انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:25pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

محل اقامت: بابل
باسلام خدمت دوستان ردیاب به دستم رسید برای ازمایش بردم در منتطقه جنگلی کوهستانی جایی را که شک داشتیم راتست کردم اول دستگاه را روشن کردم روی گلد 1گذاشتم 5دقیقه باشه بعد شروع به ردیابی کردم انتن ها بعداز چند چرخش 90درجه درهمان سمتی که مورد ما بود وچک نمودن اطراف یک نقطه را مشخص نمودن دوباره ردیاب را روی گلد 2 تست نمودم که باز جواب مثبت داد وهمان نقطه را نشان داد برای اطمینان بیشتر قبل از تست طلا درجه ردیاب را روی نیم گذاشتم دیدم روی هدف اصلا قیچی نمی کند وانتن بسمت دیگری رفت پس مشخص شد این مورد ذرات بود در مورد دیگر در همان ابتدا به امر ردیاب را روی گلد 2 بدون سیم گذاشتم زیر یک درخت تنومند را گرفت تمام مراحل تست را انجام دادم درست بود در اخر تست طلا را اجرا کردم با 5متر فاصله درجه را روی نیم گذاشتم انتن بسمت تست طلا رفت

دوشنبه 13 خرداد1392 - 8:35am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
شهرام نوشته است:
باسلام خدمت دوستان ردیاب به دستم رسید برای ازمایش بردم در منتطقه جنگلی کوهستانی جایی را که شک داشتیم راتست کردم اول دستگاه را روشن کردم روی گلد 1گذاشتم 5دقیقه باشه بعد شروع به ردیابی کردم انتن ها بعداز چند چرخش 90درجه درهمان سمتی که مورد ما بود وچک نمودن اطراف یک نقطه را مشخص نمودن دوباره ردیاب را روی گلد 2 تست نمودم که باز جواب مثبت داد وهمان نقطه را نشان داد برای اطمینان بیشتر قبل از تست طلا درجه ردیاب را روی نیم گذاشتم دیدم روی هدف اصلا قیچی نمی کند وانتن بسمت دیگری رفت پس مشخص شد این مورد ذرات بود در مورد دیگر در همان ابتدا به امر ردیاب را روی گلد 2 بدون سیم گذاشتم زیر یک درخت تنومند را گرفت تمام مراحل تست را انجام دادم درست بود در اخر تست طلا را اجرا کردم با 5متر فاصله درجه را روی نیم گذاشتم انتن بسمت تست طلا رفت

اين قسمت كه ميفرماييد آنتنها بسمت ديگري رفت يعني زمانيكه ولوم رو نيم گذاشتيد جاي جديدي گرفت؟! يا آنتنها ثابت و بي حركت يه جا ايستادند؟ همون لحظه تست طلا هم انجام داديد كه بعداز رها كردن هدف كاذب ببينيد تست طلاي خودتون ميگيره يا نه؟

دوشنبه 13 خرداد1392 - 11:01am

جناب اقای بنیامین باعرض سلام وقتی ردیاب را روی نیم گذاشتم انتن ها هرکدام به یک طرف رفتند ومن دیگر تست طلا را انجام ندادم چون ان نقطه دیگر جواب نمی داد وانتن قیچی نمی کرد

دوشنبه 13 خرداد1392 - 11:56am
YIM

باعرض پوزش اقا مهران که نام شما را اشتباهی نوشتم بنیامین
:x

دوشنبه 13 خرداد1392 - 12:01pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
explorer نوشته است:
سلام به همگی
تو دفترچه یه ردیاب یه چیزی خوندم برام جالب بود، از اساتید و دیگر دوستان میخوام لطفا نظر بدن
نوشته بود: با توجه به اینکه فرکانس فلزات بسته به نوع خاک منطقه ممکنه تغییراتی داشته باشه، واسه تست منطقه یک قطعه مثلا طلا رو تو عمق 50 سانتی چال کنید و تو رنجهای بین 5000 تا 7000 هرتز دستگاه رو تست کنید و نتایج رو ثبت کنید و ببینید انتنها تو اون منطقه به کدوم فرکانس بهتر واکنش میده، به این روش می تونید مناسب ترین فرکانس رو برا اون منطقه انتخاب کنید(تو این مدل بیشتر تنظیمات دستی انجام میشد با ولومهای مختلف)
البته متاسفانه من فقط دفترچه راهنما رو دیدم، چون دستگاه رو نداشتم نتونستم تست کنم. از اساتید و دیگر دوستانی که تجربه این کارو دارن یا امکانشو واسه تست دارن ممنون میشم نظر بدن
مرسی

با اجازه اساتید این تست برای ردیابهای فرکانس بالا ومتغیر مثل اسپکترا و ری فایندر.....انجام میشه و ارتباطی با ردیاب ساخت اقا حمید نداره ما در این تاپیک در مورد اموزش و نحوه استفاده از ردیاب fpl-22 صحبت می کنیم.

خیلی ممنان

دوشنبه 13 خرداد1392 - 12:30pm
مدیر سایت
مدیر سایت

شهرام نوشته است:

:-BD :ymapplause: :ymapplause: @};- آفرین آقا شهرام ، کم کم همینطور قلق کار دستت میاد ، موفق باشی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 13 خرداد1392 - 1:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدی نوشته است:
شهرام نوشته است:

:-BD :ymapplause: :ymapplause: @};- آفرین آقا شهرام ، کم کم همینطور قلق کار دستت میاد ، موفق باشی

اقا مهدی ، بنظر شما زیر این درختی که اقا شهرام تست کردن خبری هست یا نه؟

دوشنبه 13 خرداد1392 - 1:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

نخير آقا آرتين خبري نيست اگر كمي با دقت بيشتر مطالب رو بخونيد متوجه ميشيد ;)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 13 خرداد1392 - 5:59pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدی نوشته است:
نخير آقا آرتين خبري نيست اگر كمي با دقت بيشتر مطالب رو بخونيد متوجه ميشيد ;)

:D

دوشنبه 13 خرداد1392 - 6:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بچه هااستاداریانیستش ؟نمیدونیدکجاس؟

دوشنبه 13 خرداد1392 - 7:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 93 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure