mohandes1 نوشته است:
rostam نوشته است:
mehdi 2014 نوشته است:
سلام
با سلام
دوست خوبم چند صفحه قبل فایل نهایی رو گذاشتم
در رابطه با تفکیک شما درست میفرمایید بیشترین قدرت دستگاه در حالت آل متال میباشد و دلیلشهم اینه که در این حالت از تمام تعقیرات ولتاژ حاصل از سنس نمونه بر میداره و در حالت تنظیم فلزات دیگر فقط از آن مقدار جزیی نمونه گیری میکند یکی از راه کارهایی ارتقاء این حالت باز کردن دامنه تعقیرات برای نمونه گیری بهتر میباشد که با یک آمپلی دکتور ولتاژ در صورت حفظ پارامترهایی مربوطه میتوان کارهایی انجام داد و با یک 4066 که 4 تا حالت سویچ داره در کل مدار رو برای 16 نوع حالت اسکن تنظیم نمود که میتوان 4066 را با یک برنامه ساده از طریق میکرو راه اندازی کرد
و چندین کار دیگر
این مدار یک مشکل عمده داره و این اینه که ضرایب تلرانسی تعقیرات قطعات بسیار پایین در نظر گرفته شده و آستانه تلرانسی قطعات نسبت به هم بسیار نزدیک میباشد پس در هنگام نصب قطعات دقت کنید از قطعات مرغوب استفاده کنید و سعی کنید بعد از نصب قطعات از روی قطعات نصب شده اعداد اسمی قطعات را اندازه گیری کرده و با اعدادی که روی برد نوشته ام مقایسه کنید و در صورت تفاوت حد اکثری 2 درصدی تلرانس قطعه را تعویض نمایید
موفق باشید
سلام رستم حان
در مورد باز كردن ولتاژ با آمپلي؟؟؟؟؟؟؟؟ يكمي بيشتر توضيح بدين
با سلام
اون علامت سوالها یعنی آشکار ساز یکم زبان انگیلیسیتو تقویت کن مهندس
برای دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی میخواهند عرض میکنم
amplifier detector ولتاژ یا سیستم آشکار سازی قدرتی ولتاژ روشی میباشد که طول موج حامل بر ولتاژ را کاهش و تایم اوت بازه ای ولتاژ را باز میکند که امکان نمونه گیری از تعقیرات ولتاژی را در بازه زمانی بیشتری فراهم میکند
بحث پیچیده ای مهندس جان همون برنامه هاتو بنویس و یکی از این ال سی دی مترها
بساز خودتو درگیر این چیزای سخت نکن از کارات عقب میمونی
ناصر جان اگر واقعا اطلاعاتی که میخوایی برای کمک به دوستانی که مثل من از الکترونیک اطلاعات کمی دارند هست من در خدمتم ولی اگه میخوای این اطلاعاتو ور داری و بعد بگی با زحمت بدست اوردمو چرا باید به همه بدم من و دیگر دوستان راضی نیستیم و اگر ورداری میدونی چه اتفاقی می افته
همه دستگاهات یه دفه میسوزه به خدا
اینهم یک مدار برای این پروژه که در سیستم وایرلس از اون استفاده میشه ولی دوستان فقط جهت اطلاعات خودتون خیلی کار داره تا بشه رو مدار نسبش کرد