zinteredi نوشته است:
رستم جان
من كه نتونستم به هدف خودم با اين مدار برسم قدرتش كمه به نظر من همون چنس خوبه فقط بايد يكمي ديگه روش كار بشه
ناصر عزیز مداری که ساختید فکر کنم ایراد دارد چنس هم مدار خوبیست ولی در تفکیک و قدرت سنس به پای این مدار نمیرسد اینرا مطمعن باشید
من چنس را با انجام تمام تعقیرات بخصوص تعقیرات استاد کمال انجام دادم تازه هم قدرت این مدار شد که انهم مشکلات خاص خودشو داره و در هنگام کار اصلا قابل اطمینان نیست البته از مداری که جناب حمید ساختن و در فروشگاه گذاشتن اطلاعاتی ندارم شاید اون دستگاه خوبی باشه
بعدش ناصر عزیز من به شما ارادت خاصی دارم در رابطه با کمکی که در تعمیر مدارم کردید ویکی از دلایل ایجاد این تایپیک حر فهایی بود که به شما میزدند
از یک طرف شما دنبال دیجیتال کردن این مدار هستید و از طرفی شروع این تایپیک را تایید میکنید ولی حالا مخالف این دستگاه میشوید من نمیگویم که این دستگاه دستگاه ایده عالیست ولی فکر کنم از تمام دستگاههای غیر همنوع خود یه سرو گردن بالاتره
خلاصه ناصر عزیزم من منظور شما رو از این پست با توجه به پستهای قبلیتون متوجه نشدم اگر ممکن است واضحتر بیان کنید چون این دستگاه حالا حالاها کار داره