انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:31pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ما که بخیل نیستیم :D
ایشالله دست نخورده مونده باشه، و از همه مهمتر، :YMPRAY: خدا کنه دوستان تو این انجمن پیداش کنن :)

جمعه 16 خرداد1392 - 2:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

و باعرض پوزش از همه دوستان
.وبا کسب اجازه از مدیران محترم

باید متذکر بشم که این تاپیک مربوط به آموزش استفاده از ردیاب حرفه ایه .دوستانی میان و یه پستی میزنن که هیچ ارتباطی با مبحث مورد نظر نداره و جالبه که سایرین هم دنباله روی ایشون به نوشتن وارسال این بحث های غیر مرتبط ادامه میدن .
حالا یه عضو جدید وقتی وارد این قسمت میشه و میخواد جواب سوالشو پیدا کنه مجبوره تمام پست های این چهل پنجاه صفحه رو دونه به دونه بخونه و در نهایت بادیدن این موضوعات غیر مرتبط مجبور میشه هی سوالات تکراری بپرسه غافل از اینکه نظیر سوالش و همچنین جواب اون در لابه لای این مباحث میباشد.
خواهش بنده از دوستان اینه اگه میخوان در مورد متفرقه بحث کنند تشریف ببرن در قسمت بحث آزاد انجمن .

از مدیران مربوطه هم تقاضا دارم در صورت امکان وصلاحدید خودشون پستهای متفرقه این قسمت را حذف نمایند.

با تقدیم احترام به همه دوستان عزیز
یا حق \M/

جمعه 17 خرداد1392 - 11:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر دوستان
مهندس حمید جان فرض یه هدف در فاصله 450متری ما در عمق 4 متریست میشه از روشن کردن دستگاه تا چگونگی گرفتن انتنها به دست چگونگی کاوش و رفتن تا رسیدن به محدوده هدف و و کم و زیاد کردن ولوم تا مرحله اخر و نقطه کردن و عمق گیری و حجم گیری رو در این مثال با این ردیاب ذکر کنید تا کلیتی بشه هر چند که گفته شده تا ما بیاد این چهل صفحه رو بخونیم اولی ها از یاد میرن :-o :D

جمعه 17 خرداد1392 - 12:35pm
استاد
استاد

سلام
با اجازه دوستان رفتیم بیابون چرخی زدیم و دستگاه را تست کردیم. یه جایی بود که در ابتدا هیچ اثاری یا نسخه ای یا چیز قابل توجهی نداشت فقط یک کسی خواب دیده بود و به رفیق ما گفته بود که یک نقطه خاص یه جنس یزرگ هست ما هم دل رفیقمون را نشکوندیم و رفتیم تست گرفتیم ابتدا طلا زد بعدش رو کربن گذاشتیم و زغال پیدا کرد دقیقا همون نقطه .روی یرنز و نقره و مس جواب نداد. چون اطرافمون اهن بود تست اهن نکردیم منم اعتماد به ردیاب کردم و با صراحت گفتم اینجا چیزهایی هست اونها هم که منتظر شنیدن این حرف از من بودند با بیل و کلنگ افتادن به جون زمین و شروع به حفاری کردند چون وضعیت مناسب نبود که از چهار طرف عمق زنی بکنم از دو طرف عمق زنی کردم ظاهرا 3متر جواب داد که اگه 1.20 را از اون کم کنیم میشه 180 سانتی متر.حدود 2.50 که کندیم زمین را .به خاک دست نخورده رسیدیم و منم گفتم دیگه ادامه ندهید توی این مسیر که رفتیم پایین دقیقا ما وسط یک جسد را کنده بودیم که جمجمه یک طرف و پاها یک طرف دیگه گودال حفاری ما بود.دقیقا تیکه های زغال همون کربنی که ردیاب حمید زده بود و اکثرا حدود دوسانتی یا سه سانتی طول و عرض داشتند پیدا شد و ساروجی که به صورت پلاستر شده روی جسد بود پیدا شد و در اخر چندتا تیکه کوزه شکسته و زیر جمجمه هم دوتا فلز که فکر کنم چهار جوش باشه که خیلی خشک و شکننده بود هریک حدود یک کیلو پیدا شد. در حال کندن بیشتر بودیم که سر و کله صاحب زمین پیدا شد که اومده بود ابیاری کنه و ما مجبور به عقب نشینی شدیم .با این حالت که حفاری کردیم باز انتنها به شدت در حالت گلد 1 و 2 به طرف گودالی که حفاری کردیم میروند و ول کم معامله نیستند حالا تا کی نوبتش برسد که حفاری مجدد شود مجبوریم دندون رو جگر بزاریم

جمعه 17 خرداد1392 - 1:07pm
مدیر سایت
مدیر سایت

جاوید نوشته است:
سلام
با اجازه دوستان رفتیم بیابون چرخی زدیم و دستگاه را تست کردیم. یه جایی بود که در ابتدا هیچ اثاری یا نسخه ای یا چیز قابل توجهی نداشت فقط یک کسی خواب دیده بود و به رفیق ما گفته بود که یک نقطه خاص یه جنس یزرگ هست ما هم دل رفیقمون را نشکوندیم و رفتیم تست گرفتیم ابتدا طلا زد بعدش رو کربن گذاشتیم و زغال پیدا کرد دقیقا همون نقطه .روی یرنز و نقره و مس جواب نداد. چون اطرافمون اهن بود تست اهن نکردیم منم اعتماد به ردیاب کردم و با صراحت گفتم اینجا چیزهایی هست اونها هم که منتظر شنیدن این حرف از من بودند با بیل و کلنگ افتادن به جون زمین و شروع به حفاری کردند چون وضعیت مناسب نبود که از چهار طرف عمق زنی بکنم از دو طرف عمق زنی کردم ظاهرا 3متر جواب داد که اگه 1.20 را از اون کم کنیم میشه 180 سانتی متر.حدود 2.50 که کندیم زمین را .به خاک دست نخورده رسیدیم و منم گفتم دیگه ادامه ندهید توی این مسیر که رفتیم پایین دقیقا ما وسط یک جسد را کنده بودیم که جمجمه یک طرف و پاها یک طرف دیگه گودال حفاری ما بود.دقیقا تیکه های زغال همون کربنی که ردیاب حمید زده بود و اکثرا حدود دوسانتی یا سه سانتی طول و عرض داشتند پیدا شد و ساروجی که به صورت پلاستر شده روی جسد بود پیدا شد و در اخر چندتا تیکه کوزه شکسته و زیر جمجمه هم دوتا فلز که فکر کنم چهار جوش باشه که خیلی خشک و شکننده بود هریک حدود یک کیلو پیدا شد. در حال کندن بیشتر بودیم که سر و کله صاحب زمین پیدا شد که اومده بود ابیاری کنه و ما مجبور به عقب نشینی شدیم .با این حالت که حفاری کردیم باز انتنها به شدت در حالت گلد 1 و 2 به طرف گودالی که حفاری کردیم میروند و ول کم معامله نیستند حالا تا کی نوبتش برسد که حفاری مجدد شود مجبوریم دندون رو جگر بزاریم

جاوید جان ایشاله که موفق بشین ، تو نوشته هات حرفی از تست طلا در فاصله بالای 10متر با گلد 2 و ولوم نیم نزدی ، دوست عزیز حتما حتما این تست رو انجام بده ، بازم موفق باشی به امبد خدا :YMPRAY:

جمعه 17 خرداد1392 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
سلام

افرین خوب اگر قبر تو یک و هفتاد هشتاد بوده احتمالا دستگاه همون فلز زیر سر مرده رو گرفته که طلا مخلوطش بوده یا شایدم ذراته که هنوزم میزنه که شاید در لابلای خاکریزتون باشه اگه تست طلا میکردی خیلی خوب میشد تجربه میشد بالاخره اساتید نظر بدن بهتره :D

جمعه 17 خرداد1392 - 2:11pm
استاد
استاد

ارتین نوشته است:
جاوید نوشته است:
سلام

جاوید جان ایشاله که موفق بشین ، تو نوشته هات حرفی از تست طلا در فاصله بالای 10متر با گلد 2 و ولوم نیم نزدی ، دوست عزیز حتما حتما این تست رو انجام بده ، بازم موفق باشی به امبد خدا :YMPRAY:

سلام ارثین
تست با وزن 40 گرم و 150 گرم در چند بار از فاصله 10 تا 20 متری با ولوم نیم و گلد 2 انجام گرفته که هر بار هدف زیر خاک را میگیره حتی بعد از حفاری هم باز همونجوری هست

جمعه 17 خرداد1392 - 4:36pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
pouya83 نوشته است:
باسلام

و باعرض پوزش از همه دوستان
.وبا کسب اجازه از مدیران محترم

باید متذکر بشم که این تاپیک مربوط به آموزش استفاده از ردیاب حرفه ایه .دوستانی میان و یه پستی میزنن که هیچ ارتباطی با مبحث مورد نظر نداره و جالبه که سایرین هم دنباله روی ایشون به نوشتن وارسال این بحث های غیر مرتبط ادامه میدن .
حالا یه عضو جدید وقتی وارد این قسمت میشه و میخواد جواب سوالشو پیدا کنه مجبوره تمام پست های این چهل پنجاه صفحه رو دونه به دونه بخونه و در نهایت بادیدن این موضوعات غیر مرتبط مجبور میشه هی سوالات تکراری بپرسه غافل از اینکه نظیر سوالش و همچنین جواب اون در لابه لای این مباحث میباشد.
خواهش بنده از دوستان اینه اگه میخوان در مورد متفرقه بحث کنند تشریف ببرن در قسمت بحث آزاد انجمن .

از مدیران مربوطه هم تقاضا دارم در صورت امکان وصلاحدید خودشون پستهای متفرقه این قسمت را حذف نمایند.

با تقدیم احترام به همه دوستان عزیز
یا حق \M/

پویا جان عزیز انجمن یعنی سوال و جواب، فکر نکنم کسی که 40 صفحه رو میخونه 4 پست خیلی خسته کننده باشه براش! تازه خیلی هم آموزنده و جالب بود
با تشکر \M/

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 17 خرداد1392 - 6:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تنوع لازمه، اونم در مورد هدف اصلی همه دوستان :ymparty:

جمعه 17 خرداد1392 - 7:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برای تست ذرات گیری وزنه طلاچقدباشه خوبه وایده ال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنبه 18 خرداد1392 - 9:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure