انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:19am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
Kani نوشته است:
اگر نظر ما مهمه ؛ من تقاضای تحریم کاربر sahand22 بهمراه تمام کسانی که نیت و هدفشون مثل ایشون است رو دارم.

کاملا"موافقم. \M/

جمعه 6 تیر1393 - 12:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام
جناب رستم عزیز،خسته نباشید،از اینکه به این مدار بهاء میدین و برای اینکه مدار به نتیجه مطلوبتری برسه وقتتونو براش صرف میکنید،ازتون سپاسگذارم.
مدار بنده سنس میکنه،ولی همونطوریکه قبلا" اعلام کردم، بردش خیلی کمه،تمامی قطعات را طبق لیست تصویری جنابعالی نصب کردم،قبل از نصب هرقطعه تک تک اونارو از لحاظ سلامت و درست بودن مقدارش با ابزار اندازه گیری مربوطه تست نمودم.آیسی ها را هم جهت اطمینان قبل از نصب روی مدار،بر روی مدار تی ال 12000 تست کردم،همه سالم بودند،همینتور ترانزیستور قدرت را.
ولی علت این برد کم نمیدونم چیه!
به هرحال همه ما منتظر تغییرات جدید شما در مورد این مدار هستیم.
یاحق

با سلام دوست خوبم ظرفیت سیم پیچ رو چند گرفتی حتما باید اهم بالا باشه در غیر این صورت برد خوبی نخواهی داشت با سیم پیچ مربوطه که گفتم تست بگیر و نتایج رو بگو یکی از فوتهای این نوع مدارها ظرفیت بالای سیم پیچه بالای 2 اهم و چون سازندگان برای رد گم کردن میان داخل لوپ از یه مقاومت موازی استفاده میکنن اندزه گیری اون سخت میشه ولی هم در این مدار و هم تی ال ظرفیت و مقاومت بالای سیم پیچ رو رعایت کنید

جمعه 6 تیر1393 - 2:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رستم جان، مشخصات لوپی که استفاده کردم اینه:
قطر 45سانت-مقاومت 2.2اهم-ظرفیت 400میکروهانری.
که این لوپ روی مدار تی ال بخوبی جواب میده،مثلا" روی مدار تی ال یه فیبر مسی 10*10 سانت را از فاصله 110سانتی بخوبی سنس میکنه ولی درمدار12 رگلاتور با همین لوپ این فیبر را از 40سانت به زور سنس میکنه.سکه 500تومانی از. 10 سانتی سنس میشه که خیلی کمه حداقل باید از 40 تا 45سانت سنس بشه.
اگه مشخصات دیگه ای برای لوپ هست لطفا اعلام کنید.

جمعه 6 تیر1393 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
که این لوپ روی مدار تی ال بخوبی جواب میده،مثلا" روی مدار تی ال یه فیبر مسی 10*10 سانت را از فاصله 110سانتی بخوبی سنس میکنه ولی درمدار12 رگلاتور با همین لوپ این فیبر را از 40سانت به زور سنس میکنه.سکه 500تومانی از. 10 سانتی سنس میشه که خیلی کمه حداقل باید از 40 تا 45سانت سنس بشه.

پویای عزیزم سیم پیچی که روی دستگاه است مقاومتش 4.3 اهم(چهار ممیز سه)وظرفیتش 373 میکرو هانری است به قطر 53 سانتی متر که یک اسپری کوچک چسب 123 را در 125 سانتی و سکه 500 تومانی را راحت در45 سانتی به راحتی در منزل به صورت صوتی سنس میکنه شما اجازه بدید من با یه سیم پیچ شبیه سیم پیچ شما تست کنم تا اگر احیانا مورد از سیم پیچ نبود مدار را با هم اصلاح کنیم

جمعه 6 تیر1393 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
pouya83 نوشته است:

پویای عزیزم سیم پیچی که روی دستگاه است مقاومتش 4.3 اهم(چهار ممیز سه)وظرفیتش 373 میکرو هانری است به قطر 53 سانتی متر که یک اسپری کوچک چسب 123 را در 125 سانتی و سکه 500 تومانی را راحت در45 سانتی به راحتی در منزل به صورت صوتی سنس میکنه شما اجازه بدید من با یه سیم پیچ شبیه سیم پیچ شما تست کنم تا اگر احیانا مورد از سیم پیچ نبود مدار را با هم اصلاح کنیم

رستم جان،مرامتو عشقه!!!! ^:)^ :ymapplause:
دوست عزیز یادمه شما گفتید که یه سیمپیچ 1*1هم داره،آیا این سیمپیچ ،غیر از اون 53سانتیه یا هردوشون یه کابله و موقعی که میخوای 53سانتی بشه اونو دولایه میکنی و وقتی که میخوای 1*1 باشه تک لایه،اینجوریه؟
درکل اگه از کابل رشته ای استفاده شده،ترتیب اتصال و تعداد رشته های درون کابل چندتاست؟

جمعه 6 تیر1393 - 5:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نه دوست خوبم سیم پیچهاش جداست
کابل یک متریش شامل 8متر سیم لن 8 رشته که 2 دور زده شده و سرهاشم 2 تا یکی شده و بعد سری شده که در مجموع میشه 2 اهم مقدار مقاومت و 133 میکرو هانری ظرفیت
البته دوستان در نظر داشته باشن که مقدار مقاومت سیم پیچ رو با کابل رابط اندازه گرفتم که فکر کنم حداقل نیم اهم است

جمعه 6 تیر1393 - 9:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راستی دوستان یک نکته جالب من دو تا سیم پیچ قطر53 دارم که شرکتی این دستگاهه کی یکیش 173 میکرو هانری و یکیش 373 میکروهانری با ظرفیت 4/2 اهم که نوع تفکیک در این دو نوع سیم پیچ متغیره اگر دوستان کسی وقت برای محاسبه شار میدان داره بسم الله
ودر نهایت اگر حداقل 2 نفر از دوستان مدارو ساختن و به نتیجه یکسان رسیدیم اعلام کنند تا تعقیراتو شروع کنیم

جمعه 6 تیر1393 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
راستی دوستان یک نکته جالب من دو تا سیم پیچ قطر53 دارم که شرکتی این دستگاهه کی یکیش 173 میکرو هانری و یکیش 373 میکروهانری با ظرفیت 4/2 اهم که نوع تفکیک در این دو نوع سیم پیچ متغیره اگر دوستان کسی وقت برای محاسبه شار میدان داره بسم الله
ودر نهایت اگر حداقل 2 نفر از دوستان مدارو ساختن و به نتیجه یکسان رسیدیم اعلام کنند تا تعقیراتو شروع کنیم

باسلام
رستم جان،میشه لطف کنید وبگید که ظرفیت سلفی سیمپیچ ها را با چه سلف سنجی اندازه میگیری؟
شرمنده،ولی برای سیمپیچ با مشخصات اعلام شده توسط جنابعالی،)8مترکابل 8 رشته که رشته ها دوبه دو باهم موازی و تشکیل 4 رشته را داده اند که با دولایه کردن کابل برای 1*1 ،در واقع تعداد رشته ها همون8تا میشه و طبق محاسبه،ظرفیت اون باید در محدوده 250تا300میکروهانری بشه،ولی شما مقدار 173 میکرو را اعلام کرده اید.

شنبه 6 تیر1393 - 1:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
rostam نوشته است:

باسلام
رستم جان،میشه لطف کنید وبگید که ظرفیت سلفی سیمپیچ ها را با چه سلف سنجی اندازه میگیری؟
شرمنده،ولی برای سیمپیچ با مشخصات اعلام شده توسط جنابعالی،)8مترکابل 8 رشته که رشته ها دوبه دو باهم موازی و تشکیل 4 رشته را داده اند که با دولایه کردن کابل برای 1*1 ،در واقع تعداد رشته ها همون8تا میشه و طبق محاسبه،ظرفیت اون باید در محدوده 250تا300میکروهانری بشه،ولی شما مقدار 173 میکرو را اعلام کرده اید.

نه دوست خوبم در انتها 8 رشته نمیشه گفتم 2 به 2 به هم میبندید که در هر سر میشه 4 تا سیم و اینارو سری میکنید
السی متر مدلش ویکتور 6243 است

شنبه 7 تیر1393 - 7:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
pouya83 نوشته است:
rostam نوشته است:

باسلام

با اجازه آقارستم :)
پویا جان در یک سلف هرچقدر که سیمها به هم فشرده تر ونزدیک به هم باشن ظرفیت سلف بالاتر میره وبلعکس!
در نتیجه شما با دو لوپ یکسات به عنوان مثال یکی با cat5ودیگری باcat6در نهایت دوظرفیت متفاوت خواهید داشت چرا که در اولی سیمها ی داخال غلاف به هم فشرده وکنار هم هستن ولی در cat6 به واسطه وجود یک حائل پلاستیکی سیمها دارای فاصله بیشتری از هم بوده ودر نتیجه ظرفیت کمتری رو ایجاد میکن!

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

شنبه 7 تیر1393 - 2:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , morteza66 و 294 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure