نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
همراه داشتن تلفن همراه روی این ردیاب هیچ تاثیری نداره! طبیعتا بهتره گوشی نزدیک ردیاب نباشه. موقع زنگ خوردن و یا حرف زدن هم گرچه تاثیری نداره ولی گمان نکنم کسی در اون حالت بتونه همزمان ردیابی رو هم انجام بده!
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 3:56am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
کارتون درسته
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 4:16am |
|
|
soor
|
سلام و خدا قوت خدمت اساتید محترم خواستم این موضوع را عنوان کنم که این رد یاب در خانه های قدیمی هم تست شده است با توجه به این که به نظرم آمد که بیشتر در فضای خارج تست شده است و کمتر کسی در مورد آن پرسیده حالا صرفه نظر به این که آن خانه مسکونی باشد یا خالی از سکنه البته منظورم فقط خانه های قدیمی است که با خشت گل درست شده است با توجه به حجم دیوارهای آن بود لطفا راهنمائی بفرمائید یا علی
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 9:53am |
|
|
خبره
کاربر فعال
|
سلام وقتی با این ردیاب حرکت میکنیم از کجا بدونیم صد متر مونده به هدف یا ده متر که ولوم رو هم کم کنیم و نقطه رو به دست بیاریم یه چیز دیگه اگر ندونیم پیش هدفی هستیم و ولوم هم روی زیاد باشه چه اتفاقی میفته ایا هدف در چندمتری ما رو باز میگیره؟
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 10:39am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
soor نوشته است: سلام و خدا قوت خدمت اساتید محترم خواستم این موضوع را عنوان کنم که این رد یاب در خانه های قدیمی هم تست شده است با توجه به این که به نظرم آمد که بیشتر در فضای خارج تست شده است و کمتر کسی در مورد آن پرسیده حالا صرفه نظر به این که آن خانه مسکونی باشد یا خالی از سکنه البته منظورم فقط خانه های قدیمی است که با خشت گل درست شده است با توجه به حجم دیوارهای آن بود لطفا راهنمائی بفرمائید یا علی دوست عزیز این ردیاب در داخل اتاق خونه های قدیمی هم تست شده و از داخل اون اتاق اون خونه ، طلای موجود در خانه همسایه بغلی رو هم گرفت
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 10:41am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
خبره نوشته است: سلام وقتی با این ردیاب حرکت میکنیم از کجا بدونیم صد متر مونده به هدف یا ده متر که ولوم رو هم کم کنیم و نقطه رو به دست بیاریم یه چیز دیگه اگر ندونیم پیش هدفی هستیم و ولوم هم روی زیاد باشه چه اتفاقی میفته ایا هدف در چندمتری ما رو باز میگیره؟ سلام دوست عزیز، من هم قبلا همچین مشکلی رو داشتم ، ولی با راهنمایی اقا اریا با شکل تو همین مبحث نشون داده ، شما اگه در محل قرار گرفتن اولتون انتن ها یه جا رو نشون داد ، یکی از دوستانتان را درست در همون مکان در صورتیکه اون شخص درست بسمت که انتن ها جای رو نشون دادن وایسته و شما برین در محل انتن زدن دم و حالا به دوست تون اشاره کنید که با هم حرکت کنید و هر جا به هم رسیدین اونجا محدوده هدفه ،اگه در منطقه ای یک هدف وجود داشته باشه انتن ها با ولوم کم و زیاد همون هدف رو نشون میدن و شما اگه برای جای که مد نظر دارید میخای انتن بزنی سعی کنید قبل از رسیدن به مکان مورد نظر کارتون رو شروع کنید ، و البته سعی کنید این مطالب رو بصورت عملی انجام بدیدن ، اونوقت خودتون جواب سوالاتتون رو میگیری و تازه سوالات جدیدی هم برات پیش میاد که رو کمک دوستان این سایت برای پاسخگویی حساب کن ، موفق باشی
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 10:51am |
|
|
soor
|
آقا ارتین با سلام مجدد حالا آمد بر حسب اتفاق هدف مورد نظر درون دیوار خانه بود شما از کجا متوجه می شوید که هدف داخل دیوار است یا خانه همسایه بالاخره هر دو دارای امواج هستند . با تشکر
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 12:11pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
soor نوشته است: آقا ارتین با سلام مجدد حالا آمد بر حسب اتفاق هدف مورد نظر درون دیوار خانه بود شما از کجا متوجه می شوید که هدف داخل دیوار است یا خانه همسایه بالاخره هر دو دارای امواج هستند . با تشکر بزار تست که درون یه خانه انجام دادم رو اینجا بهت بگم ، من داخل یه اتاق شروع به تست کردم ، انتن ها در شروع بکار اول بسمت داخل همون اتاق که دوستم انگشتر طلا داشت رفت بعد از مکثی کوتاه برگشت بمسمت اتاق کناری که خانم صاحب خونه اونطرف اتاق نشسته بود و البته من این رو هم نمیدونستم ، انتن ها دقیقا بسمت اون اتاق که محل نشستن اون خانم بود رفتند دوباره بعد از مکثی کوتاه بسمت خانه همسایه که بگفته صاحب خونه اونجا حدود 20 گرم طلا بود انتن ها رفتند و روی همون قفل کردن ، انتن ها همیشه روی هدف سنگینتر فقل میشه ، حالا شما میخای بدونی که تو دیوار خونه ایا انتنها چیزی رو سنس کردن یا نه ، اگه طلای خونه همسایه با هدف موجود تو دیوار یه راستا باشه سخته ، اگه خونه ها از نظر سطح ارتفاع باهم برابر باشند بازم سخته ولی کار نشد نداره ، معمولا هدف ها بیشتر از طلای که الان خانومها دارن هست و اون هدف بعلت ماندگاری زیاد میدان قوی تری نبست به هدف جدید داره ، اگه هدف ها هم راستا باشند شما باید یه فضای بار بین دیوار همسایه و اتاق مورد نظر رو پیدا کنید و مابین این دو تست رو انجام بدین و جوری باید این تست رو انجام بدین که جای مشکوک دیوار پائین تر از سطح انتن باشه ، و برای چک کردن داخل دیوارهای اتاق هم دچند صفحه برگرد عقب من توضیح دادم ، شما اول در یجای که هدف نیست تست و تمرین کنید و داده ها رو با هم جمع کنید روی کاغذ روش بحث کنید ، خیلی چیزها دستت میاد ، موفق باشی
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 12:33pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: soor نوشته است: آقا ارتین با سلام مجدد حالا آمد بر حسب اتفاق هدف مورد نظر درون دیوار خانه بود شما از کجا متوجه می شوید که هدف داخل دیوار است یا خانه همسایه بالاخره هر دو دارای امواج هستند . با تشکر بزار تست که درون یه خانه انجام دادم رو اینجا بهت بگم ، من داخل یه اتاق شروع به تست کردم ، انتن ها در شروع بکار اول بسمت داخل همون اتاق که دوستم انگشتر طلا داشت رفت بعد از مکثی کوتاه برگشت بمسمت اتاق کناری که خانم صاحب خونه اونطرف اتاق نشسته بود و البته من این رو هم نمیدونستم ، انتن ها دقیقا بسمت اون اتاق که محل نشستن اون خانم بود رفتند دوباره بعد از مکثی کوتاه بسمت خانه همسایه که بگفته صاحب خونه اونجا حدود 20 گرم طلا بود انتن ها رفتند و روی همون قفل کردن ، انتن ها همیشه روی هدف سنگینتر فقل میشه ، حالا شما میخای بدونی که تو دیوار خونه ایا انتنها چیزی رو سنس کردن یا نه ، اگه طلای خونه همسایه با هدف موجود تو دیوار یه راستا باشه سخته ، اگه خونه ها از نظر سطح ارتفاع باهم برابر باشند بازم سخته ولی کار نشد نداره ، معمولا هدف ها بیشتر از طلای که الان خانومها دارن هست و اون هدف بعلت ماندگاری زیاد میدان قوی تری نبست به هدف جدید داره ، اگه هدف ها هم راستا باشند شما باید یه فضای بار بین دیوار همسایه و اتاق مورد نظر رو پیدا کنید و مابین این دو تست رو انجام بدین و جوری باید این تست رو انجام بدین که جای مشکوک دیوار پائین تر از سطح انتن باشه ، و برای چک کردن داخل دیوارهای اتاق هم دچند صفحه برگرد عقب من توضیح دادم ، شما اول در یجای که هدف نیست تست و تمرین کنید و داده ها رو با هم جمع کنید روی کاغذ روش بحث کنید ، خیلی چیزها دستت میاد ، موفق باشی نکنه یه وقت دزدا از این روش برای پیدا کردن خونه هایی که طلای بیشتری دارن استفاده کنن
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 3:04pm |
|
|
soor
|
از زحمتی که کشید و توضیح دادید ممنونم یا علی
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 10:08pm |
|
|
|