در مورد تخمین وزن در صفحات قبلی خیلی توضیح داده شده و بنده هم مطالبی رو قبلا عرض کردم! ظاهرا ما در این انجمن هر مطلبی بگیم باید چند بار بگیم!
برای این مساله هم بنظر من باید فکری کرد. البته در همه انجمنها به همین صورته و شخصی که جدید میاد مطالب رو میبینه باید زحمت بکشه همه رو با دقت مرور کنه و حتی نت برداری کنه! وگرنه فکر نمیکنم درست باشه ما وقت بذاریم هی نکات رو چند باره بگیم!
بهرحال من مساله کنترل وزن رو مجدد میگم. شما میتونین از فلز تست که همراه خودتون هست استفاده کنین. مثلا اگر در جستجوی طلا باشین باید چند گرم طلا بسته به وسع خودتون همراهتون باشه!
هر چقدر طلای سنگین تری باشه برای حذف ذرات مطمئن تر جواب میده. حالا از هدف احتمالی چند متر مثلا 20 متر فاصله میگیرین و این طلای تست رو اونجا روی زمین میذارین. در فاصله ای تقریبا یکسان بین تست و هدف حرکت میکنین و آنتن میزنین. اگر انتنها به سمت طلای تست جهتگیری کردن مشخش میشه که هدف شما وزنش کمتر از طلای تست هست و ممکنه اصلا ذرات باشه و ارزش کار کردن نداره. اما اگر آنتنها دوباره به سمت هدف نشانه رفتن این نشون میده که احتمالا هدف واقعی و بسیار قوی هست و وزنش از طلای تست بیشتره. البته کار کردن با ولوم قدرت مهم هست و از روی درجه ولومی که در فاصله خاص میشه باهاش هدف رو گرفت با تمرین میشه متوجه وزن فلز مورد نظر هم شد. من تاکید میکنم فاصله شما باید از تست و هدف تقریبا یکسان باشه تا بشه از این روش جواب گرفت.
تخمین حجم در صورتی که هدف واقعا ابعاد بزرگ داشته باشه اهمیت پیدا میکنه. البته معمولا اهداف انقدر بزرگ نیستن که مشکل بزرگی پیش بیاد. بنده هم در مورد این قضیه شخصا تست نکردم. اما طبق اصول به این صورت میتونه باشه که شما وقتی نقطه هدف رو پیدا کردین ؛ میتونین در فاصله چند متری ازش دورش بچرخین! یک بار جهت عقربه های ساعت و یک بار خلاف عقربه ساعت. در هر حالت و از هر جهت که حرکت میکنین اولین جایی که آنتن واکنش قوی به سمت هدف داره رو علامت میزنین. از روی این روش و با تمرین بسیار زیاد میشه حجم هدف رو هم تخمین زد.