نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
garet نوشته است: rostam نوشته است: zinteredi نوشته است: رستم جان من كه نتونستم به هدف خودم با اين مدار برسم قدرتش كمه به نظر من همون چنس خوبه فقط بايد يكمي ديگه روش كار بشه ناصر عزیز مداری که ساختید فکر کنم ایراد دارد چنس هم مدار خوبیست ولی در تفکیک و قدرت سنس به پای این مدار نمیرسد اینرا مطمعن باشید من چنس را با انجام تمام تعقیرات بخصوص تعقیرات استاد کمال انجام دادم تازه هم قدرت این مدار شد که انهم مشکلات خاص خودشو داره و در هنگام کار اصلا قابل اطمینان نیست البته از مداری که جناب حمید ساختن و در فروشگاه گذاشتن اطلاعاتی ندارم شاید اون دستگاه خوبی باشه بعدش ناصر عزیز من به شما ارادت خاصی دارم در رابطه با کمکی که در تعمیر مدارم کردید ویکی از دلایل ایجاد این تایپیک حر فهایی بود که به شما میزدند از یک طرف شما دنبال دیجیتال کردن این مدار هستید و از طرفی شروع این تایپیک را تایید میکنید ولی حالا مخالف این دستگاه میشوید من نمیگویم که این دستگاه دستگاه ایده عالیست ولی فکر کنم از تمام دستگاههای غیر همنوع خود یه سرو گردن بالاتره خلاصه ناصر عزیزم من منظور شما رو از این پست با توجه به پستهای قبلیتون متوجه نشدم اگر ممکن است واضحتر بیان کنید چون این دستگاه حالا حالاها کار داره سلام رستم جان من ناصرم متاسفانه آيپي من دوباره تحريم شد بعلت تبليغ ردياب من هم تعريف اين مدار رو زياد شنيده ام ولي تا به حال چندين نمونه از اين مدار ساخته ام كه فقط يك نمونه اش خوب از آب در اومده فكر كنم علت در اون مقاومتهاي صفر اهم هست البته قدرت مدار زياده وچند تا فوت داره كه متاسفانه من نتونستم فوتش رو پيدا كنم وگرنه از لحاظ ثبات و آفست پايين تر بهتر از sx, tl12000هست منتها من نميدونم علت چيه كه هر مداري رو ميسازم در خونه بهترين جواب رو ميده ولي وقتي ميبرم كوه قدرت تا نصف كم ميشه ديگه گيج شدم ناصر جان سلام ببین این مدار قلب یک دستگاه خوب پالسیه و بیس اکثر مدارات قوی فلزیاب پالسی آنالوگ همین مداره من فکر کنم شما به دستگاهی عادت داری که هر چند ثانیه خودی نشون بده ولی این دستگاه جوریه که بجز فلز به هیچ چیز دیگه واکنش نمیده و مخصوصا طلا و یا سنگهایی که در مسیر خروجی گازهای طلا هستند من دستگاهو به یکی از دوستام داده بودم تا با اون کار کنه خیلی ازش راضی بود و موفق و خوشحال
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:08pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: اقا سید اون سیم ها که از برد اومده به سر سوکت لوپ رو عوض کن و از سیم شیلد استفاده کن با باطری ۲۴ ولت هم میتونی کار کنی چون رگلاتور تبدیل ولتاژ داره و ۲۴. رو به ۱۵. ولت تبدیل میکنه البته ببخشید اقا رستم من بدون اجازه شما دارم راهنمایی میکنم چیزی رو که میدونستم مطرح کردم نظر شما هم شرطه دوست خوبم آقای هدایتی من از شما واقعا ممنونم که به دوستان کمک میکنید انشا الله با کمک شما هم این مدار و هم 12000 شما که زحمت بسیاری برای آن انجام داده اید به نتیجه ایده عالی برسد چون هر دو مدار از یک بیس طراحی استفاده میکنند باز هم از شما ممنونم
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:12pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
جناب هدایتی میدونم که سرتون تو تایپیک tl12000 خیلی شلوغه من یه مدار ال سی دی درایور گیرم اومده که میخوام به این مداروصل کنم که مطمعن به مدار شما هم میشه اضافه کرد فقط من در رابطه با برنامه نویسی ضعیف هستم آی سی میکرو این مدار at89s52 است اگر شما و یا دیگر دوستان راهی سراغ دارن که بشه فایل داخلشو استخراج و دوباره به هگز تبدیل کرد بگید تا این کارو انجام بدم و روی این نمایشگر هم کار کنیم شاید بهتر باشه
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:30pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام همراهان عزیز جسارت بنده را ببخشید اگه حرفی غیر معقول بزنم الکترونیک بلد نیستم و فقط ایده ایی دارم با توجه به ثبات و کارکرد خوب تی ال 12 هزار و همچنین با این تعریفاتی که رستم عزیز از این مدار تایپک میکنند آیا میشه هر دو مدار را طوری ادغام کرد که هم ثبات اون حفظ بشه هم تفکیکی که مد نظر هست و هم دیجیتالی شود و ولوم ده دور حذف بشه از همه مهمتر بحث بالانس آن اگر بشه اتوماتیک کرد؟ تفکیک در حد آهن و غیر آهن هم عالیه. تا جایی که بشه دکمه و ولوم اضافی حذف بشه این امکان پذیر هست یا نه؟
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 4:32pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
سیدجوادجان درسته منظورم همون ترانزیستوره امافکرنکنم شمارش همونی که نوشتی باشه اگه لطف کنی عکسی ازنوشته های اون بگیری ممنون میشم کانی جان قبلا من درموردادغام این دومدارپیشنهاددادم وحتی برای ساختشون ومقایسه عملکردونقاط ضعف وقوتشون اعلام امادگی کردم امافکرکنم نیازی به اینکارنباشه چون هیچکس نظری نداشت امامن معتقدم که ازنظرثبات این مداربهتروازنظرقدرت کمی مدار12000بهترباشه
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 8:51pm |
|
|
Kani
استادیار
|
روشیک عزیز اگه کسی نظر نداده دلیل بر عدم موافقت و یا عدم رغبت و این مسایل نیست خود من در حدی نیستم در این زمینه نظر بدم چون الکترونیک بلد نیستم خواهش من از شما اینه که اگه این مهم میسره از طرف عزیزانی مثل شما که دستی تو این کار دارید دنبال بشه من و امثال من نظر بدیم که چی بشه در حد ایده میتونیم اظهار نظر کنیم.
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 9:34pm |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
rostam نوشته است: جناب هدایتی میدونم که سرتون تو تایپیک tl12000 خیلی شلوغه من یه مدار ال سی دی درایور گیرم اومده که میخوام به این مداروصل کنم که مطمعن به مدار شما هم میشه اضافه کرد فقط من در رابطه با برنامه نویسی ضعیف هستم آی سی میکرو این مدار at89s52 است اگر شما و یا دیگر دوستان راهی سراغ دارن که بشه فایل داخلشو استخراج و دوباره به هگز تبدیل کرد بگید تا این کارو انجام بدم و روی این نمایشگر هم کار کنیم شاید بهتر باشه عزیزم بایدمیکرو رو بزاری رو پرگرمر وفایل داخلش رو بخونی اگه فیوز بیتهارو قفل کرده باشن که دیگه هیچ راهی برای استخراج فایل وجود نداره وباید بیخیالش بشید ولی در غیر این صورت که به راحتی پس از خواندن فایل از میکرو میشه با همون برنامه پروگرمر مورد استفاده اونو با پسوند HEXتو سیستم برای کپی رو میکرو های همنوع دیگه سیو کرد! !!!!!فقط خیلی مواظب باشید که به اشتباه میکروی اصلی رو پاک نکنید که اونوقت دیگه همین مدار هم بالا نمیاد!!!!!
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 22 خرداد1393 - 11:50pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقا رستم من تا جایی که راه داشته باشه در خدمت همه دوستان هستم باور کنید این ناراحتی معده منو داره از پا در میاره از یک طرف تغییر شغل دادم و قطعه فروشی زدم در گیر مشتری ها با پروژه ها هستم از یک طرف هم این ناراحتی معده منو بدجور تو فکر و خیال انداخته کلی لاغر شدم و وزن کم کردم و از دکتر هم فراری هستم بخاطر فشردگی کارهام و سایت هم نیام روزم شب نمیشه در مورد اون پیشنهاد شما هم من در خدمت شما هستم هر کاری بتونم انجام میدم براتون اگه تا هفته بعد خدا بخواد شروع به ساخت ۱۲. رگلاتوره میکنم همه قطعات رو دارم ولی وقتش نمیشه که مونتاژ کنمش اگه دقت کرده باشین یه مدتی که بخاطر این ناراحتی و مریضی زیاد نمیام سایت در روز خیلی پیش میاد که سرم گیج میره و فشارم میاد پایین امروز که داشتم از ماشین پیاده میشدم سرم یهو گیج رفت با هزار بدبختی از پله های اپارتمان اومدم بالا میخوام یه یک هفته ای وقت بزارم برم یه دکتر درست حسابی تا یه چک کامل بشم شب همه بخیر
|
جمعه 22 خرداد1393 - 1:00am |
|
|
piuse
کاربر فعال
|
باسلام رستم جان واقعا دست گلت درد نکنه از روشیک عزیز هم به خاطر همکاری کمال تشکر را دارم@};- من هم انشا.. دست به کار میشم این دستگاه را بسازم تا خدا چی بخواد
هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.
|
جمعه 22 خرداد1393 - 1:04am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
هدایتی نوشته است: سلام خدمت دوستان اقا رستم من تا جایی که راه داشته باشه در خدمت همه دوستان هستم باور کنید این ناراحتی معده منو داره از پا در میاره از یک طرف تغییر شغل دادم و قطعه فروشی زدم در گیر مشتری ها با پروژه ها هستم از یک طرف هم این ناراحتی معده منو بدجور تو فکر و خیال انداخته کلی لاغر شدم و وزن کم کردم و از دکتر هم فراری هستم بخاطر فشردگی کارهام و سایت هم نیام روزم شب نمیشه در مورد اون پیشنهاد شما هم من در خدمت شما هستم هر کاری بتونم انجام میدم براتون اگه تا هفته بعد خدا بخواد شروع به ساخت ۱۲. رگلاتوره میکنم همه قطعات رو دارم ولی وقتش نمیشه که مونتاژ کنمش اگه دقت کرده باشین یه مدتی که بخاطر این ناراحتی و مریضی زیاد نمیام سایت در روز خیلی پیش میاد که سرم گیج میره و فشارم میاد پایین امروز که داشتم از ماشین پیاده میشدم سرم یهو گیج رفت با هزار بدبختی از پله های اپارتمان اومدم بالا میخوام یه یک هفته ای وقت بزارم برم یه دکتر درست حسابی تا یه چک کامل بشم شب همه بخیر انشالا که خیره هدایتی جان حتما این کارو بکن چون سلامتی برترین وبالاترین نعمت خداونده وباید قدر اونودونست از هرچیزه دیگه ای مهمتره خوده بنده هم به تازگی از آنفولانزا جون سالم در بردم لاغر بودم لاغرتر شدم! اول سلامتی بعد....................
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 22 خرداد1393 - 1:08am |
|
|
|