roshik نوشته است:
رستم جان احتمالاازدیودزنر6.8ولت استفاده کرده فقط بهتره اون پتانسیومتروتغییرندی چون ممکنه ترانزیستورT2بسوزه
راستی کلکتوراین ترانزیستورT2مثل مدارات دیگه بازه یابه جایی رفته؟
درموردفرکانس مدارت هم شمابه سادگی میتونی باتوجه به دومقاومت وصل شده بین پایه 7و8 وهمچنین 7و6وهمچنین خازن بین پایه 6و1(منفی مدار)فرکانس نوسانسازرومحاسبه ومطمئن بشی باتوجه به تجره دوستان 150هرتزبایدبهترین باشه
اون فرکانس 2700هرتزهم بنظرم ناشی ازنشتی خازنهای اطراف 4013 ویاکثیف بودن فیبرمدارچاپیه
ممنون روشیک عزیز
بله کلکتور ترانزیستور آزاده و تو مدار کار خاصی انجام نمیده مگر اینکه بقیه قطعات که روی مدار هست و جاشون خالی وصل بشه که فکر میکنم از ترفندهای فروشندگان این دستگاه بوده که مثلا بعد از یک مدت دستگاه رو تقویت میکردند و پول دیگری میگرفتند
از قسمت خالی مدار اینجور مشخصه که یک نوع تقویت ولتاژ و یا یک نوع تعقییر دهنده فرکانس ولتاژ ورودی است
من رو یه دستگاه دست ساز پالسی بلغاری به اسم toto x دیدم که با یک آیسی فلزی که اشتباها فکر میکردم 709 است ولتاژ 12 ولت رو به 36 ولت با فرکانس 10 هرتز تبدیل کرده بود شاید اینجا هم منظور همین باشه باید روش کار شه به خدا اینقدر مشغله کاری دارم که با زور میرسم بیام
خدمت شما بعضی از دوستانم که دیگه نمیان و فکر میکنن مدار همینه ولی مطمعن باشید همینطور که قول دادم هر کاری بتونم برای ارتقای این مدار انجام میدم
قول دادم و سر قولمم هستم
رو شیک عزیز از راهنمایتون بابت مدار مورد دار ممنونم