انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:31pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
جناب رستم،بنده مدار لول دلتا رو هم مونتاژ کردم ولی وقتی اونو به باتری 12ولت وصل میکنم،بلافاصله 78L05 بشدت داغ میکنه و درعرض چندثانیه دودش میره هوا و فاتحه ش خونده میشه.
مدارو کامل چک کردم اتصالی نداره.البته تو اون چندثانیه اول نوشته هایی روی صفحه ظاهرمیشه ولی با سوختن رگلاتور دیگه همه چی تموم میشه.

چهارشنبه 28 خرداد1393 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پویای عزیز عکستون واضح نیست لطفا یک عکس از هر دو مدار پشت و رو برام بفرست

چهارشنبه 28 خرداد1393 - 6:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا پویا عکس واضع نیست ولی مشکل با عرایض شما میتونه ار دیودی باشه که نزدیک به سیم لوپ هست فکر کنم برعکس جا زدی دوست منیه چک کن با تصویر اصلی صفحات اول

چهارشنبه 28 خرداد1393 - 8:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب رستم عزیزقراربوداندازه گیریی رودریکی ازقسمت های مدارانجام داده ونتیجه روعنوان کنین امیدوارم که فراموش نکرده باشین

چهارشنبه 28 خرداد1393 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

roshik نوشته است:
جناب رستم عزیزقراربوداندازه گیریی رودریکی ازقسمت های مدارانجام داده ونتیجه روعنوان کنین امیدوارم که فراموش نکرده باشین

روشیک جان اندازه ها رو گرفتم و چند صفحه قبل با تصویر اسکوپ و گذاشتم منظور شما کدام نقاطه شاید تایپیکتونو ندیدم

پنج شنبه 28 خرداد1393 - 12:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اصلاحیه
دوستان در صفحه قبل گفتم ای سی 709 -16 پایه که اصلاح میکنم به 14 پایه که 2 پایه از جلو و یک پایه از عقب را تا کرده و 8 پایه دیگر را در جای آی سی قرار میدهید

پنج شنبه 28 خرداد1393 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب رستم عزیز
بنده هم فیبر رو زدم و دارم مونتاژ میکنم فیبری که با نام finalll زده بودید رو زدم اما مثل اینکه تو این مدل تغییراتی هست چند تا قطعه اضافه شده و یه جامپر حذف شده اون قطعات رو میشه بفرماید مقادیرشون( روفیبر دورش دایره قرمز کشیدم)
پیوست:
_1_~1.PNG

و آیا این جامپر حذف میشه?خازن های 10 نانو هستن یا10 پیکو فاراد هستن بعضی از خازن ها nجلوشون هست بعضی هاشون نیست
پیوست:
febr%2520a (1).jpg

و اینکه کدوم خازن 10 میکرو فارادی رو تنتال بزنم خوبه؟
در مورد 709 تو شهخرمون فقط نوع 8 پایه پلاستیکی پیدا میشه لطفا اگر با این کار نمیکنه چند تا مشابه بفرمائید پیدا کنم
برای ولوم تنظیم فرکانس فرموده بودید یه مقاومت 27 کیلو بین ولوم بستین تا ترانزیستور نسوزه میشه بفرماید بین کدوم پایه های پتانسیومتر بستین مقاومت رو
در مورد لوپ هم میشه از لوپ چنس استفاده کرد؟
با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 28 خرداد1393 - 1:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
roshik نوشته است:

روشیک جان اندازه ها رو گرفتم و چند صفحه قبل با تصویر اسکوپ و گذاشتم منظور شما کدام نقاطه شاید تایپیکتونو ندیدم

رستم جان سوالم این بودکه وقتی دستگاه شمابالانس شده ودروضعیت بالاترین حساسیت قرارداره کلکتوراون ترانزیستورنزدیک بیزرنسبت به زمین مدارکنترل بشه تاببینیم چندمیلی ولت پرش داره که مشخصه هرچه این مقدارکمترباشه ثبات مداربهتره
ضمنااگه این اندازه گیزی درحین حرکت انجام بشه که کاملاقابل استناد وبی عیب ونقص میشه
راستی درتایپیکهای قبلیتون اشاره کردین که از709های8پایه معمولی نمیشه برای این مداراستفاده کردازنظرعلمی من هیچگونه ایرادی رودرمقایسه مدارداخلی 8 و14پایه ندیدم میشه دلیلتونوواضحتربیان کنین وبگین که به این نتیجه بامقایسه ساختاری این دونمونه رسیدین یانه به صورت تجربی؟

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 8:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت دوستان عزیز

ایراد مدار را پیداکردم مشکل از باتری بود .باتری سالم و شارژشده فول بهش وصل کردم مدار سنس کرد ولی با لوپ 45 سانتی با مقاومت2.2 اهم و اندوکتانس 430 میکرو که روی مدار 12000 بخوبی جواب میده و سکه500 تومانی را راحت از فاصله 45 سانتی سنس میکنه با مدار 12رگلاتور خیلی ضعیف سنس کرد. همون سکه را از 10 سانتی سنس میکنه.
باچندین مدل ترانزیستور قدرت مانند BUV48A- TIP35- TIP3055- BU508A-وBUT11A تست کردم که با ترانزیستور BUT11A بیشترین ثبات را داره. ترانزیستورهای شماره 1و3 را از BC321 استفاده کردم. البته بجای 7915 از 7912 استفاده کردم.

مدار با آیسی 709 فلزی و پلاستیکی 8پایه کار میکنه ومشکلی نداره.با 709 پلاستیکی سرعت پاسخ کمتر از فلزیه.
حالا باید یه لوپ با مشخصات ذکر شده توسط جناب رستم بسازم و بعد مقایسه کنم.

بنده برای تست وکنترل قسمتهای مختلف مدار وهمینطور اعمال تغییرات جهت رسیدن به بهترین حالت سنس وقدرت وثبات در خدمت اساتید گرامی هستم.

یاحق

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب پویای عزیز
خوشحالم که مدارتون سنس کرد میشه به سوالاتی که بالا پرسیدم جواب بدید؟
مقادیر خازن c14 , c23 چند هست؟ 10 پیکو فاراد یا 10 نانو فاراد؟
بین مقاومت های r18 , r17 اتصال کگردن تو تصاویر اما تو فیبر ما این نیست مقدار r17 هم 10 کیلو گذاشتن که در فیبر ما یک کیلو هستش؟
پیوست:
VOLO.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 2:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh و 299 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure