انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:38pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام فرق و کارایی انتن تلسکوپی و برنجی در چیست این انتن تلسکوپی کجاست که باید بیرون کشیده بشه سر انتن برنجیه؟اگه میشد یه کاری کرد این ردیاب باحال سر هدف هم قیچی میکرد هم بوق میزد چی میشد :D

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 9:59am

من در مورد مشکلم با ردیاب با مجتبای عزیز تلفنی صحبت میکنم.
ممنون از همه دوستانی که سعی کردن مشکل من رو حل کنن.
احتمالا نباید چیز خاصی باشه و به راحتی برطرف میشه.
بازم ممنون

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 10:19am
مدیر سایت
مدیر سایت

parsi نوشته است:
سلام فرق و کارایی انتن تلسکوپی و برنجی در چیست این انتن تلسکوپی کجاست که باید بیرون کشیده بشه سر انتن برنجیه؟اگه میشد یه کاری کرد این ردیاب باحال سر هدف هم قیچی میکرد هم بوق میزد چی میشد :D

کاری نداره جناب پارسی ، شما یک سوت بذار روی لبت و هرجایی که قیچی کردی یک سوت بزن کار حله :D i-)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 10:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
parsi نوشته است:

کاری نداره جناب پارسی ، شما یک سوت بذار روی لبت و هرجایی که قیچی کردی یک سوت بزن کار حله :D i-)

فدای تو =))
اما فرق اینا رو نگفتی داداش

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 10:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehrfar نوشته است:
درود به اساتید عزیز
ما این ردیاب رو همه جوره تست کردیم ولی مشکل بزرگی که داشتیم این بوده که آنتن سمت کلید پاور دستگاه کلا گیج میزنه.
یعنی ما روی مقدار زیادی طلا یا مس یا هر چیز دیگه ای که امتحان کردیم اون یکی آنتن وضعیتش مشخص نیست.
اولش گفتیم که ردیابی بلد نیستیم و باید تمرین کنیم.ولی هر چی که گذشت این مشکل رفع نشد.
تا اینکه طی دو روز گذشته با یکی از دوستان هماهنگ کردیم.این دوست ما سالهای زیادی با ردیاب کار کرده و حداقل قلق ردیاب رو خوب میشناسه.بعد از اینکه حدود نیم ساعت با ردیاب کار کرد گفتش که آنتن سمت کلید پاور درست کار نمیکنه.
حتی این ردیاب رو جایی بردم که صد در صد میدونم نزدیک به یه تن بار داره.ولی بازم روند همون جوریه.جاهای دیگه ای هم برای تست بردم که میدونم بار زیادی داره ولی هیچ تفاوتی احساس نشد.
اون یکی آنتن کاملا مشخصه که درست کار میکنه ولی این یکی نه.
حالا ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید تا تکلیف ما معلوم بشه.
من حتی اولش فکر میکردم که فقط باید یکی از آنتنها محل بار رو نشون بده تا اینکه متوجه شدم هر دو انتن باید همین کار رو انجام بدن.
با سپاس

جناب مهرفر اگه خواستی 1 تن طلا رو استخراج کنی کارگر خواستی من هستم :D :x

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
you_me_love_2013 نوشته است:
من یه تو یه کتاب قدیمی و نایاب که یکی از دوستان داشت نوشته بود که تو زمان یکی از پادشاهان 700 شتر طلا به همدان برده شده و اونجا
دفنش کردن واین هم طبق نسخه ها وکتیبه های بیرون اومده ثابت شده ولی تا حالا کسی نتونسته پیداش کنه، خیلی ها دنبالش گشتن
مثل باستانشناسای خارجی ولی ناکام برگشتن

بله اینجور که تحقیق شده این موضوع از زمان داریوش هست برای در امان ماندن از حمله اسکندر این اموال رو پنهان کرده که دست اسکندر به اونها نرسه
چه نامردی بوده این اسکندر مقدونی چه کتبی رو در تخت جمشید به اتش کشید X(

سلام
اموالی که داریوش زمان حمله اسکندر از شیراز خارج کرده رو فرستاده به یکی از کوه های لرستان که ظاهرا چند سال پیش پیدا شدن ;)
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%BA%D8%A7%D8%B1_%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 12:42pm

درود به همه دوستان عزیز
بچه ها صبر کنید تا من یه بار واسه خودم در بیارم و خیال خودم راحت بشه بعدش جا رو به شما نشون میدم.قول میدم طی یه هفته یه بار اساسی دستتون رو بگیره. :ymhug:
به اندازه همه تون هم بار وجود داره.شاید واسه هر نفر چند تا باشه.
در مورد ردیاب هم با مجتبای عزیز صحبت کردم.من متوجه شدم که روند کار این ردیاب با ردیاب ها دیگه فرق میکنه و ما هم درست عمل کردیم.
پس امیدوار شدم.شما هم امیدوار باشید. :D
خیالم راحت شد که ردیاب منم درست کار میکنه. :)

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 4:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یه پیشنهاد واسه جلوگیری از اکسیده شدن آنتنها، اساتید لطفا نظر بدن
میشه از شارلاک استفاده کرد یا از یه مایع شیری رنگی(اسمش یادم نیست) که قدیما قبل از استفاده از pvc، واسه ساختن قالب کچ بری های پیش ساخته ازش استفاده می کردن
پستهای زیادی خوندم و ندیدم شرحی درباره این موضوع، اگه تکراریه خذفش کنید

جمعه 16 خرداد1392 - 12:42am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
explorer نوشته است:
parsi نوشته است:
you_me_love_2013 نوشته است:
من یه تو یه کتاب قدیمی و نایاب که یکی از دوستان داشت نوشته بود که تو زمان یکی از پادشاهان 700 شتر طلا به همدان برده شده و اونجا
دفنش کردن واین هم طبق نسخه ها وکتیبه های بیرون اومده ثابت شده ولی تا حالا کسی نتونسته پیداش کنه، خیلی ها دنبالش گشتن
مثل باستانشناسای خارجی ولی ناکام برگشتن

بله اینجور که تحقیق شده این موضوع از زمان داریوش هست برای در امان ماندن از حمله اسکندر این اموال رو پنهان کرده که دست اسکندر به اونها نرسه
چه نامردی بوده این اسکندر مقدونی چه کتبی رو در تخت جمشید به اتش کشید X(

سلام
اموالی که داریوش زمان حمله اسکندر از شیراز خارج کرده رو فرستاده به یکی از کوه های لرستان که ظاهرا چند سال پیش پیدا شدن ;)
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%BA%D8%A7%D8%B1_%DA%A9%D9%84%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87

دوست عزیز این چیزی که پیدا کردن مال اون 700 شتر نیست، پس عزیزان هنوز میتونند خوشحال باشند که شانس در آوردنشو دارن :D

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 16 خرداد1392 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام کاملا با داداش دستان موافقم کلماکره لرستانه ولی گنج داریوش میگن همون همدان یا هگمتانه قدیمه :YMPEACE:

جمعه 16 خرداد1392 - 1:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure