انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:43am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

roshik نوشته است:
رستم جان احتمالاازدیودزنر6.8ولت استفاده کرده فقط بهتره اون پتانسیومتروتغییرندی چون ممکنه ترانزیستورT2بسوزه
راستی کلکتوراین ترانزیستورT2مثل مدارات دیگه بازه یابه جایی رفته؟
درموردفرکانس مدارت هم شمابه سادگی میتونی باتوجه به دومقاومت وصل شده بین پایه 7و8 وهمچنین 7و6وهمچنین خازن بین پایه 6و1(منفی مدار)فرکانس نوسانسازرومحاسبه ومطمئن بشی باتوجه به تجره دوستان 150هرتزبایدبهترین باشه
اون فرکانس 2700هرتزهم بنظرم ناشی ازنشتی خازنهای اطراف 4013 ویاکثیف بودن فیبرمدارچاپیه

ممنون روشیک عزیز
بله کلکتور ترانزیستور آزاده و تو مدار کار خاصی انجام نمیده مگر اینکه بقیه قطعات که روی مدار هست و جاشون خالی وصل بشه که فکر میکنم از ترفندهای فروشندگان این دستگاه بوده که مثلا بعد از یک مدت دستگاه رو تقویت میکردند و پول دیگری میگرفتند
از قسمت خالی مدار اینجور مشخصه که یک نوع تقویت ولتاژ و یا یک نوع تعقییر دهنده فرکانس ولتاژ ورودی است
من رو یه دستگاه دست ساز پالسی بلغاری به اسم toto x دیدم که با یک آیسی فلزی که اشتباها فکر میکردم 709 است ولتاژ 12 ولت رو به 36 ولت با فرکانس 10 هرتز تبدیل کرده بود شاید اینجا هم منظور همین باشه باید روش کار شه به خدا اینقدر مشغله کاری دارم که با زور میرسم بیام
خدمت شما بعضی از دوستانم که دیگه نمیان و فکر میکنن مدار همینه ولی مطمعن باشید همینطور که قول دادم هر کاری بتونم برای ارتقای این مدار انجام میدم
قول دادم و سر قولمم هستم
رو شیک عزیز از راهنمایتون بابت مدار مورد دار ممنونم

یکشنبه 18 خرداد1393 - 5:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درمورددلیل استفاده ازاین مدارمن قبلامن هم سوال پرسیدم اماکسی ظاهراعلتش رونمیدونه
برداشتی که من ازمدارمربوطه دارم اینه که میشه یک ولتاژتثبیت شده رودرکلکتورمدارنسبت به 24-ولت بوجوداوردکه حداکثرمقدارش حدود6.5ولته البته این وضعیت درحالت اشباح ترانزیستوربوجودمیاد
اگه پتانسیومترکامل به سمت راست بره(زمین)ترانزیستورخاموش میشه واگه به سمت چپ بلغزه میتونه تامرحله اشباح T2جلوبیادواگه بیشترازاین مقدارجابجابشه(به سمت 24-ولت بره)T2وDzهردوغزل خداحافظی رومیخونه
پس بنظرم این مداربایددرنقطه ای کاربردداشته باشه که به ولتاژحداکثرحدود6.5ولت تثبیت شده نسبت به 24-ولت نیاز باشه ومقداراین ولتاژهم ظاهرا به شرایط مداروابسته هست که باتوجه به عملکردمدارتنظیم میشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 18 خرداد1393 - 6:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اشتباه تایپی رواصلاح میکنم دیودزنردرحالت دوم هم نخواهدسوخت وفقط ترانزیستورمیتونه اسیب ببینه

یکشنبه 18 خرداد1393 - 6:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
rostam نوشته است:
با سلام پویای عزیز
نقشه نوع اتصال رو میزارم طبق همین انجام بدید
در مورد مدار جناب آقای هدایتی که شالوده همین مدار است هم جواب میدهد
سعی میکنم اطلاعات مربوطه را در حد درک الکترونیکی همه دوستان ارائه دهم اگر مورد تخصصی خواستی بود در خدمتم
راستی ببخشید دستی کشیدم

باتشکر از جناب رستم عزیز

اگه ممکنه اندازه پی سی بی این مدار لول ال سی دی را هم ذکر کنید(طول و عرض)

راستی اگه بخواهیم از میتر عقربه ای برای مدار 12رگلاتور استفاده کنیم نقاط اتصال میتر کجا باید باشه؟

ممنون ^:)^

یکشنبه 18 خرداد1393 - 6:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام پویای عزیز
نقشه نوع اتصال رو میزارم طبق همین انجام بدید
در مورد مدار جناب آقای هدایتی که شالوده همین مدار است هم جواب میدهد
سعی میکنم اطلاعات مربوطه را در حد درک الکترونیکی همه دوستان ارائه دهم اگر مورد تخصصی خواستی بود در خدمتم
راستی ببخشید دستی کشیدم

باتشکر از جناب رستم عزیز

اگه ممکنه اندازه پی سی بی این مدار لول ال سی دی را هم ذکر کنید(طول و عرض)

راستی اگه بخواهیم از میتر عقربه ای برای مدار 12رگلاتور استفاده کنیم نقاط اتصال میتر کجا باید باشه؟

ممنون ^:)^

پویا عزیز تمامی اطلا عات ال سی دی رو گذاشتم لطفا صفحه 7 رو چک کن
میتر عقربه ای به همونجایی وصل میشه که لوول وصل میشه

یکشنبه 18 خرداد1393 - 7:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان سلام
خبر خوش
عجب اعجوبه ای این 12 رگلاتوره ترانزیستور 1 رو با یک 2n2904 عوض کنید دستگاه فقط طلا نقره و استیل رو میزنه با قدرت بالاو با این که مفرق و برنج هم از همین خانواده است ولی اونارو سنس نمیکنه و در نقطه تنظیم دیگه بقیه فلزات رو میزنه که اگه دوستان برسی کنن میبینن با این ترانزیستور فقط قسمت بالا گذر باعث سویچ ترانزیستور میشود که نشانگر حامل بودن اطلاعات ورودی به بیس این ترانزیستور میباشد فکر کنم معمای این دستگاه شکسته شده و خیلی کارا میشه روش انجام داد از قبیل جدا کردن فلزات از نظر سنس من در اولین فرصت اطلاعات ورودی به بیس ترانزیستور 1 رو برسی میکنم شاید بشه با چند ترانزیستور مختلف مدهای تفکیک دیگری به وجود آ ورد و چندین کار دیگه
ولی دریغ که بعضی از دوستان خوب که از اول بودن اینور نمیان
انشا الله که سرشون سلامت باشه تا جایی که بتونم پیش میبرمش
خازن 13 رو 1 نانو بزارید

یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
دوست عزیز جناب رستم،از اینکه درمورد این مدار اینهمه زحمت میکشید ازشما تشکرمیکنم.
بنده تمامی قطعات ولوازم موردنیاز ساخت این مدار را آماده کردم، امروز هم میخواستم فیبر اونو چاپ و شروع به مونتاژ کنم که با این خبرای شما در مورد این مدار فعلا صبر کردم تا نتیجه نهایی از طرف جنابعالی اعلام بشه.البته اگه در پی سی بی اولیه تغییراتی داده نخواهد شد و کماکان همون پی سی بی بدون تغییر باشه،بنده فعلا" فیبر مدار رو چاپ و آماده کنم تا وقتی تغییرات نهایی ازطرف جنابعالی اعلام شد،سپس قطعات را نصب نمایم.
باسپاس

یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر پویای عزیز شما لطف کنید و مدار رو بسازید تعقیرات در حد تعقییر قطعات خواهد بود اگر این لطف را بکنیید با هم پیش خواهیم رفت و با مشترک بودن نتایجمان کار های بیشتری میتوان انجام داد

یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رستم جان منم ميخوام بسازمش اما نميدونم چرا موقع تنظيم فرکانس لنگ ميمونم اسکوپ هم ندارم و اهمترم فرکانس سنج نداره چاره چيه؟

یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چندتا فيلم از مدار جناب مقدسى از کارکرد جالب اين مدار دارم و چون فقط و فقط با گوشى آن ميشم امکان آپ نيست وگرنه جالب بود شما هم ببينيد عاشق مدار ميشيد

دوشنبه 18 خرداد1393 - 12:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , techdiag و 357 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure