کنید و ببینید انتنها تو اون منطقه به کدوم فرکانس بهتر واکنش میده، به این روش می تونید مناسب ترین فرکانس رو برا اون منطقه انتخاب کنید(تو این مدل بیشتر تنظیمات دستی انجام میشد با ولومهای مختلف) البته متاسفانه من فقط دفترچه راهنما رو دیدم، چون دستگاه رو نداشتم نتونستم تست کنم. از اساتید و دیگر دوستانی که تجربه این کارو دارن یا امکانشو واسه تست دارن ممنون میشم نظر بدن مرسی با اجازه اساتید این تست برای ردیابهای فرکانس بالا ومتغیر مثل اسپکترا و ری فایندر.....انجام میشه و ارتباطی با ردیاب ساخت اقا حمید نداره ما در این تاپیک در مورد اموزش و نحوه استفاده از ردیاب fpl-22 صحبت می کنیم. خیلی ممنان
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 12:30pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
شهرام نوشته است: باسلام خدمت دوستان ردیاب به دستم رسید برای ازمایش بردم در منتطقه جنگلی کوهستانی جایی را که شک داشتیم راتست کردم اول دستگاه را روشن کردم روی گلد 1گذاشتم 5دقیقه باشه بعد شروع به ردیابی کردم انتن ها بعداز چند چرخش 90درجه درهمان سمتی که مورد ما بود وچک نمودن اطراف یک نقطه را مشخص نمودن دوباره ردیاب را روی گلد 2 تست نمودم که باز جواب مثبت داد وهمان نقطه را نشان داد برای اطمینان بیشتر قبل از تست طلا درجه ردیاب را روی نیم گذاشتم دیدم روی هدف اصلا قیچی نمی کند وانتن بسمت دیگری رفت پس مشخص شد این مورد ذرات بود در مورد دیگر در همان ابتدا به امر ردیاب را روی گلد 2 بدون سیم گذاشتم زیر یک درخت تنومند را گرفت تمام مراحل تست را انجام دادم درست بود در اخر تست طلا را اجرا کردم با 5متر فاصله درجه را روی نیم گذاشتم انتن بسمت تست طلا رفت آفرین آقا شهرام ، کم کم همینطور قلق کار دستت میاد ، موفق باشی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 1:08pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
مهدی نوشته است: شهرام نوشته است: باسلام خدمت دوستان ردیاب به دستم رسید برای ازمایش بردم در منتطقه جنگلی کوهستانی جایی را که شک داشتیم راتست کردم اول دستگاه را روشن کردم روی گلد 1گذاشتم 5دقیقه باشه بعد شروع به ردیابی کردم انتن ها بعداز چند چرخش 90درجه درهمان سمتی که مورد ما بود وچک نمودن اطراف یک نقطه را مشخص نمودن دوباره ردیاب را روی گلد 2 تست نمودم که باز جواب مثبت داد وهمان نقطه را نشان داد برای اطمینان بیشتر قبل از تست طلا درجه ردیاب را روی نیم گذاشتم دیدم روی هدف اصلا قیچی نمی کند وانتن بسمت دیگری رفت پس مشخص شد این مورد ذرات بود در مورد دیگر در همان ابتدا به امر ردیاب را روی گلد 2 بدون سیم گذاشتم زیر یک درخت تنومند را گرفت تمام مراحل تست را انجام دادم درست بود در اخر تست طلا را اجرا کردم با 5متر فاصله درجه را روی نیم گذاشتم انتن بسمت تست طلا رفت آفرین آقا شهرام ، کم کم همینطور قلق کار دستت میاد ، موفق باشی اقا مهدی ، بنظر شما زیر این درختی که اقا شهرام تست کردن خبری هست یا نه؟
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 1:16pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
نخير آقا آرتين خبري نيست اگر كمي با دقت بيشتر مطالب رو بخونيد متوجه ميشيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 5:59pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
مهدی نوشته است: نخير آقا آرتين خبري نيست اگر كمي با دقت بيشتر مطالب رو بخونيد متوجه ميشيد
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 6:17pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
بچه هااستاداریانیستش ؟نمیدونیدکجاس؟
|
دوشنبه 13 خرداد1392 - 7:51pm |
|
|