انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:04am

پاسخ به موضوع  [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 ... 73  بعدی
 قسمت گذاشتن مقالات و کتابها 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

تا وقتی پست های قبلی ویرایش نشن گذاشتن پست جدید بی فایدست

بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه
بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته
به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....

جمعه 27 تیر1393 - 11:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان عزیز لطفا از صفحه اول اگه براتون امکان داره پست هایی که لینک خراب دارنبا نام کتاب بنویسید تا ابتدا کتاب در یک فایل جدید آپدیت شه لعد پست خراب حذف شه

جمعه 27 تیر1393 - 11:07pm

tetrus09 نوشته است:
دوستان عزیز لطفا از صفحه اول اگه براتون امکان داره پست هایی که لینک خراب دارنبا نام کتاب بنویسید تا ابتدا کتاب در یک فایل جدید آپدیت شه لعد پست خراب حذف شه

دوست عزيز من از صفحه اول هر فايلي كه قابل دانلود بودو دانلود كردم در كل بايد بگم اون كتابايي كه تو خود انجمن آپلود شده بودن هنوز موجودن بقيه قابل دانلود نيس بغير از يكي دوتا كه اونم به نظر من قابل چشم پوشيه
كلا اون كتابايي كه تو آپلود سنترها آپ شدن رو دوباره آپ كنين بيزحمت @};-

شنبه 28 تیر1393 - 11:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

احمد رضا نوشته است:
sulduz نوشته است:
salam7 نوشته است:
درود سلدوز
کتاب نمادها و نشانه ها رو نداری ?

سلام دوستان بسیاری از کتابهایی که شما ها دنبالشون هستید توسد دیگر دوستان چندین بار اشتراک گذاری شده ولی متاسفانه بعد لینکش از کار افتاده و یا حذف شده
باید بگم بیشتر این کتاب هارا من در اختیار دارم که حجمی نزدیک 500 مگابایدت در عنوانهای متفاوت کتاب نشانه شناسی می باشد
چند روز هست که دنبال جایی میگردم که بتونم همشون را در آنجا به صورت یکجا آپلود کنم طوری که در آنجا محدودیت حجم بالا نداشته باشد و هم اینکه یا حذف نکنن بعد از مدتی یا دیر حذف بکنن
اول می خواستم همهشان را در ایمیلم در غالب یک ایمیل آپلود کنم که بعد دیدم برای اشتراک گذاری کاره سختی هست و باید مدام آدرس ایمیل ردو بدل بکنیم که هنوز بیخیال شدم
خواهشن اگر کسی راه حلی بلد هست راهنمایی بکنه تا این کار انجام بشه
ممنون از همه

دوستان عزیز سلام
با برسیهایی که انجام دادم تصمییم گرفتم کتاب های درخواستی شما عزیزان را در سایت 4shared با عنوان کتابهای دفینه یابی آپلود و اشتراک گزاری بکنم که آدرسش اینجا هستش
http://www.4shared.com/folder/HTJgIzcc/___online.html

کار را تازه شروع کرده ام با کتابهای چشم طلایی و اسرار نشانه ها و کتاب اشکانیان که میتونید دانلود کنید
دوستان خواهشن یاری کنید که کتاب خانه پر محتوا یی ایجاد بشه. tetrus09 عزیز لطفن دستمون را بگیرین باشد که کمکی ناقابل به هموطنان عزیز کرده باشیم
سپاس از همه

اگر چنانچه جهت دانلود از فورسیرید مشکلی داشتین در این لینک مراحل دانلود توضح داده شده
viewtopic.php?f=20&t=1611
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=20&t=1611
موفق باشین

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

آخرین بار توسط sulduz در چهارشنبه 8 مرداد1393 - 11:53am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 8 مرداد1393 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

tetrus09 عزیز لطفن دستمون را بگیرین باشد که کمکی ناقابل به هموطنان عزیز کرده باشیم

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

چهارشنبه 8 مرداد1393 - 11:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

tetrus09 عزیز لطفن آرس ایمیل یاهویتان را برایم ارسال کنید تا صفحه فورشیردم را برایتان فعال کنم تا بتوانید فایل های موجود را ویرایش کرد و یا فالهای دیگری به صفحه اضافه کنید
سپاس

چهارشنبه 8 مرداد1393 - 12:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سایت موجود است ولی محتوا ندارد

چهارشنبه 8 مرداد1393 - 9:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asdfg نوشته است:
سایت موجود است ولی محتوا ندارد

دوست عزیز مشکل حل شد

پنج شنبه 9 مرداد1393 - 6:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
دوستان کتاب خونه 4sharedکه ایجاد کردم پر بارتر شده در صورت نیاز به کتاب میتونید بهش سر بزنید
آدرس:
http://www.4shared.com/folder/HTJgIzcc/___online.html

شنبه 11 مرداد1393 - 3:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

sulduz نوشته است:
tetrus09 عزیز لطفن آرس ایمیل یاهویتان را برایم ارسال کنید تا صفحه فورشیردم را برایتان فعال کنم تا بتوانید فایل های موجود را ویرایش کرد و یا فالهای دیگری به صفحه اضافه کنید
سپاس

سلام سولدوز جان.من یاهو کار نمیکنم.جی میل دارم.واستون خصوصی می فرستم

یکشنبه 12 مرداد1393 - 9:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 ... 73  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 436 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure