نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
عذر میخوام منظورم میکرو امپر بود نه میکرو ولت
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 20 خرداد1393 - 12:18am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
سلام دوستان من قصد ساخت اين ردياب رو دارم اما اشنايي من از الكترونيك در حد ساخت برد اموزشي مهران كيت بوده و در مورد قطعات و كارايي اونا اطلاعاتي ندارم به نظر شما با اين كه اطلاعاتي ندارم ميتونم درستش كنم ؟ اما استعدادم خوبه
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
شنبه 11 مرداد1393 - 8:52am |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
شما بساز هر کمکی خواستی از پی سی پی زدن گرفته تا .......... با هاتم.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
شنبه 11 مرداد1393 - 3:03pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
adnistor_6 نوشته است: سلام دوستان من قصد ساخت اين ردياب رو دارم اما اشنايي من از الكترونيك در حد ساخت برد اموزشي مهران كيت بوده و در مورد قطعات و كارايي اونا اطلاعاتي ندارم به نظر شما با اين كه اطلاعاتي ندارم ميتونم درستش كنم ؟ اما استعدادم خوبه مدار سادست راحت بسازش فقط از بهترین قطعات استفاده کن این تیپ مدارات انالوگ وابستگی شدیدی به قطعات اطراف دارن تا تولید فرکانس به خوبی صورت بگیره ولی اگه میخوای یک ردیاب داشته باشی بیا تو تایپیک ردیاب دیجیتال روی میکرو کار کن تا یک ردیاب با ثبات داشته باشی
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 11 مرداد1393 - 7:45pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
خيلي ممنون از سهيل و بهرام در مورد ديجيتال و اون ميكرو كه فرمودين مثل اينكه بايد يكمم برنامه نويسي روش انجام بشه البته من اينجوري شنيدم و اطلاعات دقيق ندارم من ردياب رو براي استفاده توي قبرستون ميخوام و از خود تعريف نباشه نقطه زني خودمو با پالسي خيلي قبول دارم ميخواستم كنار نقطه زنم باشه كه محدوده رو يكم كوچيك كنم مهم نيست به طور دقيق نشونم بده 50% هم خطا داشته باشه برام كافيه و توي نهايتا تا ٣٠٠ متر و عمق ٥ متر جواب بده واسم كافيه ايا با اين شرايط به نظرتون جواب ميده يا يك مدار ديگه بهتره؟ و هزينه اين مدار به نظرتون چقدر ميشه فقط هزينه قطعات الكترونيكيش؟
|
دوشنبه 13 مرداد1393 - 7:06am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
اساتيد محترم اگر امكانش هست نقشه مدار رو بذارن چون توي اوايل تاپيك فقط يك نقشه بود كه از يك اي سي استفاده شده بود بنده اطلاعات الكترونيكم در حر منفيه يك هستش يكم زير ساده تر بيان كنيد ممنون ميشم
|
شنبه 18 مرداد1393 - 9:03am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
دوستان اون قسمت مثلثي سمت راسته نقشه مدار چيه؟؟
|
شنبه 18 مرداد1393 - 10:11am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
Soheil2014 نوشته است: شما بساز هر کمکی خواستی از پی سی پی زدن گرفته تا .......... با هاتم. يكم راهنمايي در مورد قطعات ميخواستم مشخصات كامل قطعات كه دوستان يك ليست قرار دادن اما وقتي توي نت سرچ كردم چند سري از همين قطعات وجود داشت نحوه طراحي مدار كه اگر بعضي قسمتهاي مدار رو با سيم به هم وصل كنيم ايرادي داره؟ اي سي lm توي نقشه مدار به صورت ٣ پايه قرار گرفته درسته؟يعني اي سي lm سه تا پايه داره؟ ممنون
|
شنبه 18 مرداد1393 - 1:59pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
مهندس حميد كم لطفي نكنيد يكمم مارو دريابيد
|
شنبه 18 مرداد1393 - 3:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این دستگاه هر نکته ای داشته گفته شده! فقط باید وقت بذارین تاپیک رو از ابتدا مطالعه کنین. چیز خاصی نداره که نیاز به توضیح بیشتر باشه. LM339 رو هم میتونین حذف کنین چون فقط برای تست وضعیت باطری هست. در موردش توضیح دادیم.
|
شنبه 18 مرداد1393 - 4:02pm |
|
|
|