انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:27am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
با سلام
دوست خوبم کانی عزیز مشخصات لوپ رو میخواستید یک بار گفتم ولی به صورت کامل تر اینجا میزارم
لوپ 52 سانتی
مقاومت اهمی لوپ با 2 متر کابل رابط 4.2 اهم-چهار ممیز دو اهم که فکر کنم 4 اهم اندازه خود سیم پیچ باشد
و ظرفیت سیم پیچ با کابل رابط372 میکرو هانری این لوپ عایق شده و غیر قابل شکاف است لطفا یکی از دوستان به صورت معکوس تعداد دور و ضخامت را محاسبه بکنند
لوپ 1 متری
مقاومت اهمی2اهم دو اهم که دو دور کابل لن 8 رشته که دو به دو به هم وصل و بعد سری میشوند
ظرفیت سیم پیچ 172 میکرو هانری میباشد
نکته با ظرفیت اعلام شده دستگاه بهترین قدرت سنس و تفکیک را دارد و برای بهتر شدن هنوز کاری انجام نداده امولی با سیم پیچهای دیگر هم جواب میدهد
سامان عزیز در تصویر که لیست قطعات را گذاشته ام فقط میمونه زحمت تایپش شماره ای سی ها هم که در همون لیستی که گذاشتم هست وبقیه قطعات رو تو تصویر نوشتم
نتایج تست پشت یک تپه ماسه به قطر 2 متر با سیم پیج 52 سانتی (با تشکر از زحمت دوست خوبم که این تستها را انجام داد)
سکه 500 تومانی 45 سانت
درب روغن 4.5 کیلویی قطر 10 سانتی 90 سانت البته شاید اندازرو دقیق نگرفته باشه چون تو ماسه کندن مکافاته
سینی استیل 40 سانتی 2.80 متر از اینور اونور ماسه گرفته
درب خود دستگاه 22*20 سانتی با تنظیم فوق العاده دقیق با زور 2 متری
گلدان برنزی به ارتفاع 17 و قطر پایینی 7 در 1.10 سانتی در حالت تفکیک
البته همه چنسها نو بودند و مطمعنن برای جنس قدیمی بهتر هم میزند
سیم پیچ یک متری را نتوانست تست بگیرد

سلام
لطفا نوع کابل و تعداد دور لوپ53 سانتی رو هم بفرمائید
و اینکه بهترین فرکانس با برد بالا برای فلزات دبا ارزش چقدر ااست

یکشنبه 8 تیر1393 - 6:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saman2 نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
دوست خوبم کانی عزیز مشخصات لوپ رو میخواستید یک بار گفتم ولی به صورت کامل تر اینجا میزارم
لوپ 52 سانتی
مقاومت اهمی لوپ با 2 متر کابل رابط 4.2 اهم-چهار ممیز دو اهم که فکر کنم 4 اهم اندازه خود سیم پیچ باشد
و ظرفیت سیم پیچ با کابل رابط372 میکرو هانری این لوپ عایق شده و غیر قابل شکاف است لطفا یکی از دوستان به صورت معکوس تعداد دور و ضخامت را محاسبه بکنند
لوپ 1 متری
مقاومت اهمی2اهم دو اهم که دو دور کابل لن 8 رشته که دو به دو به هم وصل و بعد سری میشوند
ظرفیت سیم پیچ 172 میکرو هانری میباشد
نکته با ظرفیت اعلام شده دستگاه بهترین قدرت سنس و تفکیک را دارد و برای بهتر شدن هنوز کاری انجام نداده امولی با سیم پیچهای دیگر هم جواب میدهد
سامان عزیز در تصویر که لیست قطعات را گذاشته ام فقط میمونه زحمت تایپش شماره ای سی ها هم که در همون لیستی که گذاشتم هست وبقیه قطعات رو تو تصویر نوشتم
نتایج تست پشت یک تپه ماسه به قطر 2 متر با سیم پیج 52 سانتی (با تشکر از زحمت دوست خوبم که این تستها را انجام داد)
سکه 500 تومانی 45 سانت
درب روغن 4.5 کیلویی قطر 10 سانتی 90 سانت البته شاید اندازرو دقیق نگرفته باشه چون تو ماسه کندن مکافاته
سینی استیل 40 سانتی 2.80 متر از اینور اونور ماسه گرفته
درب خود دستگاه 22*20 سانتی با تنظیم فوق العاده دقیق با زور 2 متری
گلدان برنزی به ارتفاع 17 و قطر پایینی 7 در 1.10 سانتی در حالت تفکیک
البته همه چنسها نو بودند و مطمعنن برای جنس قدیمی بهتر هم میزند
سیم پیچ یک متری را نتوانست تست بگیرد

سلام
لطفا نوع کابل و تعداد دور لوپ53 سانتی رو هم بفرمائید
و اینکه بهترین فرکانس با برد بالا برای فلزات دبا ارزش چقدر ااست

دوست خوبم برای تعداد دور لپ 53 باید لوپ رو خراب کنم از یک طرف روکششو خورد کردم و سیم پیچ رو از بین بردم ولی درست نتونستم بشمارمش اگر اشتباه نکرده باشم 24 دور سیم 0/6 باید باشه یکی از دوستان محاسبه کنه ببینه درست در میاد یا نه
و در مورد سوال دوم ا
اصولا رابطه فرکانس با عمق به این صورت میباشد که هرچه فرکانس بالاتر باشد طول سیر موجی زیادی دارید ولی با قدرت نفوذ کم یعنی در هوا و خاکهای یک دست میتوان نتیجه گرفت و در خاکهای چند لایه و دارای ذرات نه و در حالت پایین بودن فرکانس عکس موارد بالا
ولی در مورد تحلیل نوع موج فرکانسهای بالا راحتر قابل تحلیل میباشد
البته دوست من سوالی که در نیم خط پرسیدید حد اقل ا صفحه جواب دارد
و ادامه کار این مدار
در این مدار در حالت تنظیم دقیق مدار در پایه 7 -ال ام 358 در حالت نزدیک شدن فلزات آهنی ولتاژ منفی وفلزات غیر آهنی ولتاژ مثبت وجود دارد
که در حال برسی و طراحی مداری برای تفکیک دقیق این مدار هستم دوستان میتوانند برسی کنند و اگر خواستند کمک بکنند تا زودتر به نتیجه دلخواه برسیم
ولی انگار کسی علاقه ای به این مدار نداره و من هم به تنهایی زمان کمی برای انجام این کارها دارم و شاید زمانی طول بکشد
از جناب A.D.H1360 و دیگر دوستانی که سوالات دوستان را جواب میدهند سپاسگذارم

یکشنبه 8 تیر1393 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب رستم عزیز خیلی خیلی بابت راهنماییتون ممنونم
همیشه ایام شاد باشید و سرفراز

دوشنبه 8 تیر1393 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

همونطوریکه قبلا خدمت دوستان عرض کردم مدار من سنس ضعیفی داره بطوریکه یه سکه 500 تومانی را از فاصله 10 سانتی و یه فیبرمسی 10*10 سانت را از فاصله تقریبا 40 سانت (با لوپ 45 سانتی با مقاومت 2.2 اهم و اندوکتانس تقریبا"400 میکرو) سنس میکنه.
جناب رستم عزیز فرموده بودند که عکسهای واضحتری از مدار بذارم.لطفا بررسی کنید تا با کمک شما مشکل این مدار را برطرف کنم.

با تشکر ^:)^
پیوست:
2014-06-30 10.05.25.jpg

پیوست:
2014-06-30 10.06.00.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 9 تیر1393 - 9:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام

همونطوریکه قبلا خدمت دوستان عرض کردم مدار من سنس ضعیفی داره بطوریکه یه سکه 500 تومانی را از فاصله 10 سانتی و یه فیبرمسی 10*10 سانت را از فاصله تقریبا 40 سانت (با لوپ 45 سانتی با مقاومت 2.2 اهم و اندوکتانس تقریبا"400 میکرو) سنس میکنه.
جناب رستم عزیز فرموده بودند که عکسهای واضحتری از مدار بذارم.لطفا بررسی کنید تا با کمک شما مشکل این مدار را برطرف کنم.

با تشکر ^:)^
پیوست:
2014-06-30 10.05.25.jpg

پیوست:
2014-06-30 10.06.00.jpg

با سلام
ترانزیستور 212 و زینر 6.8 رو بزار
رگلانور 7809 رو از نوع فلزی بزار
پشت فیبرتو با تینر 10000 و مسواک قشنگ بشور
این دو مورد رو که علامت زدم سیم چی هستش
در همین حالت اهم مترو بزار روی مقاومتها و عددش رو روی عکس بگذار و بزار اینجا تا ببینیم مشکل شما کجاس
راستی ولوم دیلی رو درست تنظیم میکنی اگر درست تنظیم نشود سنس خوبی نخواهی داشت و در ضمن من با لپ 2 اهمی 50 سانتی تست گرفتم تقریبا قدرت نصف شده بود با لپ 4 اهم به بالا تست کن
منتظر نتایج شما هستیم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 9 تیر1393 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
خسته نباشید میگم به دوستانی که دارن روی این مدار فعالیت میکنن من همه صفحات رو خوندم و علاقمند شدم تا بسازمش اقا رستم دست شما هم درد نکنه خیلی دقیق بیشتر نکات رو توضیح دادین این مدار و مداراتی مثل این بیس اصلیشون همون دستگاه sx500 هست ولی رو این مدار خیلی بیشتر کار شده و خیلی تغییرات هم روش انجام شده فقط میمونه قسمت تفکیک که فکر کنم تفکیکش با همون ولوم ست انجام بشه یعنی رو یه حالت یا یه اهم دیگه به اهن واکنش نداره فقط طلا رو سنس میکنه ولی یه مقدار قدرتش ضعیف میشه اقا رستم PCB درست رو از کدوم صفحه بگیرم ؟دو سه تا PCB هستش تو صفحات ولی نمیدونم کدومشون درسته چون دوس ندارم دوباره کار بشه میخوام یکبار درست انجام بدم کارمو من این مدار رو راه میندازم چون چیز مبهمی نداره بیشتر اطلاعاتش رو که اقا رستم گذاشتن فقط میمونه اون کلیدی رو که گذاشتین برای ال متال و گلد اگه واضح تر توضیح بدین ممنون میشم من یه مدار خودم طراحی کردم و انالوگه و خوب هم داره کار میکنه فقط تفکیک نداره دوس دارم این دستگاه رو هم در کنار این دستگاه خودم داشته باشم تا مشکل تفکیک من هم حل بشه

دوشنبه 9 تیر1393 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehdi 2014 نوشته است:
سلام
خسته نباشید میگم به دوستانی که دارن روی این مدار فعالیت میکنن من همه صفحات رو خوندم و علاقمند شدم تا بسازمش اقا رستم دست شما هم درد نکنه خیلی دقیق بیشتر نکات رو توضیح دادین این مدار و مداراتی مثل این بیس اصلیشون همون دستگاه sx500 هست ولی رو این مدار خیلی بیشتر کار شده و خیلی تغییرات هم روش انجام شده فقط میمونه قسمت تفکیک که فکر کنم تفکیکش با همون ولوم ست انجام بشه یعنی رو یه حالت یا یه اهم دیگه به اهن واکنش نداره فقط طلا رو سنس میکنه ولی یه مقدار قدرتش ضعیف میشه اقا رستم PCB درست رو از کدوم صفحه بگیرم ؟دو سه تا PCB هستش تو صفحات ولی نمیدونم کدومشون درسته چون دوس ندارم دوباره کار بشه میخوام یکبار درست انجام بدم کارمو من این مدار رو راه میندازم چون چیز مبهمی نداره بیشتر اطلاعاتش رو که اقا رستم گذاشتن فقط میمونه اون کلیدی رو که گذاشتین برای ال متال و گلد اگه واضح تر توضیح بدین ممنون میشم من یه مدار خودم طراحی کردم و انالوگه و خوب هم داره کار میکنه فقط تفکیک نداره دوس دارم این دستگاه رو هم در کنار این دستگاه خودم داشته باشم تا مشکل تفکیک من هم حل بشه

با سلام
دوست خوبم چند صفحه قبل فایل نهایی رو گذاشتم
در رابطه با تفکیک شما درست میفرمایید بیشترین قدرت دستگاه در حالت آل متال میباشد و دلیلشهم اینه که در این حالت از تمام تعقیرات ولتاژ حاصل از سنس نمونه بر میداره و در حالت تنظیم فلزات دیگر فقط از آن مقدار جزیی نمونه گیری میکند یکی از راه کارهایی ارتقاء این حالت باز کردن دامنه تعقیرات برای نمونه گیری بهتر میباشد که با یک آمپلی دکتور ولتاژ در صورت حفظ پارامترهایی مربوطه میتوان کارهایی انجام داد و با یک 4066 که 4 تا حالت سویچ داره در کل مدار رو برای 16 نوع حالت اسکن تنظیم نمود که میتوان 4066 را با یک برنامه ساده از طریق میکرو راه اندازی کرد
و چندین کار دیگر
این مدار یک مشکل عمده داره و این اینه که ضرایب تلرانسی تعقیرات قطعات بسیار پایین در نظر گرفته شده و آستانه تلرانسی قطعات نسبت به هم بسیار نزدیک میباشد پس در هنگام نصب قطعات دقت کنید از قطعات مرغوب استفاده کنید و سعی کنید بعد از نصب قطعات از روی قطعات نصب شده اعداد اسمی قطعات را اندازه گیری کرده و با اعدادی که روی برد نوشته ام مقایسه کنید و در صورت تفاوت حد اکثری 2 درصدی تلرانس قطعه را تعویض نمایید
موفق باشید

دوشنبه 9 تیر1393 - 11:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پویای عزیز زینر 8.2 صحیح است با عرض پوزش

دوشنبه 9 تیر1393 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون اقا رستم همه مقاومت ها رو یک درصد انتخاب کردم و خازن ها رو هم قبل نصب با خازن سنج تست میکنم و بعد جا میزنم سعی میکنم تا اخر هفته مدار رو راه بندازم و بعد با کمک شما برم رو قسمت تفکیکش کار کنم

دوشنبه 9 تیر1393 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
mehdi 2014 نوشته است:
سلام

با سلام
دوست خوبم چند صفحه قبل فایل نهایی رو گذاشتم
در رابطه با تفکیک شما درست میفرمایید بیشترین قدرت دستگاه در حالت آل متال میباشد و دلیلشهم اینه که در این حالت از تمام تعقیرات ولتاژ حاصل از سنس نمونه بر میداره و در حالت تنظیم فلزات دیگر فقط از آن مقدار جزیی نمونه گیری میکند یکی از راه کارهایی ارتقاء این حالت باز کردن دامنه تعقیرات برای نمونه گیری بهتر میباشد که با یک آمپلی دکتور ولتاژ در صورت حفظ پارامترهایی مربوطه میتوان کارهایی انجام داد و با یک 4066 که 4 تا حالت سویچ داره در کل مدار رو برای 16 نوع حالت اسکن تنظیم نمود که میتوان 4066 را با یک برنامه ساده از طریق میکرو راه اندازی کرد
و چندین کار دیگر
این مدار یک مشکل عمده داره و این اینه که ضرایب تلرانسی تعقیرات قطعات بسیار پایین در نظر گرفته شده و آستانه تلرانسی قطعات نسبت به هم بسیار نزدیک میباشد پس در هنگام نصب قطعات دقت کنید از قطعات مرغوب استفاده کنید و سعی کنید بعد از نصب قطعات از روی قطعات نصب شده اعداد اسمی قطعات را اندازه گیری کرده و با اعدادی که روی برد نوشته ام مقایسه کنید و در صورت تفاوت حد اکثری 2 درصدی تلرانس قطعه را تعویض نمایید
موفق باشید

سلام رستم حان
در مورد باز كردن ولتاژ با آمپلي؟؟؟؟؟؟؟؟ يكمي بيشتر توضيح بدين :-? :-o

دوشنبه 9 تیر1393 - 11:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , morteza66 و 280 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure