انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:08pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رستم جان بن بست درهیچ چیزی وجودندارد
اگه شمافلزیابهای شرکتی رونیم نگاهی بندازی میبینی که درمدلهای جدیدترمدارکاملتروحساسترمیشه شایدویایقینادرزمان معین مدل روز یک برندفلزیاب اخرین تکنولوژی ممکن حداقل برای شرکت مربوطه بوده ولی جندسال بعدبایشرفت های علمی وتولیدقطعات دقیق ترهمه چیزدگرگون میشه و...
درموردسیستم پایه مدارتاحدودزیادی حق باشماست بحث های پایه ای اعم ازدمپینگ مداروفیلترهاوتقویت کننده هاو...همیشه پابرجاوثابت است امابحث شاخص های پاسخ دهی مداری همیشه قابل توسعه وبحث برانگیز...
به نظرمن تاقبل ازایسی نمونه بردارجای مانورزیادی برای بهبودعملکردسیستم داردازخودایسی پیش تقویت کننده گرفته تاالمانهای سوئیچینگ فرکانسی و...البته شرطش اینه که ابتدا این فلزیاب به بهترین نحوساخته بشه وپارامترهای مهم اندازه گیری بشه و...
متاسفانه تااین زمان موفق به ساخت این مدارنشدم خوب البته بایداضافه کنم که لطف دوستان شامل حال من هم شده وبااینکه چندبارادرس اینترنتی برای تهیه قطعات مرغوب روخواستم ماشاءا...اینقدرادرس پیشنهاد شده که ادم سردرگم میمونه که ازکجابخره خوب اینهاهمه ناشی ازداشتن دوست زیاده که ماهم بینصیب نموندیم و...

دوشنبه 26 خرداد1393 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
rostam نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام
از دوستان عزیز،مخصوصا" جناب رستم ،خواهش میکنم ترتیب پایه های ترانزیستورهای مدار 12 رگلاتور را روی اون تصویری که جناب رستم لیست قطعات را نوشتند،مشخص کنید.چون ترتیب پایه های یک قطعه با مارکهای مختلف موجود در بازار ،باهم فرق داره و در موقع نصب ممکنه اونارو اشتباه جاگذاری کنم.
ممنون

با سلام
وسط بیس چپ امیتر راست کلکتور

باسلام

درتصویری که از ترانزیستورها گذاشتم ترتیب پایه ها به این صورته. آیا این ترتیب درسته اگه طبق تصویر مدار شما جهت ترانزیستورهای 1 و 3 را جاگذاری کنم؟

پیوست:
bc321.jpg

پیوست:
febr a-1.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 26 خرداد1393 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
rostam نوشته است:
سید جواد نوشته است:
سلام دوستان من هم دستگاهم درست شد دیروز رفتم باتری گرفتم ولی چون لوپ چنبره ای 55 سانت داره تست هاش در حد قدرت دستگاه نیست
میخوام با کابل آیفون یک لوپ 1*1 بسازم ممکنه کمی در مورد نحوه ساختش توضیح بدید ممنون

دوست خوبم ۸ متر کابل بگیر و درست کن میشه ۲/۵ اهم و ۲۱۰ میکرو هانری که بهترین قدرت و تفکیکرو داره

با سلام
آقا رستم از زحمات شما كمال تشكر رو دارم اميدوارم هميشه در زندگي موفق و شاد باشيد @};-
به نظر بنده 210 ميكرو هانري فوق العاده براي همچين مدار قدرتمندي مخصوصاً لوپ 1 متري كم هست ! ظرفيت سلفي كوئل هست كه ميدان بيشتر و با كيفيت تري به لوپ و ارسال فركانس باكيفيت و منظم به لوپ ميده ، مقاومت فاكتور ثانويه هست ، كه به هرحال ميشه با تست انواع سيم به نزديك شدن ظرفيت و مقاومت مناسب كوئل رسيد ، درسته كه اگر لوپ 1 متري رو 250 ميكرو هانري در نظر بگيريم سيستم جواب ميده و حتي همين كوئل رو ميشه دولا كرده و به عنوان لوپ 60 سانتي استفاده كرد و با اينكه ظرفيت سلفي دوبرابر ميشه ولي مقاومت همونه سيستم جواب خواهد داد ، ولي براي تفكيك بهتر ظرفيت مناسب بهترين كيفيت و عمق تفكيك رو ميده كه بايد با آزمون و خطا بهترين كابل و سيم رو بدست بياريد تا ظرفيت لازم به دست بياد ؛ به نظر بنده مناسب ترين اهم لوپ اين مدار 1/7 تا 2/2 اهم هست با ظرفيت 400 تا 500 ميكرو هانري ، و براي تفكيك حتماً بايد لوپ جداگانه 40 الي 60 سانتي ساخته بشه با همين مقاومت و ظرفيت ، كابل آيفون تصويري 10 زوج يا 8 زوج حدود 4/5 متر با سيم 065 مناسب هست البته چون داخلش شيلد داره ممكنه ثبات دستگاه كم بشه كه دراين صورت بايد سيم لختي كه داخل كابل هست به زمين و شيلد مدار اتصال داده بشه و حتي اگر باز هم ثبات مناسب نبود كابل باز بشه و شيلد از كابل جدا بشه ، مهم كيفيت سيم روكشدار داخل كابل هست كه در كابله هاي مشكي رنگ آيفون تصويري جنس خوبي داره و با اين دستگاه ها سازگاري داره و كيفيت خوبي ميده @};-

ممنون از شما دوست خوبم
تمامی مطالبی که فرمودید کاملا درست میباشد ولی ظرفیت سیم پیچ خوب مخصوصا در مورد تفکیک در اولین مرحله منوط به المانها ومقدار آفست طبقه درایور سیم پیچ میباشد شما استحضار دارید که قرار شد اول مدار به صورتی که هست ساخته شود و طبقه به طبقه با حفظ کلیتهای مدار تقویتهای لازم انجام شود که هنوز خدا میداند که چه خواهد شد
ولی مدار به همین صورت نیاز دوستان را براورده میکند و اندازهای که از سیم پیچ ارائه شد همان سیم پیچ خود سازنده دستگاه بوده و مطمعنا هنوز کار دارد طبق مواردی که اعلام کردید با تشکر از شما دوست خوبم

سه شنبه 27 خرداد1393 - 7:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
rostam نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام
از دوستان عزیز،مخصوصا" جناب رستم ،خواهش میکنم ترتیب پایه های ترانزیستورهای مدار 12 رگلاتور را روی اون تصویری که جناب رستم لیست قطعات را نوشتند،مشخص کنید.چون ترتیب پایه های یک قطعه با مارکهای مختلف موجود در بازار ،باهم فرق داره و در موقع نصب ممکنه اونارو اشتباه جاگذاری کنم.
ممنون

با سلام
وسط بیس چپ امیتر راست کلکتور

باسلام

درتصویری که از ترانزیستورها گذاشتم ترتیب پایه ها به این صورته. آیا این ترتیب درسته اگه طبق تصویر مدار شما جهت ترانزیستورهای 1 و 3 را جاگذاری کنم؟

پیوست:
bc321.jpg

پیوست:
febr a-1.jpg

درسته

سه شنبه 27 خرداد1393 - 7:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

roshik نوشته است:
رستم جان بن بست درهیچ چیزی وجودندارد
اگه شمافلزیابهای شرکتی رونیم نگاهی بندازی میبینی که درمدلهای جدیدترمدارکاملتروحساسترمیشه شایدویایقینادرزمان معین مدل روز یک برندفلزیاب اخرین تکنولوژی ممکن حداقل برای شرکت مربوطه بوده ولی جندسال بعدبایشرفت های علمی وتولیدقطعات دقیق ترهمه چیزدگرگون میشه و...
درموردسیستم پایه مدارتاحدودزیادی حق باشماست بحث های پایه ای اعم ازدمپینگ مداروفیلترهاوتقویت کننده هاو...همیشه پابرجاوثابت است امابحث شاخص های پاسخ دهی مداری همیشه قابل توسعه وبحث برانگیز...
به نظرمن تاقبل ازایسی نمونه بردارجای مانورزیادی برای بهبودعملکردسیستم داردازخودایسی پیش تقویت کننده گرفته تاالمانهای سوئیچینگ فرکانسی و...البته شرطش اینه که ابتدا این فلزیاب به بهترین نحوساخته بشه وپارامترهای مهم اندازه گیری بشه و...
متاسفانه تااین زمان موفق به ساخت این مدارنشدم خوب البته بایداضافه کنم که لطف دوستان شامل حال من هم شده وبااینکه چندبارادرس اینترنتی برای تهیه قطعات مرغوب روخواستم ماشاءا...اینقدرادرس پیشنهاد شده که ادم سردرگم میمونه که ازکجابخره خوب اینهاهمه ناشی ازداشتن دوست زیاده که ماهم بینصیب نموندیم و...

با سلام خدمت دوست خوبم
روشیک عزیز من نگفتم بن بستی وجود دارد شما مطمعن باشید اگر بهترین فلزیاب دنیا رابا آخرین ورژن ساخت به روز تهیه بکنید در همان لحظه خرید مدل بالاترش در همان شرکت جعبه شده است
اصولا صنعت فلزیاب سازی در دنیا یک صنعت تفریحی میباشد و در صنایع تفریحی در بحث فروش باید آپگرید کردن محصول رعایت شود
اگر شما دستگاه را بسازید با هم گرافی تهیه میکنیم با سه آیتم ثبات -قدرت نفوذو تفکیک که در این مدار بحث ثبات خیلی خوب رعایت شده و قدرت و تفکیک در حد متوسط و با هم بیشتربه صورت عملی نه علمی تعقیرات را آغاز میکنیم تا ببینیم نتیجه چه خواهد شد و اگر عمری ماند انشا الله با کمک شما دوستان شروع به تقویت آپشنهای نرم افزاری دستگاه میکنیم
از این که با علم بالای خودتون ما رو راهنمایی میکنید ممنونیم روشیک عزیز

سه شنبه 27 خرداد1393 - 8:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام

بنده امروز مونتاژ مدار را به اتمام رسوندم و اونو به باتری 24 ولت وصل کردم با چرخاندن ولوم سنس صدای مدار قطع وصل میشه پس معلومه درست کار میکنه. با چرخاندن ولوم تفکیک هم همینطور . ولی اصلا سنس نداره . ولوم تفکیک را در هر حالتی که تنظیم میکنم مدار سنس نمیکنه.
فعلا با یه لوپ 45 سانتی با مقاومت2.5 اهم و اندوکتانس 420 میکرو هانری تست کردم.
اساتید گرامی لطفا راهنمایی کنید تا قسمتهای مختلف مدار را اعم از ولتاژگیری نقاط با حضور فلز وبدون فلز چک کنم.

البته فعلا از 709 پلاستیکی استفاده کردم که سالمه و روی مدار تی ال 12000 تست شده. ترانزیستور قدرت را هم فعلا طبق لیست اصلی جناب رستم از BUT11A و ترانزیستور های 1و3 را هم از BC321 استفاده کردم . رگلاتور شماره 1 و4 بیشتر از اونای دیگه داغ میشن که این حرارت کمی از حد معمول زیادتره و با لمس انگشت دست بلافاصله گرماش حس میشه.

باتشکر ^:)^

عکس مدار:
پیوست:
2014-06-17 19.56.48-1.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 27 خرداد1393 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت جناب رستم وسایر اساتیدگرامی

یه سوال :
زمانی که دیود زینر 6.8 ولت و ترانزیستور 4 در مدار نیست آیا بودن پتانسیومتر 10 کیلوی کنار آنها روی مدارضرورتی داره؟
اگه جواب مثبته تنظیمش به چه صورتیه؟
درضمن فرکانس مدار را فعلا روی 200 هرتز تنظیم کردم.
صدای بیزر هم نسبت به مدار 12000 خیلی ضعیفه .چون همون بیزر روی مدار12000 صدای قویتری داره.
اگه ولتاژگیری ها تقریبا" مانند مدار12000 باشه وقتی با ولوم سنس صدا را در آستانه قرار میدم ولتاژ پایه 5 آیسی 398 با چرخاندن ولوم تفکیک کم وزیاد میشه ولی با نزدیک کردن فلز تغییری نمیکنه. همینطور ولتاژ پایه 7 آیسی 358 با تغییر ولوم سنس تغییر میکنه ولی درحضور فلز هیچ تغییری نمیکنه.
همونطور که در پست قبل عرض کردم رگلاتور شماره 1 بشدت داغ میکنه حتی وقتی که لوپ به مدار وصل نیست. بقیه رگلاتورها حرارتشون عادیه.

سه شنبه 27 خرداد1393 - 9:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام

بنده امروز مونتاژ مدار را به اتمام رسوندم و اونو به باتری 24 ولت وصل کردم با چرخاندن ولوم سنس صدای مدار قطع وصل میشه پس معلومه درست کار میکنه. با چرخاندن ولوم تفکیک هم همینطور . ولی اصلا سنس نداره . ولوم تفکیک را در هر حالتی که تنظیم میکنم مدار سنس نمیکنه.
فعلا با یه لوپ 45 سانتی با مقاومت2.5 اهم و اندوکتانس 420 میکرو هانری تست کردم.
اساتید گرامی لطفا راهنمایی کنید تا قسمتهای مختلف مدار را اعم از ولتاژگیری نقاط با حضور فلز وبدون فلز چک کنم.

البته فعلا از 709 پلاستیکی استفاده کردم که سالمه و روی مدار تی ال 12000 تست شده. ترانزیستور قدرت را هم فعلا طبق لیست اصلی جناب رستم از BUT11A و ترانزیستور های 1و3 را هم از BC321 استفاده کردم . رگلاتور شماره 1 و4 بیشتر از اونای دیگه داغ میشن که این حرارت کمی از حد معمول زیادتره و با لمس انگشت دست بلافاصله گرماش حس میشه.

باتشکر ^:)^

عکس مدار:
پیوست:
2014-06-17 19.56.48-1.jpg

با سلام
دوست خوبم مدار با 709 پلاستيكي 8 پين كار نميكنه شما يا از نوع فلزي ويا lm318 ,ويا نوع 16 پايه پلاستيكي به نحوي كه 3 پايه اول و پايه آخر رو تا كنيد و از آن استفاده كنيد موفق باشيد

چهارشنبه 28 خرداد1393 - 10:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:

یه سوال :
زمانی که دیود زینر 6.8 ولت و ترانزیستور 4 در مدار نیست آیا بودن پتانسیومتر 10 کیلوی کنار آنها روی مدارضرورتی داره؟
صدای بیزر هم نسبت به مدار 12000 خیلی ضعیفه .چون همون بیزر روی مدار12000 صدای قویتری داره.
اگه ولتاژگیری ها تقریبا" مانند مدار12000 باشه وقتی با ولوم سنس صدا را در آستانه قرار میدم ولتاژ پایه 5 آیسی 398 با چرخاندن ولوم تفکیک کم وزیاد میشه ولی با نزدیک کردن فلز تغییری نمیکنه. همینطور ولتاژ پایه 7 آیسی 358 با تغییر ولوم سنس تغییر میکنه ولی درحضور فلز هیچ تغییری نمیکنه.
همونطور که در پست قبل عرض کردم رگلاتور شماره 1 بشدت داغ میکنه حتی وقتی که لوپ به مدار وصل نیست. بقیه رگلاتورها حرارتشون عادیه.

1- وجود تانسيومتر الرامي نيست فكر كنم در مد تفكيك تاثير گذاره هنوز كار خاصي انجام ندادم
2-سما 709 رو عوض كن انشا الله راه ميوفته در ضمن خازن 13 رو 1 نانو بزاريد

چهارشنبه 28 خرداد1393 - 10:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
pouya83 نوشته است:

یه سوال :

1- وجود تانسيومتر الرامي نيست فكر كنم در مد تفكيك تاثير گذاره هنوز كار خاصي انجام ندادم
2-سما 709 رو عوض كن انشا الله راه ميوفته در ضمن خازن 13 رو 1 نانو بزاريد

باسلام
آیسی 709 فلزی که روی 12000نصب کردم را روی این مدار گذاشتم ولی بازهم سنس نداره.برای اطمینان از تمام آیسی هایی که رویTL12000 داره کارمیکنه استفاده کردم.ولی وضعیت همونطوره .

چهارشنبه 28 خرداد1393 - 3:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , farokh , Google و 316 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure