انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:54pm

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
Soheil2014 نوشته است:
آقای کاوشگر TL شما خوب کار میکنه ما همبه امید خدا استارت بزنیم؟

سهیل جان مدار من خوب کار میکنه
ولی این مدار ربطی به tl12000 نداره که داداش

کاوشکر عزیز ممنون. میدونم ربطی نداره شب تو این انجمن بودی گفتم از اینجا بپرسم . به هر حال ممنون.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

دوشنبه 2 تیر1393 - 3:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت جناب رستم عزیز

بنده مدار لول ال سی دی دلتا را مونتاژ کردم ولی با چرخاندن هر کدام از پتانسیومتر ها هیچ تغییری در نمایش اطلاعات روی صفحه رخ نمیده . و همونطوریکه در تصاویر مشاهده میکنید عدد نمایش ولتاژ روی 7.3 و نوار سنس هم در حداکثر مونده .میکرو را هم چندین بار پروگرام کردم ولی درست نشد. لطفا راهنمایی کنید.

در ضمن اون مقاومت و پتانسیومتر 100 کیلو مربوط به اتصالاتی است که شما نقشه اونو قرار داده بودید ومن اونارو روی فیبر قرار دادم.

ممنون
پیوست:
2014-06-23 18.07.03.jpg

پیوست:
2014-06-23 18.27.36.jpg

پیوست:
2014-06-23 18.28.24.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 2 تیر1393 - 5:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست خوبم سلام
مدار شما درست کار میکند اتصالات مربوط به مدار را هم وصل کنید هم عدد باطری درست میشود و هم لوول سنس
زمانی که ان تعقییر را که چه خوب رو مدار پیاده کردید انجام دهید در حالتی که مدار فلزیاب خاموش باشد لوول در انتها می ایستد و وقتی مدار فلزیاب روشن شد لوول به ابتدا بر میگردد بعد فلزیاب را در استانه قرار دهید و سپس با تنظیم کردن به نحوی که در یکی از تایپیکها گفتم مدار را کالیبره کنید
من در تستهایی که انجام دادم زمانی که ولوم سنس را بین آهنی و غیر آهنی می گذارم در حالت سنس آهن لوول یک دفعه پر میشود و در سنس غیر آهن لوول 2 تا 2تا که در فلزات مختلف یکم فرق میکنه دلیلشو تا حدودی میدونم و دارم روش کار میکنم اگر دوستان نظری دارن ممنون میشم کمک کنند
راستی همین مدارو روی TL هم میتونید پیاده کنید من به یکی از بچه ها گفتم TL رو ساخته ولی متاسفانه کار نمیکنه من که یه تست اولیه انجام دادم فرکانس نداره و یه نکته عجیب اینکه رگلاتور 7809 هم پایه ورودیش و هم بدنش به +18 وصله ایا درسته

دوشنبه 2 تیر1393 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
rostam نوشته است:
دوست خوبم سلام
مدار شما درست کار میکند اتصالات مربوط به مدار را هم وصل کنید هم عدد باطری درست میشود و هم لوول سنس
زمانی که ان تعقییر را که چه خوب رو مدار پیاده کردید انجام دهید در حالتی که مدار فلزیاب خاموش باشد لوول در انتها می ایستد و وقتی مدار فلزیاب روشن شد لوول به ابتدا بر میگردد بعد فلزیاب را در استانه قرار دهید و سپس با تنظیم کردن به نحوی که در یکی از تایپیکها گفتم مدار را کالیبره کنید
من در تستهایی که انجام دادم زمانی که ولوم سنس را بین آهنی و غیر آهنی می گذارم در حالت سنس آهن لوول یک دفعه پر میشود و در سنس غیر آهن لوول 2 تا 2تا که در فلزات مختلف یکم فرق میکنه دلیلشو تا حدودی میدونم و دارم روش کار میکنم اگر دوستان نظری دارن ممنون میشم کمک کنند
راستی همین مدارو روی TL هم میتونید پیاده کنید من به یکی از بچه ها گفتم TL رو ساخته ولی متاسفانه کار نمیکنه من که یه تست اولیه انجام دادم فرکانس نداره و یه نکته عجیب اینکه رگلاتور 7809 هم پایه ورودیش و هم بدنش به +18 وصله ایا درسته

باسلام

اتصالات را به مدار وصل کردم ولی کماکان هیچ عکس العملی نشون نمیده وطبق عکسی که از ال سی دی گذاشتم همونطور ثابت مونده و وقتی مدار سنس میکنه تاثیری در اون نداره.از پتانسیومتر ها فقط اونی که مربوط به نور ال سی دیه کار میکنه بقیه انگار تاثیری در مدار ندارند.

دوشنبه 2 تیر1393 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست خوبم اون مقاومتی که با ولوم به مدار اضافه کردید را حذف کنید و با دو ولوم بالا بازی کنید باید لوول برگردد به اول در غیر این صورت ای سی درست پروگرم نشده که بعید است

دوشنبه 2 تیر1393 - 11:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام.اقا رستم ضمن خسته نباشید روی برد c13مقدارش 10 نانو بعدا تصیح کردید 1نانو ودرچند صفحه قبل فرموده اید220پیکو کدام صحیح است باتشکر

جمعه 5 تیر1393 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parva نوشته است:
با سلام.اقا رستم ضمن خسته نباشید روی برد c13مقدارش 10 نانو بعدا تصیح کردید 1نانو ودرچند صفحه قبل فرموده اید220پیکو کدام صحیح است باتشکر

با سلام
1 نانو صحیح است من کجا گفتم 220 نانو :-?

جمعه 5 تیر1393 - 1:38am

بالاخره اين مدار قدرتش زياد شد؟
تونستين يه كاري براش بكنين؟

جمعه 5 تیر1393 - 1:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sahand22 نوشته است:
بالاخره اين مدار قدرتش زياد شد؟
تونستين يه كاري براش بكنين؟

این مدار هم قدرتش زیاده و هم همه چیزش و هم مدارآنالیزوردیجیتالش داره اماده میشه و قسمت تفکیکشم دارم با 4066 بهینه ترش میکنم
ولی دوستان حقیقتا چند تا تایپیک دیگرو مثل تی ال دیدم و بعد از خوندن اون تایپیکا از کارم پشیمون شدم و به خاطر استقبال بیش از اندازه دوستان از این مداریکم بیشتر پشیمون شدم ولی قول دادم و بعضی وقتا فکر میکنم شاید این باند مافیایی که تایپیکهارو بهم میریزه یکی از راهکارش همین ادا و ادفالهاس که دیگه مدارای خاص روشون کار نشه به خاطر این دوباره پشیمون شدم و گفتم ادامش میدم این مدارو اگه کسی بخواد

جمعه 5 تیر1393 - 1:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

زاستی سهند جان کدوم اخراجی هستی با این اسم

جمعه 5 تیر1393 - 1:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , tfcaspian و 303 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure