saman2 نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
دوست خوبم کانی عزیز مشخصات لوپ رو میخواستید یک بار گفتم ولی به صورت کامل تر اینجا میزارم
لوپ 52 سانتی
مقاومت اهمی لوپ با 2 متر کابل رابط 4.2 اهم-چهار ممیز دو اهم که فکر کنم 4 اهم اندازه خود سیم پیچ باشد
و ظرفیت سیم پیچ با کابل رابط372 میکرو هانری این لوپ عایق شده و غیر قابل شکاف است لطفا یکی از دوستان به صورت معکوس تعداد دور و ضخامت را محاسبه بکنند
لوپ 1 متری
مقاومت اهمی2اهم دو اهم که دو دور کابل لن 8 رشته که دو به دو به هم وصل و بعد سری میشوند
ظرفیت سیم پیچ 172 میکرو هانری میباشد
نکته با ظرفیت اعلام شده دستگاه بهترین قدرت سنس و تفکیک را دارد و برای بهتر شدن هنوز کاری انجام نداده امولی با سیم پیچهای دیگر هم جواب میدهد
سامان عزیز در تصویر که لیست قطعات را گذاشته ام فقط میمونه زحمت تایپش شماره ای سی ها هم که در همون لیستی که گذاشتم هست وبقیه قطعات رو تو تصویر نوشتم
نتایج تست پشت یک تپه ماسه به قطر 2 متر با سیم پیج 52 سانتی (با تشکر از زحمت دوست خوبم که این تستها را انجام داد)
سکه 500 تومانی 45 سانت
درب روغن 4.5 کیلویی قطر 10 سانتی 90 سانت البته شاید اندازرو دقیق نگرفته باشه چون تو ماسه کندن مکافاته
سینی استیل 40 سانتی 2.80 متر از اینور اونور ماسه گرفته
درب خود دستگاه 22*20 سانتی با تنظیم فوق العاده دقیق با زور 2 متری
گلدان برنزی به ارتفاع 17 و قطر پایینی 7 در 1.10 سانتی در حالت تفکیک
البته همه چنسها نو بودند و مطمعنن برای جنس قدیمی بهتر هم میزند
سیم پیچ یک متری را نتوانست تست بگیرد
سلام
لطفا نوع کابل و تعداد دور لوپ53 سانتی رو هم بفرمائید
و اینکه بهترین فرکانس با برد بالا برای فلزات دبا ارزش چقدر ااست
دوست خوبم برای تعداد دور لپ 53 باید لوپ رو خراب کنم از یک طرف روکششو خورد کردم و سیم پیچ رو از بین بردم ولی درست نتونستم بشمارمش اگر اشتباه نکرده باشم 24 دور سیم 0/6 باید باشه یکی از دوستان محاسبه کنه ببینه درست در میاد یا نه
و در مورد سوال دوم ا
اصولا رابطه فرکانس با عمق به این صورت میباشد که هرچه فرکانس بالاتر باشد طول سیر موجی زیادی دارید ولی با قدرت نفوذ کم یعنی در هوا و خاکهای یک دست میتوان نتیجه گرفت و در خاکهای چند لایه و دارای ذرات نه و در حالت پایین بودن فرکانس عکس موارد بالا
ولی در مورد تحلیل نوع موج فرکانسهای بالا راحتر قابل تحلیل میباشد
البته دوست من سوالی که در نیم خط پرسیدید حد اقل ا صفحه جواب دارد
و ادامه کار این مدار
در این مدار در حالت تنظیم دقیق مدار در پایه 7 -ال ام 358 در حالت نزدیک شدن فلزات آهنی ولتاژ منفی وفلزات غیر آهنی ولتاژ مثبت وجود دارد
که در حال برسی و طراحی مداری برای تفکیک دقیق این مدار هستم دوستان میتوانند برسی کنند و اگر خواستند کمک بکنند تا زودتر به نتیجه دلخواه برسیم
ولی انگار کسی علاقه ای به این مدار نداره و من هم به تنهایی زمان کمی برای انجام این کارها دارم و شاید زمانی طول بکشد
از جناب A.D.H1360 و دیگر دوستانی که سوالات دوستان را جواب میدهند سپاسگذارم