شایان نوشته است:
سلام
دوست عزیز بیشتر این مسایلی که دوستان دارن میگن در مورد لورنز و این موردهایی که به اصطلاح به عنوان ایراد از لورنز داره عنوان میشه با کمی تجربه و تمرین زیاد همشون از بین میره و کاملا قابل درک خواهد بود
بیشتر این مسایل به خاطر ناپختگی هستش که باید توی چندین زمین مختلف و خاکهای متفاوت یک اپراتور کار و تمرین کنه تا بتونه اصل موضوع رو درک کنه
کدهایی که دستگاه میده رو بالای 80 درصد روش حساب کنیدکه درسته
کدهای بالای 80 را 95 درصد درست میزنه اون 5 درصد هم به خاطر تشخیص نا صحیح اپراتور هستش که با عث خطا میشه
شما برای بدست اوردن کد درست باید چندین مرتبه نقطه مورد نظر را از چند جهت بگیرید تا درسترین کد رو بتونید پیدا کنید
با فرم هم وقتی کدی میگیرید حتما بعدش با لوپ 35 اونجا رو نقطه کنید و ببنید که چه کدی به شما خواهد داد
یا حق
با سلام خدمت آقا شایان علی آقا و سایر دوستان
بنده هم در مورد قرائت اعداد لورنز و نمایش این اعداد با شما موافقم..مواقعی که دستگاه اعداد بالای 80 رو نمایش میده احتمال خطای اون خیلی کمه مخصوصا به شیوه ای که آقا شایان فرمودند..یعنی در صورتی که دستگاه اعداد بالای 80 (و یا هر عدد دیگه)رو نمایش داد با چند بار حرکت آرام لوپ از جوانب هدف و حرکت به سمت اون می تونید از صحت تفکیک اطلاع پیدا کنید..البته باید دقت کنید حتی در این حالت هم دستگاه فلزاتی چون برنج و یا کروم رو در این محدوده قرار میده.. بطور حتم تجربه ی اپراتوری هم می تونه کمک بسیاری به شما در طی تفکیک فلزات بکنه. مثلا وقتی دارید تو یه مکان بکر کار می کنید دیگه نگرانی از فلزاتی چون کروم چندان اهمیتی نداره و اما در مورد عدم پایداری لورنز در زمین هایی با املاح بالا...من بیشتر این مورد رو زمانی شاهد هستم که از حالت gnd و لوپ های بزرگ استفاده می کنم....این عدم پایداری به یک تعارض برای من تبدیل شده همونطور که دوستان می دونند این حالت برای حذف املاح و ناخالصی های زمین هست در حالتی که زمین شما داری املاح زیاده..در صورتی که من هر بار این حالت رو برای زمین های پر از املاح(چه زمین های شور و چه زمین های محتوی کانی های فلزی)انتخاب کردم دستگاه با هر حرکت لوپ شروع می کنه به بوق زدن...تلاش زیادی کردم تا این بوق اضافی رو با تغییر فرکانس و فیلتر و با audioو سایر گزینه ها کمتر کنم به نحوی که از حساسیت دستگاه چندان کاسته نشه...اما متاسفانه موفق به انجام اینکار نشدم..من هنوز علت این پدیده رو درک نکردم چرا حالتی که برای کار تو زمین های پر از املاح طراحی شده،باعث بوق های بی خود دستگاه می شه؟..دوستان لطفا نظرات و تجربیات خودشون رو بیان کنند.
و اما حالتdel،همونطور که قبلا هم بحث شد دستگاه در این حالت بوق کمتری می زنه و نسبت به حرکت لوپ هم حساسیت کمتری رو نشون می ده که این رو هم می تونیم دوباره نوعی تعارض در عملکرد و یا توضیحات کارخونه(البته این تعارض می تونه ناشی از درک اشتباه ما هم باشه) قلمداد کنیم ..همونطور که در نوضیحات این حالت عنوان شده در این حالت هم مواد معدنی و هم خود فلز دیتکت می شه و بر خلاف حالت gnd دستگاه املاح رو حذف نمی کنه..
در صورتی که تجربیات من با این مسئله کمی متفاوته..طبق توضیحات و قبل از بکارگیری دستگاه انتظار من این بود که اگر عدم پایداری رو در عملکرد دستگاه ببینم باید در حالت del و در زمین های پر از املاح باشه در صورتی که دستگاه تو حالت del تو زمین های پر از املاح کمتر بوق اضافی می زنه..!!
دوستان لطفا در این مورد نظرات خودشون رو بیان کنند.
و اما یک تجربه ی دیگه...من در مواقعی که بخوام با حالت gnd کار کنم حتی با وجود بوق های اضافی در این حالت اینکار رو خواهم کرد برای اینکه دستگاه تو این حالت علیرغم تمامی این بوق ها همچنان عملیات تفکیک خودش رو بخوبی انجام میده پس در اینصورت ملاکم رو اعداد به نمایش گذاشته شده توسط دستگاه خواهم گذاشت..