نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
[quote="roshik"]سیدجوادجان درسته منظورم همون ترانزیستوره امافکرنکنم شمارش همونی که نوشتی باشه اگه لطف کنی عکسی ازنوشته های اون بگیری ممنون میشم کانی جان قبلا من درموردادغام این دومدارپیشنهاددادم وحتی برای ساختشون ومقایسه عملکردونقاط ضعف وقوتشون اعلام امادگی کردم امافکرکنم نیازی به اینکارنباشه چون هیچکس نظری نداشت امامن معتقدم که ازنظرثبات این مداربهتروازنظرقدرت کمی مدار12000بهترباشه[/quدوست خوبم عجله نکنید هیچ کاری نشد نداره با اینکه وقت گذاشتن برای انجام چنین پروژه های بیهودس و مدار در همین حد جوابگوی کار دوستان است ولی انجام میدیم البته با کمک شما دوستان
|
جمعه 23 خرداد1393 - 10:36am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
A.D.H1360 نوشته است: rostam نوشته است: جناب هدایتی میدونم که سرتون تو تایپیک tl12000 خیلی شلوغه من یه مدار ال سی دی درایور گیرم اومده که میخوام به این مداروصل کنم که مطمعن به مدار شما هم میشه اضافه کرد فقط من در رابطه با برنامه نویسی ضعیف هستم آی سی میکرو این مدار at89s52 است اگر شما و یا دیگر دوستان راهی سراغ دارن که بشه فایل داخلشو استخراج و دوباره به هگز تبدیل کرد بگید تا این کارو انجام بدم و روی این نمایشگر هم کار کنیم شاید بهتر باشه عزیزم بایدمیکرو رو بزاری رو پرگرمر وفایل داخلش رو بخونی اگه فیوز بیتهارو قفل کرده باشن که دیگه هیچ راهی برای استخراج فایل وجود نداره وباید بیخیالش بشید ولی در غیر این صورت که به راحتی پس از خواندن فایل از میکرو میشه با همون برنامه پروگرمر مورد استفاده اونو با پسوند HEXتو سیستم برای کپی رو میکرو های همنوع دیگه سیو کرد! !!!!!فقط خیلی مواظب باشید که به اشتباه میکروی اصلی رو پاک نکنید که اونوقت دیگه همین مدار هم بالا نمیاد!!!!! ممنون دوست خوبم منظورم نوع خواندن اطلاعات داخل میکرو نبود مطمعنن فیوز بیتها قفل هستند دنبال روشی برای باز کردن مکانیکی فیوز بیتها هستم یکی از دوستان میگفت یک چینی مقیم ایران با یک دستگاه دست ساز الکترو مغناطیسی فیوز بیتهای میکرو رو فقط با نزدیک کردن سیم پیچش به سطح آی سی باز میکنه و بعد از خواندن فایل های داخل میکرو دو باره با پروگرمر فیوز هارو قفل می کنه دنبال همچین دستگاههی هستم یه کارایی هم کردم اگر دوستان تجاربی دارن ممنون میشم کمک کنن
|
جمعه 23 خرداد1393 - 10:45am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: سلام خدمت دوستان اقا رستم من تا جایی که راه داشته باشه در خدمت همه دوستان هستم باور کنید این ناراحتی معده منو داره از پا در میاره از یک طرف تغییر شغل دادم و قطعه فروشی زدم در گیر مشتری ها با پروژه ها هستم از یک طرف هم این ناراحتی معده منو بدجور تو فکر و خیال انداخته کلی لاغر شدم و وزن کم کردم و از دکتر هم فراری هستم بخاطر فشردگی کارهام و سایت هم نیام روزم شب نمیشه در مورد اون پیشنهاد شما هم من در خدمت شما هستم هر کاری بتونم انجام میدم براتون اگه تا هفته بعد خدا بخواد شروع به ساخت ۱۲. رگلاتوره میکنم همه قطعات رو دارم ولی وقتش نمیشه که مونتاژ کنمش اگه دقت کرده باشین یه مدتی که بخاطر این ناراحتی و مریضی زیاد نمیام سایت در روز خیلی پیش میاد که سرم گیج میره و فشارم میاد پایین امروز که داشتم از ماشین پیاده میشدم سرم یهو گیج رفت با هزار بدبختی از پله های اپارتمان اومدم بالا میخوام یه یک هفته ای وقت بزارم برم یه دکتر درست حسابی تا یه چک کامل بشم شب همه بخیر دوست خوبم انشااله که زودتر خوب بشید من یک رفیق دکتر گیاهی از کانادا دارم که الان ایرانه متاسفانه مریض نمیبینه برای تحقیقات رو ی علفها اومده ایران علایم عمومی بیماریتو به من پیام بده من ازش می پرسم و اگر ازمایشی لازم بود میگم بگیر تا دارو هاتو بهت بده خواهشن دنبال دارو های شیمیایی نرو موفق باشی
|
جمعه 23 خرداد1393 - 10:50am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
piuse نوشته است: باسلام رستم جان واقعا دست گلت درد نکنه از روشیک عزیز هم به خاطر همکاری کمال تشکر را دارم@};- من هم انشا.. دست به کار میشم این دستگاه را بسازم تا خدا چی بخواد ممنونم امیدوارم موفق باشید
|
جمعه 23 خرداد1393 - 3:47pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام
جناب rostam اگه ممکنه در مورد اون 3 تا پتانسیومتر 10 کیلو که روی مدار لول ال سی دی دلتا هست یه توضیحی بدی که هر کدوم برای چه کاریه وچطوری باید اونا رو تنظیم کنیم.
باتشکر
|
جمعه 23 خرداد1393 - 3:55pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: باسلام
جناب rostam اگه ممکنه در مورد اون 3 تا پتانسیومتر 10 کیلو که روی مدار لول ال سی دی دلتا هست یه توضیحی بدی که هر کدوم برای چه کاریه وچطوری باید اونا رو تنظیم کنیم.
باتشکر پویای عزیز ولوم 1 مربوط به تنظیم نور ال سی دی ولوم 2 مربوط به تنظیم ولتاژ نشان داده روی ال سی دی که مقاومت 4 را از مدار در آورده و به جای آن یک مقاومت 100 کیلو گذاشته و پایه ای که به + ولتاژ وصل است رو قطع و سر مقاومت را به سر 24 ولت باطری میزنید ولوم 3 تنظیم استانه شروع کار لوول ولوم4 تنظیم سرعت حرکت لول ولومی که من تو نقشه دستی گذاشتم هم برای تنظیم شدت سیگنال ورودی میباشد کار سختی نیست تنظیمشون با یکم بالا پاین کردن ولمها درست میشه
|
جمعه 23 خرداد1393 - 5:20pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: pouya83 نوشته است: باسلام
باتشکر پویای عزیز ولوم 1 مربوط به تنظیم نور ال سی دی ولوم 2 مربوط به تنظیم ولتاژ نشان داده روی ال سی دی که مقاومت 4 را از مدار در آورده و به جای آن یک مقاومت 100 کیلو گذاشته و پایه ای که به + ولتاژ وصل است رو قطع و سر مقاومت را به سر 24 ولت باطری میزنید ولوم 3 تنظیم استانه شروع کار لوول ولوم4 تنظیم سرعت حرکت لول ولومی که من تو نقشه دستی گذاشتم هم برای تنظیم شدت سیگنال ورودی میباشد کار سختی نیست تنظیمشون با یکم بالا پاین کردن ولمها درست میشه ممنون دوست عزیز
|
جمعه 23 خرداد1393 - 5:40pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت جناب رستم
در مدار 12 رگلاتور پتانسیومتر 50 کیلو که کنار آیسی 398 هست مربوط به چیه ؟ در کنار ترانزیستور BUT11A سه تا مقاومت هست که دوتا از اونا 100 اهم و روی اون یکی عدد82 نوشته شده .آیا مقدارش 82 اهمه یا 82 کیلواهم؟
خازن شماره 13 را که مقدارش 10 نانوفاراده قبلا فرمودین که 1 نانو بجاش نصب کنیم. دلیلش چیه؟آیا درمدار اصلی هم همینطوره ؟
برای TR1و TR3 که در لیست قطعات از BC321 و TR2 که از BUT11A استفاده شده آیا بجای اونا ترانزیستور مناسبتری پیشنهاد میکنید؟
ممنون
|
شنبه 24 خرداد1393 - 5:47pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام 1-کار پتانسیومتر فوق تنظیم آفست آی سی ka331 است در زمان استفاده از نمایشگر تصویری برای تفکیک دیجیتال بیشتر کارایش نمایان میشود در حالت عادی وسط بگذارید در نوع تفکیک دستگاه تاثیر گذار است 2- 82 اهم -خاکستری قرمز سیاه 3-خازن 1 نانو صحیح است در زمان اندازه گیری اشتباها 10 نانو نوشتم 4-بجای ترانزیستور 3 از bd140 و به جای ترانزیستور 2 از 2 عدد ترانزیستور به شماره های bu508 , 2n3055 که با هم دوبل شده باشند استفاده کنید چون رو مدار جا نمیشن با سیم کشی بیرون از مدار وصل کنید موفق باشید
|
شنبه 24 خرداد1393 - 10:31pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: با سلام 1-کار پتانسیومتر فوق تنظیم آفست آی سی ka331 است در زمان استفاده از نمایشگر تصویری برای تفکیک دیجیتال بیشتر کارایش نمایان میشود در حالت عادی وسط بگذارید در نوع تفکیک دستگاه تاثیر گذار است 2- 82 اهم -خاکستری قرمز سیاه 3-خازن 1 نانو صحیح است در زمان اندازه گیری اشتباها 10 نانو نوشتم 4-بجای ترانزیستور 3 از bd140 و به جای ترانزیستور 2 از 2 عدد ترانزیستور به شماره های bu508 , 2n3055 که با هم دوبل شده باشند استفاده کنید چون رو مدار جا نمیشن با سیم کشی بیرون از مدار وصل کنید موفق باشید ممنون رستم عزیز بنده تقریبا 90% مدار را مونتاژ کردم فقط رگلاتور ها وترانزیستورها مونده. درجواب شماره 1 منظورتون از نمایشگر تصویری و تفکیک دیجیتال چیه؟ آیا همون لول ال سی دی دلتا پالسه که به مدار وصل میشه؟ در جواب شماره 4 ترانزیستور 2N3055 همون نوع فلزی(قابلمه ای) این ترانزیستور منظورتونه ؟ درسته ؟ چون نوع TIP3055پلاستیکی هم موجوده . برای TR1 یادمه شما از 2N2904 استفاده کرده بودید. نتیجه نهایی به چه صورتی شد؟ مصرف مدار لول ال سی دی دلتا چقدره؟ باتشکر وسپاس
|
یکشنبه 24 خرداد1393 - 12:26am |
|
|
|