sahand22 نوشته است:
ببين رستم عزيز
فكر ميكنم مدارتون ميلنگه اون هم بد جوري ولي اينو بگم كه مدارتون قدرت سنسش 6 متر با لوپ يك متري هست البته اگه بنتوني فوتش رو پيدا كني
در مورد مافيا و اين چيزا من چيزي سر در نميارم اگه مدارت واقعا قدرت داره يك فيلم بزار و خيال همه رو راخت كن اين السيدي ميتر و اينجور چيزا همش كشكه
اگه ميتوني قدرتش رو زياد كن 4 متر بزنه وگرنه خودن وديگران رو علاف نكن
يه رفيق دارم كه 10 ساله اين مدار رو ميسازه و ميفروشه دو روز پيش باهاش ميحرفيدم ميگفت بالوپ 45 سانت بردش 2.5 الي 3متره بالوپ 1 متر بردش 6 متره اونهم واسه كتري بزرگ
الان هم ميفروشه منتها با برد تصويري كه روش سوار ميشه و اسكن تصويري با 3D VISUALIZER ميگيره با شرط تست هم تحويل ميده قيمتش هم از 5 ميليون تا 10 ميليون ببين اين قدرت رو داري و ميتوني رقيبش بشي
سهند کوچولوی من حدسم درست بود
خلاصه 4066 باعث شد خودتو نو گم کنیید و نشون بدی چون فوت دیجیتال کردن این مداره و تعقییر 358 فوت افزایش قدرت
من نه فروشنده ام و نه دنبال جنس می خواستم به بعضی از دوستان خوب که واقعا انسانهای شریفی هستندکمک کنم هم چیزی یاد بگیرند و هم دستگاه متوسطی داشته باشند و مطمعن باش میکنم البته پله پله فکر میکنی نصب یه مدار اسپکتروم آنالیزور روی این مدار کاری داره که میگی تصویریش کردید یه بار گفتم کرجی عزیز من با توجه به علاقه دوستان این مدارو پیش میبرم نمیگم همه فایلاش آمادس ولی اگه لازم بشه آمادش میکنم
من یه بار همین اشتباه و کردم و شروع کردم به علمی صحبت کردن تا جایی رسید که اخراجم کردن ولی نمیدونم چرا از طریق دوستان دوباره برگشتم و شروع کردم به ساده نوشتن و در حد بقیه بودن خیلی خوب بود و خیلی چیزا یاد گرفتم روز اول گفتم این مدارو دیجیتالش میکنم با این که برنامه نویسیم خیلی ضعیفه اگه شده هزینه میکنم و میدم کسی بنویسه ولی این کارو میکنم
خلاصه لپ کلام
در مورد مدار این مدار اصلا قدرت نداره و 1 سانتیمتر بیشتر نمیزنه اگه میخوایی با 200 هزار تومن بسازیش بساز و اگر کمکی از من بر میومد دریغ نمیکنم و اگه پول داری و میخوایی از رفیقت 5 ملیون بخری بخر و مطمعن باش من رقیب کسی نیستم و اگه اینجام به خاطر دلایل علمی خاص خودمه
و اگه شما سهند عزیز منظورت خراب کردن این تایپیکه مطمعن باش بعد از بلایی که سر چنس وتی ال اومد بعید میدونم مدیران سایت بزارن که این اتفاق بیوفته در غیر این صورت پروژه من کامل میشه و میرم ولی این بار برای همیشه اگه برای کسایی که به خاطرشون وقت گذاشتم مهم نباشه
موفق باشید