با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز.
با تشکر از ایجاد این تاپیک و سپاس فراوان از ارائۀ اطلاعات و راهنمایی دوستان .
از دوستان تقاضا دارم به مسائلی که در زیر مطرح میکنم، پاسخ کامل و روشنی بدهند تا من و سایر دوستان استفاده نمایند:
با توجه به ادعای سایت شرکت رکس که در لینک زیر اومده، میخواهیم بدونیم چقدر این ادعاها درستند؟:
http://rexmetaldetectors.com/?page_id=681 - گفته: در هرنوع خاکی و در هر شرایطی کار میکنه و خودش را منطبق میکنه و بطور اوماتیک بالانس میکنه؛
2 - فلزات آهنی را کاملا حذف میکنه؛
3 - تفکیک در زمینهایی که دارای ذرات بسیار بالا هستند و نیز در محیط با تداخلات مختلف امواج، بسیار خوب کار میکند و تداخل ایجاد نمیشود!؛
4 - ذرات را بطور کامل حذف میکند ؛
5 - میتواند یه فلز غیر آهنی را از بین فلزات غیر آهنی تشخیص و تفکیک دهد؛
6 - میتواند بطور کامل فلزات ناخواسته ( فلزاتی که مورد نظر ما نیستند) را حذف کند؛
7 - حذف کامل تأثیرات سیگنال مغناتیسم زمین و تشخیص آن از سیگنال عادی و معمولی فلز؛
8 - حذف اختلالات ثانویه ( امواج و سیگنالهای مزاحم) در طول مدت کاوش؛
9 - امکال کاوش در داخل اطاق و نیز نزدیک شبکه های الکترونیکی ( کابلهای برق و غیره)؛
10- تعدیل و تنظیم قدرت تشعشع پالسی دستگاه ( لطفا در این مورد توضیح روشنی بدهید)؛
Regulation of the power of radiating impulses
11 - دارای تنظیم تفکیک فلزات؛
12 - لطفا در مورد این جمله توضیح دهید:
Possibility for adjusting of over 40 work and additional parameters assuring comfortable and effective work in different conditions of searching
13- لطفا در مورد ثباتش هم یه توضیحی بدهید؛
از دوستان عزیز خواهشمند موارد فوق را به ترتیب شما توضیح دهند تا پاسخها کاملا روشن و مشخص شوند.چ
در مورد پارامتر شمارۀ (5) ، تقاضا میکنم در صورت امکان کلیپی را در این پست یا در سایت آپارات قرار دهید.
در مورد عمش در زیر زمین هم، یه کلیپی قرار دهید.
با سپاس و خدا نگهدار همگی