نویسنده |
پیغام |
Rega
کاربر فعال
|
majid_famali نوشته است: Rega نوشته است: سلام بر دوستان عزیز در مورد زمان روشن ماندن ردیاب در مراحل مختلف ردیابی سوالاتی داشتم ممنون می شوم کسی جواب بدهد وقتی مود ها و یا فرکانس را عوض می کنیم حداقل چه مدت زمان با یک فرکانس ردیابی کنیم ؟ در ابتدا که برای رهگیری مثلا نیم ساعت ردیاب بر روی فرکانس مورد نظر روشن باشه آیا این نیم ساعت روشن ماندن فقط همین یک بار باید انجام داد ؟ برای نقطه زنی چند دقیقه است ؟ با سپاس سلام دوست عزیز ! ببین این موضوع قراردادی نیست و هر منطقه و هر فرکانس رو شامل نمیشه ... بعنوان مثال شما میخواین برنج ر و ردیابی کنید و فلز در عمق زیاد نیست و عوامل خطا هم زیاد نباشه،در کل برای ردیابی مشکلی ندارید پس لازم نیست حتما نیم ساعت ردیابو روشن بزارید ... ولی در مکانهائی که برای ردیابیه یک فلز تعدد قیچی داشته باشیم و تعداد عوامل خطا بالا باشه ، بهتره قبل از ردیابیه اون فلز ردیاب بمدت 10 تا 20 دقیقه روشن بمونه تا کاملا فلز مورد نظر بار دار بشه و بعد دستگاه رو بمدت 3 تا 5 دقیقه خاموش کنید تا بار عوامل خطا از بین بره و دوباره ردیابو روشن کنین و بمحض روشن کردن آنتن زنی را شروع کنین ... با این عمل عوامل سطحی و خطاها که بار خودشونو از دست دادن دیگه نمیتونن به سرعت روی آنتن تاثیر بزارن و بطبع آنتن با آرامش بیشتری جذب فلز مورد نظر میشه ... حالا اگه در یک منطقه ی پر خطا آنتن میزنید و مثلا دنبال چند نوع فلز مختلف هستید بهتره این عمل رو برای همه ی اونا تکرار کنید تا نتیجه ی بهتری بگیرید ... هر چند بنده معتقدم اگر در مکان دارای دفینه آنتن زده بشه خیلی نیازی به این کار نیست و میشه هدفو ردیابی کرد ... بعنوان مثال مکانی در نزدیکی ما که ثبت میراث هست رو با توجه به اینکه عمق هدف بیشتر از 25 متر هست ،تونستم با روشن گذاشتن ردیاب بمدت کمتر از 5 دقیقه بدون هیچ مشکلی هدفو ردیابی کنم ... ولی تأکید میکنم در مکانهای پر خطا (تعداد قیچی زیاد) بهترین روش برای آنتن زنی همین روش 20 دقیقه ی استاد حمزه هست...در پناه حق.سپاس گزارم اقای مجید عزیز وقتی که 20 دقیقه ردیاب رو روشن می گذاشتم دیگر خاموش نمی کردم ممنون که گفتید باید خاموش کنم البته من در ابتدای ردیابی هستم اما سعی می کنم فقط به جاهایی که علائم خوب دارند بروم حتی جاهایی هم هستند که کاسه سنگ یا جوغن دارند چون اهمیت چندانی ندارند نمی روم مکانی که شما ردیابی کردید که در عمق 25 متری بوده برای بدست اوردن عمق از نقطه بالای هدف که ممکنه بالای تپه بوده و قیچی شده اهسته به عقب یا جلو 25 متر رفته اید و انتن ها از هم باز شده ؟ ایا اینطوری عمق رو بدست اورده اید ؟
|
سه شنبه 16 تیر1393 - 1:50am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ebi-gold نوشته است: من فرکانس 24.44 رو تست کردم به اهن زنگ زده واکنش نشون میده هم در دل خاک هم بیرون خاک به نظر من 39.51 بهترین فرکانسه تو دل خاک که به اهن زنگ زده واکنشی نداره فقط تست نکردم که ببینم به ذرات حساسیت داره یا نه واکنش داره ، ولی آهن زنگ زده چند صد ساله در دل خاک ، فرکانس هایی که به تفکیک فلزات توسط برادر کانی عزیز در بخش مخصوص فرکانسها قراردادن به هیچ وجه به سنگ و استخوان واکنش ندارن و بسیار برای کشف فلزات عالی هستن ، فقط بعضی هاشون به آهن زنگ زده در دل خاک حساس هستن که فکر میکنم به خاطر حساسیت این فرکانس به مگنت بالا باشه ، چون آهن بیشترین مگنت رو داشته به نسبت فلزات دیگه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 9:47am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
Rega نوشته است: majid_famali نوشته است: Rega نوشته است: سلام بر دوستان عزیز در مورد زمان روشن ماندن ردیاب در مراحل مختلف ردیابی سوالاتی داشتم ممنون می شوم کسی جواب بدهد وقتی مود ها و یا فرکانس را عوض می کنیم حداقل چه مدت زمان با یک فرکانس ردیابی کنیم ؟ در ابتدا که برای رهگیری مثلا نیم ساعت ردیاب بر روی فرکانس مورد نظر روشن باشه آیا این نیم ساعت روشن ماندن فقط همین یک بار باید انجام داد ؟ برای نقطه زنی چند دقیقه است ؟ با سپاس سلام دوست عزیز ! ببین این موضوع قراردادی نیست و هر منطقه و هر فرکانس رو شامل نمیشه ... بعنوان مثال شما میخواین برنج ر و ردیابی کنید و فلز در عمق زیاد نیست و عوامل خطا هم زیاد نباشه،در کل برای ردیابی مشکلی ندارید پس لازم نیست حتما نیم ساعت ردیابو روشن بزارید ... ولی در مکانهائی که برای ردیابیه یک فلز تعدد قیچی داشته باشیم و تعداد عوامل خطا بالا باشه ، بهتره قبل از ردیابیه اون فلز ردیاب بمدت 10 تا 20 دقیقه روشن بمونه تا کاملا فلز مورد نظر بار دار بشه و بعد دستگاه رو بمدت 3 تا 5 دقیقه خاموش کنید تا بار عوامل خطا از بین بره و دوباره ردیابو روشن کنین و بمحض روشن کردن آنتن زنی را شروع کنین ... با این عمل عوامل سطحی و خطاها که بار خودشونو از دست دادن دیگه نمیتونن به سرعت روی آنتن تاثیر بزارن و بطبع آنتن با آرامش بیشتری جذب فلز مورد نظر میشه ... حالا اگه در یک منطقه ی پر خطا آنتن میزنید و مثلا دنبال چند نوع فلز مختلف هستید بهتره این عمل رو برای همه ی اونا تکرار کنید تا نتیجه ی بهتری بگیرید ... هر چند بنده معتقدم اگر در مکان دارای دفینه آنتن زده بشه خیلی نیازی به این کار نیست و میشه هدفو ردیابی کرد ... بعنوان مثال مکانی در نزدیکی ما که ثبت میراث هست رو با توجه به اینکه عمق هدف بیشتر از 25 متر هست ،تونستم با روشن گذاشتن ردیاب بمدت کمتر از 5 دقیقه بدون هیچ مشکلی هدفو ردیابی کنم ... ولی تأکید میکنم در مکانهای پر خطا (تعداد قیچی زیاد) بهترین روش برای آنتن زنی همین روش 20 دقیقه ی استاد حمزه هست...در پناه حق.سپاس گزارم اقای مجید عزیز وقتی که 20 دقیقه ردیاب رو روشن می گذاشتم دیگر خاموش نمی کردم ممنون که گفتید باید خاموش کنم البته من در ابتدای ردیابی هستم اما سعی می کنم فقط به جاهایی که علائم خوب دارند بروم حتی جاهایی هم هستند که کاسه سنگ یا جوغن دارند چون اهمیت چندانی ندارند نمی روم مکانی که شما ردیابی کردید که در عمق 25 متری بوده برای بدست اوردن عمق از نقطه بالای هدف که ممکنه بالای تپه بوده و قیچی شده اهسته به عقب یا جلو 25 متر رفته اید و انتن ها از هم باز شده ؟ ایا اینطوری عمق رو بدست اورده اید ؟ یکی از روشهای بدست آوردن دقیق عمق همین روش هست که بنده هم اکثرا از این روش استفاده میکنم و جاهائی که امکان این کار وجود نداشته باشد از روش چرخش آنتن استفاده میکنم که در پستهای قبلی توضیح روش کار گذاشته شده . در پناه حق.
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:41am |
|
|
Rega
کاربر فعال
|
خیلی ممنون آقا مجید عزیز
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 11:57am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
عرض سلام و درود خدمت دوستان. از اساتید محبوب سایت خواهشمندم راهنمایی کنن خصوصا استاد حمزه و جاوید گرامی.
در یک خانه روستایی قدیمی در قسمت نگهداری گوسفندان ک 3قسمت هستش از قدیم چندنفری گفتن ک اینجا ی چیزی داره فلان ولی من گفتم تا سیستم نخوره نمیشه تایید یا رد کرد.. ابتدا بعداز 20دقیقه روشن کردن ردیاب و خاموشی 3دقیقه ای و روشن کردن مجدد (در 20دقیقه روی فرکانس 24.44 بوده) ردیاب بعداز 30ثانیه بسیار ارام و سنگین مسیر داد و یکمی هم تلو تلو میزد. نقطه درون یکی از اتاق های نگهداری گوسفندان بود. ب این صورت: فرکانس 24.44 _24.40_24.37_23.21_39.51 طلا درومد 400کیلو! مس با مد خود ردیاب و 22.70جناب حمزه شد 50کیلو! (22.70عالی میزد) نقره با مد 2ردیاب و 86.15 شد 40کیلو! ولی 40سانت اونورتره طلا قیچی شد. ولی جای طلا با مس یکی بود. مگنت شد 60! حفره 50! مفرغ نزد فرکانس 23.42 هم نزد ک روی هستش. آهن نزد. چون جا نبود حجم نگرفتم نمیشد. عمق فلز با مگنت هردو اندازه هم شد 2/20 بدون کم کردن فاصله انتن ها تا زمین. (فکر کنم منم مثه جاوید عزیز نباید این فاصله رو کم کنم)
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 1:20pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
البته یک چیزی دیگه هستش و اون فرکانس 24.44 بود ک برای من بسیار ضعیف میزد جون میکند تا میرفت سمتش. ولی من تا جای ممکن ذهنمو خالی میکنم و انتن درست میزنم.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 1:40pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
سورنا نوشته است: البته یک چیزی دیگه هستش و اون فرکانس 24.44 بود ک برای من بسیار ضعیف میزد جون میکند تا میرفت سمتش. ولی من تا جای ممکن ذهنمو خالی میکنم و انتن درست میزنم. داداش من درس پس میدم و خودم رو در این اندازه نمیدونم که تست کسی رو تحلیل کنم مورد مشابه شما رو تجربه کردم البته نه به این صورت بنظرم همه چیز عالی بنظر میرسه به شرطی که مکانتون عاری از فضولات حیوانی باشه بنظر من فضولات حیوانات بیشترین عامل خطا هستند و منطقی هم هستش چون پر از مواد معدنی و املاح هستش یکمی زمین رو بکنید اگر خاک شل بود ادامه بدید باز هم از اساتید عذرخواهی میکنم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 1:50pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سورنا نوشته است: عرض سلام و درود خدمت دوستان. از اساتید محبوب سایت خواهشمندم راهنمایی کنن خصوصا استاد حمزه و جاوید گرامی.
در یک خانه روستایی قدیمی در قسمت نگهداری گوسفندان ک 3قسمت هستش از قدیم چندنفری گفتن ک اینجا ی چیزی داره فلان ولی من گفتم تا سیستم نخوره نمیشه تایید یا رد کرد.. ابتدا بعداز 20دقیقه روشن کردن ردیاب و خاموشی 3دقیقه ای و روشن کردن مجدد (در 20دقیقه روی فرکانس 24.44 بوده) ردیاب بعداز 30ثانیه بسیار ارام و سنگین مسیر داد و یکمی هم تلو تلو میزد. نقطه درون یکی از اتاق های نگهداری گوسفندان بود. ب این صورت: فرکانس 24.44 _24.40_24.37_23.21_39.51 طلا درومد 400کیلو! مس با مد خود ردیاب و 22.70جناب حمزه شد 50کیلو! (22.70عالی میزد) نقره با مد 2ردیاب و 86.15 شد 40کیلو! ولی 40سانت اونورتره طلا قیچی شد. ولی جای طلا با مس یکی بود. مگنت شد 60! حفره 50! مفرغ نزد فرکانس 23.42 هم نزد ک روی هستش. آهن نزد. چون جا نبود حجم نگرفتم نمیشد. عمق فلز با مگنت هردو اندازه هم شد 2/20 بدون کم کردن فاصله انتن ها تا زمین. (فکر کنم منم مثه جاوید عزیز نباید این فاصله رو کم کنم) سورناي عزيز خسته نباشي. بنظر مياد در جاي كه عوامل خطا مخصوصا فضولات حيواني كه مس هم يكي از تركيبات اصلي اون هستش ردياب زدي.راستش حركت سنگين انتن ها و مگنت نشانه خوبي هستن كه مي تونه نشانه وجود فلزات باشه.نكته خوب اين تست قيچي نشدن فركانس 23.42 استاد جاويد هستش كه تو اين تست هم سربلند بوده.نبوده حجم و عمق دقيق كار رو براي اينكه بگيم خطا هستش سخت تر مي كنه و اگه فلزي هم باشه بنظر من يه فلز تركيبي از مس و با يك فلز مغناطيس شونده هستش.موفق باشيد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 3:33pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
سپاس از استاد حمزه و بردیای گرامی . دنبال فرصت مناسب برای حفاریش هستم نتیجه هم اعلام میکنم بعدا ک شاید ب تجارب مفید افزوده بشه. جاوید جان شمام نظرتو بگو مرسی. جا داره از جعفر عزیز هم تشکر کنم
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 3:58pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سورنا نوشته است: سپاس از استاد حمزه و بردیای گرامی . دنبال فرصت مناسب برای حفاریش هستم نتیجه هم اعلام میکنم بعدا ک شاید ب تجارب مفید افزوده بشه. جاوید جان شمام نظرتو بگو مرسی. جا داره از جعفر عزیز هم تشکر کنم درود بر شما سورنا جان ردیابی هر نفر با نفر دیگر فرق میکنه اینکه کلا فرکانسهای طلا وزن اونه تماما یکی هست و اینکه مطمعنا فلزات در همچنین محیطی فراوان هست و اینکه رطوبت اینچنین مکانی زیاد هست و امکان داره که اجری یا خشتی اون زیر باشه و در کنار رطویت همچنین وزنی پیدا کنه. متاسفانه فرکانسها به این اندازه دقیق نیستند که همچنین ذراتی را رد بدهند و اظهار نظر اینکه اون زیر فلزی باشه یا ذرات یه کمی سخته و باید نقطه زن دم دست داشته باشی
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 4:31pm |
|
|
|