انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:30pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
سامان جان بنده قطعات را طبق این لیست نصب کردم .این سوال شما را جناب رستم باید جواب بدهند.

در این لیست تصویری خازنهای 12 و 17 مقدارشون 10 پیکوفاراد است.
پیوست:
febr a.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 2:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saman2 نوشته است:
سلام جناب رستم عزیز
بنده هم فیبر رو زدم و دارم مونتاژ میکنم فیبری که با نام finalll زده بودید رو زدم اما مثل اینکه تو این مدل تغییراتی هست چند تا قطعه اضافه شده و یه جامپر حذف شده اون قطعات رو میشه بفرماید مقادیرشون( روفیبر دورش دایره قرمز کشیدم)
پیوست:
_1_~1.PNG

و آیا این جامپر حذف میشه?خازن های 10 نانو هستن یا10 پیکو فاراد هستن بعضی از خازن ها nجلوشون هست بعضی هاشون نیست
پیوست:
febr%2520a (1).jpg

و اینکه کدوم خازن 10 میکرو فارادی رو تنتال بزنم خوبه؟
در مورد 709 تو شهخرمون فقط نوع 8 پایه پلاستیکی پیدا میشه لطفا اگر با این کار نمیکنه چند تا مشابه بفرمائید پیدا کنم
برای ولوم تنظیم فرکانس فرموده بودید یه مقاومت 27 کیلو بین ولوم بستین تا ترانزیستور نسوزه میشه بفرماید بین کدوم پایه های پتانسیومتر بستین مقاومت رو
در مورد لوپ هم میشه از لوپ چنس استفاده کرد؟
با تشکر

با سلام
دوست خوبم اگر زیر مدار را نگاه کنید ان قطعاتی که فرمودید به جایی وصل نیست
اعداد خازن ها همانطور که نوشته شده اند درست است نانوها وپیکوها کاملا مشخص شده اسن مثلا 104 میشود 100 نانو فاراد

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون جناب پویای و جناب رستم
اون جامپری که تو تصویر نمشخص کرده بودم پس حذف شد اما در مورد خانزن 10 میکرو فارد کدومش رو تنتال بزارم خوبه؟
اتصال بین مقاومتهای که تو تصویر بالا کشیدم رو هم میفرمائید؟
در ضمن جناب رستم عزیز طریقه اتصال اون مقاومت 27 کیلو که ولوم تنظیم فرکانس وصل میکردید که ترانزیستور نسوزه کدوم پایه هاش بود؟
با لوپ چنس با 400هانری و مقاومت 1 اهم میشه این مدار کار کرد؟

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

roshik نوشته است:
rostam نوشته است:
roshik نوشته است:
جناب رستم عزیزقراربوداندازه گیریی رودریکی ازقسمت های مدارانجام داده ونتیجه روعنوان کنین امیدوارم که فراموش نکرده باشین

روشیک جان اندازه ها رو گرفتم و چند صفحه قبل با تصویر اسکوپ و گذاشتم منظور شما کدام نقاطه شاید تایپیکتونو ندیدم

رستم جان سوالم این بودکه وقتی دستگاه شمابالانس شده ودروضعیت بالاترین حساسیت قرارداره کلکتوراون ترانزیستورنزدیک بیزرنسبت به زمین مدارکنترل بشه تاببینیم چندمیلی ولت پرش داره که مشخصه هرچه این مقدارکمترباشه ثبات مداربهتره
ضمنااگه این اندازه گیزی درحین حرکت انجام بشه که کاملاقابل استناد وبی عیب ونقص میشه
راستی درتایپیکهای قبلیتون اشاره کردین که از709های8پایه معمولی نمیشه برای این مداراستفاده کردازنظرعلمی من هیچگونه ایرادی رودرمقایسه مدارداخلی 8 و14پایه ندیدم میشه دلیلتونوواضحتربیان کنین وبگین که به این نتیجه بامقایسه ساختاری این دونمونه رسیدین یانه به صورت تجربی؟

با سلام
روشیک عزیز اون قسمتی رو که فرمودید در منزل اندازه گرفتم ولی متاسفانه امکان تست در بیرون را ندارم
پروب مثبت به +24 و پروب منفی به کلکتو ترانزیستور یک 19.94 ولت بدون پرش
پروب منفی به-24 و پروب مثبت به کلکتورترانزیستور یک 4.47 ولت بدون پرش
در رابطه با انواع مختلف 709 مدل پلاستیکی دارای زمان پاسخگویی کمتر و آفست بیشتر است در هنگام تقویت هم کرو پیک مربوطه رو تا 5 درصد باز میکنه که در هنگام تفکیک خودتون قضاوت کنید بعد از انتگرال گیری چه اتفاقی میوفته دوست ولی زمانی که مدار کاملا درست باشه کار میکنه ولی ضعیف ولی من پیشنهاد نمیکنم

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز

ایراد مدار را پیداکردم مشکل از باتری بود .باتری سالم و شارژشده فول بهش وصل کردم مدار سنس کرد ولی با لوپ 45 سانتی با مقاومت2.2 اهم و اندوکتانس 430 میکرو که روی مدار 12000 بخوبی جواب میده و سکه500 تومانی را راحت از فاصله 45 سانتی سنس میکنه با مدار 12رگلاتور خیلی ضعیف سنس کرد. همون سکه را از 10 سانتی سنس میکنه.
باچندین مدل ترانزیستور قدرت مانند BUV48A- TIP35- TIP3055- BU508A-وBUT11A تست کردم که با ترانزیستور BUT11A بیشترین ثبات را داره. ترانزیستورهای شماره 1و3 را از BC321 استفاده کردم. البته بجای 7915 از 7912 استفاده کردم.

مدار با آیسی 709 فلزی و پلاستیکی 8پایه کار میکنه ومشکلی نداره.با 709 پلاستیکی سرعت پاسخ کمتر از فلزیه.
حالا باید یه لوپ با مشخصات ذکر شده توسط جناب رستم بسازم و بعد مقایسه کنم.

بنده برای تست وکنترل قسمتهای مختلف مدار وهمینطور اعمال تغییرات جهت رسیدن به بهترین حالت سنس وقدرت وثبات در خدمت اساتید گرامی هستم.

یاحق

با سلام
خوشحالم که مدارت راه افتاد ولی حتما خود رگلاتورهارو بنداز برای این که بخوای تفاوتشو بدونی 7915 مدار تی ال رو در بیار و به جاش 7912 بزار ببین چه بلایی از نظر قدرت سر دستگاه میاد بعد دستگاهتو با تی ال مقایسه کن اگر 12 رگلاتوره قویتر بود خواستی 7915 هارو بخر وبنداز
ولی با سنسی که اعلام کردید فکر کنم یا در مدار موردی دارید یا ولوم دیلی را خوب تنظیم نکردید برای سنس همه فلزات ولوم دیلی رو در شماره 2.5 بزار
موفق باشی

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 3:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saman2 نوشته است:
سلام جناب پویای عزیز
خوشحالم که مدارتون سنس کرد میشه به سوالاتی که بالا پرسیدم جواب بدید؟
مقادیر خازن c14 , c23 چند هست؟ 10 پیکو فاراد یا 10 نانو فاراد؟
بین مقاومت های r18 , r17 اتصال کگردن تو تصاویر اما تو فیبر ما این نیست مقدار r17 هم 10 کیلو گذاشتن که در فیبر ما یک کیلو هستش؟
پیوست:
VOLO.jpg

دوست خوبم همون اعدادی که روی فیبر نوشتم رو انتخاب کنید در غیر این صورت مدارتون جواب نخواهد داد چون اون لیست دارای عیوب عمدی یا سهوی میباشد
بازم تاکید میکنماز اعدادی که گذاشتم و تصاویری که از مدار گذاشتم پیروی کنید
مقدار خازن 13 -220 پیکو و خازن 23 کجای مداره من پیداش نکردم اگه تو تصویر نشون بدید ممنون میشم
و هر دو مقاومت 1 کیلو و با یک مقاومت 0 اهم به هم وصل شدن
موفق باشید

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
سامان جان بنده قطعات را طبق این لیست نصب کردم .این سوال شما را جناب رستم باید جواب بدهند.

در این لیست تصویری خازنهای 12 و 17 مقدارشون 10 پیکوفاراد است.
پیوست:
febr a.jpg

ممنون از پویای عزیز به خاطر راهنمایی دوستان

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
rostam نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز

ایراد مدار را پیداکردم مشکل از باتری بود .باتری سالم و شارژشده فول بهش وصل کردم مدار سنس کرد ولی با لوپ 45 سانتی با مقاومت2.2 اهم و اندوکتانس 430 میکرو که روی مدار 12000 بخوبی جواب میده و سکه500 تومانی را راحت از فاصله 45 سانتی سنس میکنه با مدار 12رگلاتور خیلی ضعیف سنس کرد. همون سکه را از 10 سانتی سنس میکنه.
باچندین مدل ترانزیستور قدرت مانند BUV48A- TIP35- TIP3055- BU508A-وBUT11A تست کردم که با ترانزیستور BUT11A بیشترین ثبات را داره. ترانزیستورهای شماره 1و3 را از BC321 استفاده کردم. البته بجای 7915 از 7912 استفاده کردم.

مدار با آیسی 709 فلزی و پلاستیکی 8پایه کار میکنه ومشکلی نداره.با 709 پلاستیکی سرعت پاسخ کمتر از فلزیه.

بنده برای تست وکنترل قسمتهای مختلف مدار وهمینطور اعمال تغییرات جهت رسیدن به بهترین حالت سنس وقدرت وثبات در خدمت اساتید گرامی هستم.

یاحق

با سلام
خوشحالم که مدارت راه افتاد ولی حتما خود رگلاتورهارو بنداز برای این که بخوای تفاوتشو بدونی 7915 مدار تی ال رو در بیار و به جاش 7912 بزار ببین چه بلایی از نظر قدرت سر دستگاه میاد بعد دستگاهتو با تی ال مقایسه کن اگر 12 رگلاتوره قویتر بود خواستی 7915 هارو بخر وبنداز
ولی با سنسی که اعلام کردید فکر کنم یا در مدار موردی دارید یا ولوم دیلی را خوب تنظیم نکردید برای سنس همه فلزات ولوم دیلی رو در شماره 2.5 بزار
موفق باشی

باسلام
بنده قبلا" درمدار تی ال چون مشکل بی ثباتی مدار را داشتم، به توصیه دوستان همین انجمن جای 7915 را با7912 عوض کردم به طرز عجیبی این مشکل برطرف شد و الآن به جراءت میتونم بگم ثباتش فوق العاده شده.
ولی بقول شما مشکل باید یه جای دیگه باشه.

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
pouya83 نوشته است:
rostam نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز

یاحق

با سلام
موفق باشی

باسلام
بنده قبلا" درمدار تی ال چون مشکل بی ثباتی مدار را داشتم، به توصیه دوستان همین انجمن جای 7915 را با7912 عوض کردم به طرز عجیبی این مشکل برطرف شد و الآن به جراءت میتونم بگم ثباتش فوق العاده شده.
ولی بقول شما مشکل باید یه جای دیگه باشه.

با اجازه آقارستم @};-
پویا جان اون 9عدد رگلاتور که لوپ رو تغذیه میکنه 7915 بزار و3رگلاتوری که ای سی ها رو تغذیه میکنه رو 7912

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
با سلام
روشیک عزیز اون قسمتی رو که فرمودید در منزل اندازه گرفتم ولی متاسفانه امکان تست در بیرون را ندارم
پروب مثبت به +24 و پروب منفی به کلکتو ترانزیستور یک 19.94 ولت بدون پرش
پروب منفی به-24 و پروب مثبت به کلکتورترانزیستور یک 4.47 ولت بدون پرش
در رابطه با انواع مختلف 709 مدل پلاستیکی دارای زمان پاسخگویی کمتر و آفست بیشتر است در هنگام تقویت هم کرو پیک مربوطه رو تا 5 درصد باز میکنه که در هنگام تفکیک خودتون قضاوت کنید بعد از انتگرال گیری چه اتفاقی میوفته دوست ولی زمانی که مدار کاملا درست باشه کار میکنه ولی ضعیف ولی من پیشنهاد نمیکنم

جناب رستم عزیزمتاسفانه بایدبگم که شماجایی اشتباه کردین چون مدارداخلی این فلزیاب نسبت به زمین مدار(سرمثبت باطری)حداکتر9+اختلاف ولتاژوازاونطرف سمت منفی حداکتر15-ولت نسبت به زمین اختلاف ولتاژداردبنابراین دراین اندازه گیریهایی که انجام میدین نسبت به زمین مدارحداکتر15-ولت اختلاف ولتاژدارین نه بیشتر
ضمنابنظرم تلرانس ولتاژی نقطه مشخص شده مطمئنا0ولت مطلق نیست ولااقل درحدمیلی ولت نوسان دارد

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 11:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh و 302 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure