iranian171 نوشته است:
ﺗﻼی ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﮔﻔﺘﻴﻦ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻋﻤﻮﻣﻴﻢ ﺑﺎﻼ ﺑﺮﻩ ﻳﻌﻨﯽ ﭼﯽ ؟
ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﻫﺪﻑ ﺍﺯ ﺧﻠﻘﺖ و ﺁﻓﺮﻳﻨﺶ : ﺇﺛﺒﺎﺕ ﺫﺍﺕ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
ﺑﺎ ﻓﮑﺮ و ﺗﺪﺑﺮ ﺩﺭ ﻓﺮﺻﺘﯽ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﻋﻤﺮ ﻣﺤﺪﻭﺩﺷﻮﻥ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺑﻪ ﺍﻭﻧﻬﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﺑﺎﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﮐﺎﻣﻞ ﺩﺭ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﺩﺭﺳﺘﻮ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻥ .
ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻣﺎ ﺧﺒﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻴﭻ ﻧﻴﺮﻭﻳﯽ ﺗﻮ ﺑﺎﻳﺪ ﺭﺍﻫﺘﻮ ﭘﻴﺪﺍ ﮐﻨﯽ ﺑﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﻳﮏ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ .
ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻥ ﻣﻮﻧﺪﻥ ﺍﺯ ﺷﺮ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ و ﺧﻄﺮﺍﺕ ﺑﺎﻳﺪ ﭘﻴﺸﮕﻴﺮﯼ ﮐﻨﻴﻢ ﻣﺜﻼ ﮐﻔﺶ ﻣﻴﭙﻮﺷﻴﻢ ﺗﺎ ﭘﺎﻣﻮﻥ ﺯﺧﻢ ﻧﺸﻪ ، ﻣﻦ ﻫﻢ ﭼﻴﺰﺍﻳﯽ ﮐﻪ ﻗﺒﻼ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺎﺑﺖ ﭘﻴﺸﮕﻴﺮﯼ و ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻥ ﻣﻮﻧﺪﻥ ﺍﺯ ﺷﻴﺎﻃﻴﻦ و ﺍﺟﻨﻪ ﺑﻮﺩ و ﺩﺭ ﺣﺪ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ و ﺩﺍﻧﺎﻳﯽ ﺧﻮﺩﻡ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ و ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﻧﻴﺴﺖ .
ﻣﻮﻓﻖ و ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﻴﺪ.
بسیار سپاس گذارم دوست عزیز
پس من اینطور متوجه شدم که خداوند از اینده انسان ها خبر داره
همان طورکه روایت شده پیامبر(ص) وقتی که امام حسین کودک بود یه لباس قرمز بهش میده بعد یه لباس به رنگ دیگه میده به یه نفر دیگه که فکر کنم امام حسن بوده ازش میپرسند چرا به این یکی لباس قرمز دادی میگه چون دراینده سختی زیاد میکشه در خون از دنیا میره البته من یه کمی داستان دستو پا شکسته بلدم باید ببخشیدولی منظور رسوندم
پس این سرنوشت امام حسین بوده که از قبل براش نوشته شده بوده
پس این سرنوشت شمر یزید بوده که از قبل براش نوشته شده بوده
پس من و شما سرنوشتمون از قبل نوشته شده که قراره به جهنم بریم یا به بهشت درنتیجه الان خدا وند از اینده ما خبر داره که قراره بریم جهنم یا بهشت خداوند از فردای ما خبر داره که قرار چه کارهای خوب و چه کارهای زشتی انجام بدیم
که دیگه زندگی ما معنایی نداره این یه راهشه
یه راه دیگه هم هست که میگه خداوند سرنوشت انسان به دست خودش داده و میتونه هر لحظه مسیر زندگیش رو تغییر بده اینم راه دومشه که از این نظر نتیجه میگیریم که خداوند از اینده ما خبر نداره قضیه اون لباس قرمز هم به کلا منتفی میشه چون امکان داره شمر یزید توبه کنندپس صحبت پیامبر کاملا اشتباه درمیاد
هردو راه یه جوری درسته ولی وقتی تا اخر هرکدوم را ادامه میدی میرسی فقط و فقط به یک چیز(تناقض)
حالا من از همگی دوستان خواهشی که دارم اینه بگویند خداوند از اینده انسان خبر داره یانه بعدا منم نظر خودم میگم:-BD