انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:50pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
منظور از مواد معدني همون ذرات فلز مورد رديابي بوده كه يون بيرون ميده و ردياب وظيفه خودش رو انجام ميده و فركانس فلز مورد نظر رو پيدا ميكنه و حالا اين كيفيت و عملكرد خوب اپراتور بوده كه بايد طبق سفارشات افراد و دوستان باتجربه تر بتونن ذرات رو حذف كنن و حفاري بيخودي نداشته باشن ، بله جناب خبره ميتونه هدف درست باشه و هم ميتونه ذرات قوي باشه بايد تستهاي حذف ذرات رو انجام داد و ولوم روي نيم هم بايد تست كرد ، اگر ذرات باشه تمايل به قيچي كردن داره ولي قيچي نميشه ؛ ديگه اگر اپراتوري از روش نادرست در رديابي استفاده كنه و تلقين در كارش تاثير بگذاره ديگه مشكل از ردياب نيست ، بايد به نظر من هدفهاي خيلي قوي رو حفاري كرد تا ارزش داشته باشه و آنتنها از فاصله هاي بالاي 20 متر و تست طلا در 2 متري بايد به طرف هدف بره كه بشه روش حساب كرد ؛ هدفهاي ضعيف روز اگر فلز خيلي كوچيكي باشه موقع حفاري خيلي سخت بشه اون فلز رو پيدا كرد مگر اينكه بيل به بيل با نقطه زن ديگه اي خاك كنده شده رو تست كنيد

سلام مهدی جان تشکر از توضیحات کاملتون یعنی ردیاب هر جا رو زد یا ذرات یا هدف درسته؟پس تست طلا اگر در بیست بیست و پنج متری جواب بده هدف ما بار خوبیه اگر کمتر از بیست متر باشه ذراته یعنی تست طلا زیر بیست متر فایده نداره درسته؟ مگر این ردیاب الکترونیکی نیست پس با وجود الکترونیکی بودن و داشتن دسته پلاستیکی چه نیروی تلقینی روش تاثیر داره؟پس تنها مشکل موجود شناسایی ذرات از بار هست و حذف نیروی تلقین؟ :YMPEACE:

شنبه 18 خرداد1392 - 10:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان یه سوال واسه من پیش آمده حالا یا دقیق مطالب را نخوندم یا خنگم ، در هر دو صورت بنده را عفو کنید
شما میگین واسه حذف خطا و ذرات یک تکه طلا در یک فاصله میزاریم (حالا کار ندارم که چه کارهایی با ولوم و ... انجام میدیم) اگر آنتنها طرف طلای خودمون رفت که یعنی بیخیال میشیم وگرنه بار هست حالا هنگی مغز من اینجاست که بلاخره طلاهه توی جیبمونه تا یه فاصله ایی را به هدف برسیم پس آنتنها قاعدتا باید برگرده طرف خودمون

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

شنبه 18 خرداد1392 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir6m نوشته است:
سلام دوستان یه سوال واسه من پیش آمده حالا یا دقیق مطالب را نخوندم یا خنگم ، در هر دو صورت بنده را عفو کنید
شما میگین واسه حذف خطا و ذرات یک تکه طلا در یک فاصله میزاریم (حالا کار ندارم که چه کارهایی با ولوم و ... انجام میدیم) اگر آنتنها طرف طلای خودمون رفت که یعنی بیخیال میشیم وگرنه بار هست حالا هنگی مغز من اینجاست که بلاخره طلاهه توی جیبمونه تا یه فاصله ایی را به هدف برسیم پس آنتنها قاعدتا باید برگرده طرف خودمون

دوست عزیز شما باید طلا رو بالاتر از انتن بزاری تا دیگه تاثیری نداشته باشه روی دستگاه و نگیرتش

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

شنبه 18 خرداد1392 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.به گفته دوستان اگر اون قطعه بالاتر از دسته ها باشد مثلا تو جیب پیراهن رو دستگاه تاثیر نمیذاره.اگه میشه استاد اریا تایید کنن.ممنون

شنبه 18 خرداد1392 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
parsi نوشته است:
سلام اقا مهدی دوستان در سه مورد که حجم گیری کردن و رفته طرف هدف حفاری کردن چیزی نبوده دلیلش چیه

سلام و ارادت خدمت دوست خوبم آقاي پارسي
عرض كنم كه رديابي يك علم واقعاً دشواري بوده و ممكنه خيلي جاها اپراتورها اصولي كار نكنن و در رديابي ضعف داشته باشن يا نتونن روي تلقين خودشون قلبه كنن ، ببينيد دوستان اين ردياب حذف كننده داره و اگر ياد بگيريم كه از حذف كننده خوب استفاده كنيم خيلي راحت ميتونيم ذرات رو حذف كنيم و بيخودي حفاري نكنيم ، من اين كار رو براي جاهايي كه پيدا ميكنم انجام ميدم : اول بهترين و بالاترين نقطه رو پيدا ميكنم و طلاي خودم رو كه حدود 10 گرم بوده در 3 متري خودم ميگذارم و حالا دستگاه رو روشن ميكنم و صبر ميكنم تا حدود 7 الي 8 دقيقه با ولوم روي 9 روشن باشه و كاركنه و بعد از 8 دقيقه حالا خيلي آروم و خونسرد يك نفس عميق گرفته و به آرومي خارج ميكنيم و آنتنهارو بالا ميگيريم و منتظر ميمونيم تا آنتنها قويترين نقطه رو نشون بدن ، [color=#BF0000]نكته :
وقتي انتنها يك جارو نشون دادن سريع نبايد تغيير وضعيت داد ! بايد همينطور ايستاد تا آنتنها بعد از چند دقيقه آخرين و قوي ترين نقطه رو به ما نشون بدن ، بعد از اين هر 10قدم دوباره تست طلا رو در دومتري خودمون قرار ميديم تا مطمئن بشيم كه هدف پيدا شده قوي بوده و اگر به طرف طلاي خودمون نرفت باز به حركتمون ادامه ميديم و دوباره ده قدم ديگه همين كار تكرار ميشه و دراين مراحل هر ده قدم يك شماره ولوم كم خواهد شد ( بستگي به فاصله هدف پيدا شده داره كه بيشتر كم كنيم يا كمتر ) اگر دراين ميان انتنها به طرف تست طلاي خودمون رفتن و برگشت نكردن يعني هدف بي ارزشه ؛ مورد ديگه كه خطارو حذف ميكنه اينه كه وقتي هدفي پيدا شد براي اينكه بفهميم ذرات بوده و حذف خطا بكنيم ابتدا تست طلاي خودمون رو در6 الي 7 متري نقطه مشكوك قرار داده و بعد خودمون در 3متري طلاي خودمون مي ايستيم ما بين دو هدف ، بعد صبر ميكنيم تا ببينيم گرايش آنتنها به كدام جهت بوده و بعد مورد ديگه در همين حالت ولوم روي نيم باشه و به سمت هدف مشكوك حركت ميكنيم خيلي خونسرد و دور از تلقين وبه يكي بگيد تا طلا رو در سه يا چهار متري نقطه مشكوك بذار و شما به سمت نقطه حركت كنيد حالا اگر در اين حالت انتنها ديگه روي اون نقطه قيچي نكرد يا كمي نوك آنتنها به هم نزديك شد از روي هدف عبور كنيد و دوباره از جهت ديگه بريد روي هدف اگر دوباره قيچي نشد و فقط كمي نوك آنتنها به هم نزديك شد يعني مواد معدني قوي كه ما تونستيم حذفش كنيم [/color]
@};-

سلام مهدی جان
میگم این تستهایی که میفرمایید تو حالت وایرلسه دیگه؟چون کم بیشتر باسیم کار میکنم.
تو حالت وابرلس طرز گرقتن آنتنها خودش خیلی مهمه.شما چی جوری دست میگیرین آنتنهارو؟

شنبه 18 خرداد1392 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همگی
سوالی داشتم از حضور اساتید ممنون میشم راهنمایی کنند
طبق تستها و تجربه های مختلفی که با ردیاب داشتید(حالا فرقی نمی کنه کدوم ردیاب) رو چه حجمی یا وزنی از بار میشه 100% از بودن بار مطمئن بود؟
مثلا اگه ما نقشه باری بالای 1 کیلوگرم داشته باشیم، باز ممکنه ذرات حواشیش(تا 500متر) ما رو از بار دور کنه یا نه میریم رو بار؟

یکشنبه 18 خرداد1392 - 1:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

درسته هادی جان وایرلس منظورمه ، چون برای حذف ذرات اولین کار همینه که سیم آنتنها جدا بشه ، بعد ولوم رو باتوجه به فاصله تا هدف به تدریج کم میکنیم تا به بین صفر و یک برسه ؛ نکته مهم اینجاست !! دقت کنید درطی این مراحلی که اپراتور به نزدیکی محل هدف مشکوک میرسه و طی کردن چندین مرحله با تمرکز زیاد مقدار ذهن و جسم اپراتور تحلیل میره و کمی ضعف به اپراتور دست خواهد داد ، که اگر دراین وضعیت به کار ادامه بدید و اگر در ردیابی حرفه ای نباشید مطمئناً خطا خواهید گرفت ؛ برای اینکه تجدید قوا کنید در لحظات آخر حتماً کمی استراحت کرده یا کمی نوشیدنی قندی بنوشید تا سرحال باشید و خستگی شما روی دستها و قیچی کردن بیمورد آنتنها تأثیر نزاره ، درضمن نکته بعدی اینه که دوستان درحالت وایرلس یا بی سیم چون آنتنهای تلسکوپی تا آخر بیرون میان یا کمی کمتر باید دقت کنید تا آنتنها هردوتاشون با سگک کمربند شما که فلزی بوده اتصال نکن شاید تأثیر منفی بذاره @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 19 خرداد1392 - 9:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

parsi نوشته است:
مهدی نوشته است:
منظور از مواد معدني همون ذرات فلز مورد رديابي بوده كه يون بيرون ميده و ردياب وظيفه خودش رو انجام ميده و فركانس فلز مورد نظر رو پيدا ميكنه و حالا اين كيفيت و عملكرد خوب اپراتور بوده كه بايد طبق سفارشات افراد و دوستان باتجربه تر بتونن ذرات رو حذف كنن و حفاري بيخودي نداشته باشن ، بله جناب خبره ميتونه هدف درست باشه و هم ميتونه ذرات قوي باشه بايد تستهاي حذف ذرات رو انجام داد و ولوم روي نيم هم بايد تست كرد ، اگر ذرات باشه تمايل به قيچي كردن داره ولي قيچي نميشه ؛ ديگه اگر اپراتوري از روش نادرست در رديابي استفاده كنه و تلقين در كارش تاثير بگذاره ديگه مشكل از ردياب نيست ، بايد به نظر من هدفهاي خيلي قوي رو حفاري كرد تا ارزش داشته باشه و آنتنها از فاصله هاي بالاي 20 متر و تست طلا در 2 متري بايد به طرف هدف بره كه بشه روش حساب كرد ؛ هدفهاي ضعيف روز اگر فلز خيلي كوچيكي باشه موقع حفاري خيلي سخت بشه اون فلز رو پيدا كرد مگر اينكه بيل به بيل با نقطه زن ديگه اي خاك كنده شده رو تست كنيد

سلام مهدی جان تشکر از توضیحات کاملتون یعنی ردیاب هر جا رو زد یا ذرات یا هدف درسته؟پس تست طلا اگر در بیست بیست و پنج متری جواب بده هدف ما بار خوبیه اگر کمتر از بیست متر باشه ذراته یعنی تست طلا زیر بیست متر فایده نداره درسته؟ مگر این ردیاب الکترونیکی نیست پس با وجود الکترونیکی بودن و داشتن دسته پلاستیکی چه نیروی تلقینی روش تاثیر داره؟پس تنها مشکل موجود شناسایی ذرات از بار هست و حذف نیروی تلقین؟ :YMPEACE:

سلام دوست عزیزم آقای پارسی
بله برادر درست می فرمائید ، ببینید من دادم این ردیاب رو به یکی از دوستان که گروه خونی ایشون O+ بوده حدود 15 گرم طلا گذاشتم روی زمین ایشون از روی طلاها عبور میکرد ولی آنتنها قیچی نمیکرد !! حالا میگم چرا اینطور میشد ، ایشون چون به ردیابی و تکنیکهای این رشته آگاهی و اعتقاد نداشت فقط کاری میکرد که انتنها مسیرشون رو به جلو باشه و قدرت قیچی شدن انتنها رو درک نمیکرد ، برای همین از روی طلا عبور میکرد و با تمرکز روی دستهاش نمیگذاشت آنتنها به راه خودشون ادامه بدن و اونهارو در مسیر مستقیم نگه میداشت ، خوب همچین شخصی با چنین افکار و عدم آگاهی اگر بخواد چنین ردیابی هم دستش بگیره بدونید کاملا بی فایده بوده چون درک این کار رو نداره ، البته بنده با آنتنهای خالی دنبال حفره میگشم و یکجایی ثابت ایستاده بودم ناگهان متوجه چرخش خیلی ضعیف آنتنها در یک جهت شدم و من فقط تمرکزم به آنتنها بود وقتی این دوستمون که گروه خونیشون O+ بوده رسید به حدود سه متری من و از جلوم عبور کرد دیدم که آنتنها به سمت ایشون خیلی آروم حرکت کردن و فقط این دوستمون هرجایی میرفت اون رو میگرفت و مسیر ایشون رو نشون میداد ( آنتنهای خالی بدون دستگاه ) اینهم یک تجربه بود که برای دوستان عنوان کردم حواسشون باشه ؛ ببینید در فاصله های زیر 20 یا 25 متر نه اینکه هدف واقعی نباشه و ذرات باشه این فرضیه درست نیست منظور از این حرف اینه که اولاً تجربه شده هست روی بار و هدف قدیمی توسط استاد آریا این تجربه توسط این دستگاه بدست اومده که از این متراژها یا بیشتر هدف و فلز قابل ملاحظه ای وجود داره و دیگه نمیتونه ذرات باشه و با این فاصله ها و ولوم روی نیم اگر دوباره هدف رو بگیره و طلای روی زمین مارو نگیره خیلی مورد خوبی بوده ، اگر کمتر از این فاصله ها باشه چون قدرت این دستگاه بالاست حتماً باید در نزدیک هدف که رسیدیم ولوم کم بشه تا حذف ذرات داشته باشیم ، چون هرچقدر به مکانی که ذرات داره نزدیکتر بشیم قدرت تأثیرگذاری ذرات روی گیرندگی دستگاه بیشتر شده و انتنها به سمت قیچی شدن حرکت میکنن ، حالا اگر ولوم روی نیم باشه یا یکی دو میل کمتر و آنتنها دیگه قیچی نکرده بدونید که حذف ذرات انجام دادید و موفقیت آمیز بوده .. موفق باشید
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 19 خرداد1392 - 10:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون استاد مهدی خیلی نکات مهمی بودن داداش
ولی دو سوال اگه انتن ها درون دسته پلاستیکی هستند و خودشون میچرخند طبیعتا ما هر طرف که بچرخیم انتنها باید کارشون رو بکنن دستگاه دیجیتاله دیگه ؟ اگه انتنها با سیم به دستگاه وصل باشن دیگه مثل زمانی که بیسیم هستند نباید نیروی تلقین ما درش اثر داشته باشه دیگه؟ معذرت از این همه سوال اخه میخوایم از محضر شما استفاده وافی رو ببریم
خیلی سالاری :D

یکشنبه 19 خرداد1392 - 6:10pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان وقت بخیر
با توجه به اینکه این دستگاه خودش حذف کننده داره لطفا دوستان راهنمایی بفرمائید دیگه باز آیا لزومی برای تست ذرات وجود داره؟؟
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 19 خرداد1392 - 6:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure