انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:25am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

بینای عزیز فکر کنم سوتفاهمی درباره حذف کننده پیش اومده! منظور از حذف کننده داخلی که این ردیاب بهش مجهز هست ؛ حذف کننده ذرات نیست! منظور از حذف کننده ؛ حذف کننده امواج مزاحم و سیگنالهایی هست که میتونه ردیاب رو به خطا بندازه. به یاری این سیستم هم دقت نقطه زنی این ردیاب بسیار بیشتر از ردیابهای دیگه هست و هم خیلی جاها رو که اون ردیاب ها الکی میگیرن این نمیگیره! دوستانی که قبلا با ردیاب زیاد کار کرده باشن متوجه اهمیت این مساله میشن.
اما حذف ذرات روش دیگه ای داره که به کمک ولوم و همینطور فلز تست که شما خودتون استفاده میکنین امکانپذیره و طبیعتا تمرین و تجربه هم نیاز داره. وگرنه هیچ ردیابی قادر به حذف ذرات اون فلز نیست! علتش هم اینه که ذرات فلزات مختلف خیلی جاها وجود دارن و اصولا هم ردیاب باید بهشون واکنش نشون بده. با روش تستی که شما انجام میدین وزن هدف رو میتونین تخمین بزنین و بنابراین مساله ذرات رو هم حذف کنین.

یکشنبه 19 خرداد1392 - 7:36pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون آقا حمید عزیز درسته بنده متوجه نبودم ببخشید که سوالم بی ربط بود.
راستش توی این 44 صفحه خیلی مسائل پیچیده و قاطی شده و نقل قولهای مختلف مطرح شده کاش توی یکی 2 صفحه بصورت شماره شماره کل کار رو یکجا یکی از اساتید توضیح بدن و البته توی یک تاپیک جدید و امکان نقل قول توش نباشه که دوستان سردرگم نشن و یک رویه ثابت و آموزش سریع برا همه باشه%
ضمنا لطفا ففط در مورد تخمین حجم و وزن تقریبی هدف اگه ممکنه کمی شفاف توضیح بدین.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 19 خرداد1392 - 8:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون آقا حمید عزیز درسته بنده متوجه نبودم ببخشید که سوالم بی ربط بود.
راستش توی این 44 صفحه خیلی مسائل پیچیده و قاطی شده و نقل قولهای مختلف مطرح شده کاش توی یکی 2 صفحه بصورت شماره شماره کل کار رو یکجا یکی از اساتید توضیح بدن و البته توی یک تاپیک جدید و امکان نقل قول توش نباشه که دوستان سردرگم نشن و یک رویه ثابت و آموزش سریع برا همه باشه%
ضمنا لطفا ففط در مورد تخمین حجم و وزن تقریبی هدف اگه ممکنه کمی شفاف توضیح بدین.
یاعلی مدد

سلام کاملا موافقم قربونت بینا جان منم چند بار این درخواست رو کردم ولی... :((

یکشنبه 19 خرداد1392 - 8:15pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد تخمین وزن در صفحات قبلی خیلی توضیح داده شده و بنده هم مطالبی رو قبلا عرض کردم! ظاهرا ما در این انجمن هر مطلبی بگیم باید چند بار بگیم! :D برای این مساله هم بنظر من باید فکری کرد. البته در همه انجمنها به همین صورته و شخصی که جدید میاد مطالب رو میبینه باید زحمت بکشه همه رو با دقت مرور کنه و حتی نت برداری کنه! وگرنه فکر نمیکنم درست باشه ما وقت بذاریم هی نکات رو چند باره بگیم!
بهرحال من مساله کنترل وزن رو مجدد میگم. شما میتونین از فلز تست که همراه خودتون هست استفاده کنین. مثلا اگر در جستجوی طلا باشین باید چند گرم طلا بسته به وسع خودتون همراهتون باشه! :D هر چقدر طلای سنگین تری باشه برای حذف ذرات مطمئن تر جواب میده. حالا از هدف احتمالی چند متر مثلا 20 متر فاصله میگیرین و این طلای تست رو اونجا روی زمین میذارین. در فاصله ای تقریبا یکسان بین تست و هدف حرکت میکنین و آنتن میزنین. اگر انتنها به سمت طلای تست جهتگیری کردن مشخش میشه که هدف شما وزنش کمتر از طلای تست هست و ممکنه اصلا ذرات باشه و ارزش کار کردن نداره. اما اگر آنتنها دوباره به سمت هدف نشانه رفتن این نشون میده که احتمالا هدف واقعی و بسیار قوی هست و وزنش از طلای تست بیشتره. البته کار کردن با ولوم قدرت مهم هست و از روی درجه ولومی که در فاصله خاص میشه باهاش هدف رو گرفت با تمرین میشه متوجه وزن فلز مورد نظر هم شد. من تاکید میکنم فاصله شما باید از تست و هدف تقریبا یکسان باشه تا بشه از این روش جواب گرفت.
تخمین حجم در صورتی که هدف واقعا ابعاد بزرگ داشته باشه اهمیت پیدا میکنه. البته معمولا اهداف انقدر بزرگ نیستن که مشکل بزرگی پیش بیاد. بنده هم در مورد این قضیه شخصا تست نکردم. اما طبق اصول به این صورت میتونه باشه که شما وقتی نقطه هدف رو پیدا کردین ؛ میتونین در فاصله چند متری ازش دورش بچرخین! یک بار جهت عقربه های ساعت و یک بار خلاف عقربه ساعت. در هر حالت و از هر جهت که حرکت میکنین اولین جایی که آنتن واکنش قوی به سمت هدف داره رو علامت میزنین. از روی این روش و با تمرین بسیار زیاد میشه حجم هدف رو هم تخمین زد.

یکشنبه 19 خرداد1392 - 8:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

explorer نوشته است:
سلام به همگی
سوالی داشتم از حضور اساتید ممنون میشم راهنمایی کنند
طبق تستها و تجربه های مختلفی که با ردیاب داشتید(حالا فرقی نمی کنه کدوم ردیاب) رو چه حجمی یا وزنی از بار میشه 100% از بودن بار مطمئن بود؟
مثلا اگه ما نقشه باری بالای 1 کیلوگرم داشته باشیم، باز ممکنه ذرات حواشیش(تا 500متر یا کمتر) ما رو از بار دور کنه یا نه میریم رو بار؟

لطفا درصورت امکان جواب حقیرو فراموش نکنید

یکشنبه 19 خرداد1392 - 9:24pm
مدیر کل
مدیر کل

explorer عزیز این چه سوالیه اخه! مطالب قبلی رو بخونین متوجه میشین. این ردیاب حساسیتش نسبت به خود فلز بقدری بالا هست که دیگه ذرات اطراف اون فلز اثری روش نمیذارن! طبیعتا بهتره در حالت باسیم ابتدا کار بشه. چون اگر ذرات نزدیک شما باشن ولی فلز اصلی دورتر باشه ؛ ذرات رو در نظر نمیگیره و هدف اصلی که دورتر هست رو به شما نشون میده.

یکشنبه 19 خرداد1392 - 9:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

طبق گفته آقا حمید این ردیاب امواج وسیگنالهای مزاحم رو حذف میکنه
بنابراین باید تلقینات وامواج مغزی رو هم حذف کنه

یکشنبه 19 خرداد1392 - 10:42pm
مدیر کل
مدیر کل

به اعتقاد من حذف کننده این ردیاب در حد بهترینها در دنیاست! شاهد این مدعا هم توان کارکرد این ردیاب در محیطهای خانگی و آپارتمانی هست! من تعجب میکنم بعضی دوستان ادعا میکنن برای تست ردیاب باید حتما رفت بیابون! بله درسته اما موضوع اینه برای بررسی صحت عملکرد ردیاب وقتی شما میبینین در محیط شلوغ و پر نویز خانه هم داره درست کار میکنه پس مطمئن میشین در محیط های بیرون خیلی بهتر هم کار میکنه. این مساله رو من بارها تست کردم. اصلا اگر تست در شرایط سخت نبود شاید این ردیاب تا اینجا نمیرسید! وگرنه وسط بیابون آنتن خالی بدون دستگاه هم میتونه کارهایی انجام بده! :D
اما از نظر حذف تاثیر ذهنی مساله فرق داره! موضوع به اعتقاد من این هست که هنگام ردیابی مغز شما هیچ فرمانی مبنی بر تکان دادن دست یا جلوگیری از تکان خوردنش نباید ارسال کنه! چون در واقع امواج ردیابی در هر صورت بقدری ضعیف هستن که شما مثلا اگر مچ دستتون رو سفت بگیرین هیچ وقت میله حرکت محسوسی نمیکنه! یا برعکس یه ذره مچ دستتون رو به یک طرف کج کنین یکی از میله ها میچرخه! پس داشتن تمرکز بالا و درست دست گرفتن میله ها و نداشتن ذهنیت نسبت به بود و نبود هدف به نظر من مساله کلیدی و اولیه در کار با همه ردیابهاست و هیچ ربطی به نوع ردیاب نداره.

یکشنبه 19 خرداد1392 - 10:52pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
حمید نوشته است:
explorer عزیز این چه سوالیه اخه! مطالب قبلی رو بخونین متوجه میشین. این ردیاب حساسیتش نسبت به خود فلز بقدری بالا هست که دیگه ذرات اطراف اون فلز اثری روش نمیذارن! طبیعتا بهتره در حالت باسیم ابتدا کار بشه. چون اگر ذرات نزدیک شما باشن ولی فلز اصلی دورتر باشه ؛ ذرات رو در نظر نمیگیره و هدف اصلی که دورتر هست رو به شما نشون میده.

من یه توضیح کلی درباره این دستگاه داده باشم اینه کسانی که خوب آموزشات لازم رو گرفته باشن مثلا fpl-22 رو دیش ماهواره در نظر بگیرن و ردیابهای دیگه رو آنتن تلویزیون، ماهواره اگه سیگنالی بود میگیره و اگه نبود نه! ولی تلویزیون اینطور نیست مثلا تصویر کاملا واضع نیست یا...

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

دوشنبه 19 خرداد1392 - 1:21am
استاد
استاد

merlin نوشته است:
طبق گفته آقا حمید این ردیاب امواج وسیگنالهای مزاحم رو حذف میکنه
بنابراین باید تلقینات وامواج مغزی رو هم حذف کنه

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت سیگنال ذهنی نیست میشه با اون چندتا چنگال را با هم خم کرد یا نور لامپ را خاموش کرد و اگه لازم باشه یک تیر اهن را دولا کرد .میگن فلان کس را چشم زده که مریض میشه یا حتی ممکنه بمیره و چشم زدن چیزی نیست مگر انتقال انرزی از طریق چشم به روی هدفی یا کسی

دوشنبه 20 خرداد1392 - 4:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 119 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure