سلام استاد کرمی عزیز. چند سوال تخصصی داشتم. منت میذارید اگر به ترتیب سر فرصت جواب دهید: 1) آیا منوال تون (دستی) همان اتو تون خودکار است؟ یعنی شما فرموده بودید منوال تون باید روی عدد 206 باشد. ولی اگر پس از گذاشتن آن بر روی عدد 206 ما برای کاستن از تداخل های الکتریکی دکمه اتو تون را فشار دهیم، خوب این تنظیم به هم میخوره که. چون دستگاه ممکنه کانال دیگری رو انتخاب نماید.
2) آیا برای انتخاب گزینه "شارپ" یا سنستیو اکسترا باید کلید سویل تایمینگ روی حالت اسپشیال باشد؟ یا اگر روی حالت نرمال هم باشد این دو برنامه کار میکنند.؟
3) در دفترچه راهنمای 4500 نوشته که کلید آنهانس برای افزایش کارایی کویل دابل دی در زمینهای سخت و صخره ای مناسب است. آیا اینگونه است و عمق زنی این گزینه چگونه است؟
4) زمانی که پس از حفاری هدف همراه با خاک از چاله بیرون می افتند، چگونه می توان آنرا سریعتر نقطه یابی و پیدا کرد؟ یعنی روش استفاده از نیمه سمت چپ لوپ برای اینکار چگونه است؟ چون شاهد بودم که یک گروه حفار پس از بیرون آمدن هدف 6 نفری حمله میکردند و مشت مشت خاکها رو روی کویل میگرفتند تا پیداش کنند
که وقت گیر است.
5) رابطه بین "ولوم لیمیت" و عمق زنی دستگاه چیست؟ یعنی با افزایش آن عمق زنی چه تغییری میکند؟ و آیا میتوان این گزینه را کاهش داد تا اهداف ریز و کوچک رد شوند و سنس نشوند؟
6) در دفترچه گفته برای استفاده از قابلیت آیرون ریجکت باید بالانس زمین در حالت جنرال باشد! آیا این درست است؟ یعنی اگر بالانس زمین خاموش و یا روی حالت اسپشیال باشد این قابلیت غیر فعال میشود؟
7) همانگونه که مستحضر هستید، منوال تون تا 255 شماره دارد. شماره های بیشتر دارای فرکانس بالا تر هستند و اهداف کوچکتر نزدیک به سطح را می یابند و شماره های کمتر دارای فرکانس پایین تری هستند و اهداف بزرگتر و عمیق تر را می یابند. ایا می توان این گزینه را روی عدد کمتری گذاشت و اهداف عمیق تری رو سنس کرد؟ و عمق زنی دستگاه را با این کار افزایش داد؟ (البته به شرط نداشتن تداخل و نویز).
بیش از این مزاحم نمیشم. البته هنوز 20 سوال دیگه باقی مونده
که بعدا مزاحم میشم. بسیار سپاسگزارم.