انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:04am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

جاوید نوشته است:
merlin نوشته است:
طبق گفته آقا حمید این ردیاب امواج وسیگنالهای مزاحم رو حذف میکنه
بنابراین باید تلقینات وامواج مغزی رو هم حذف کنه

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت سیگنال ذهنی نیست میشه با اون چندتا چنگال را با هم خم کرد یا نور لامپ را خاموش کرد و اگه لازم باشه یک تیر اهن را دولا کرد .میگن فلان کس را چشم زده که مریض میشه یا حتی ممکنه بمیره و چشم زدن چیزی نیست مگر انتقال انرزی از طریق چشم به روی هدفی یا کسی

:ymapplause: :ymapplause: آفرین آقا جاوید ؛ من یک پرنده داشتم یک روز رفتم جلوی قفش و یکی از پرهاش که تازه رشد کرده بود خیلی خوشرنگ شده بود ، من وقتی جذب رنگ پر پرنده شدم توی دلم خیلی به حیرت اومد و گفتن جان عجب رنگی :-o !!!! بعد از 20 ثانیه رفتم حیاط برای حیوون غذا بیارم دیدم که پرنده مثل مجسمه خشک شده و افتاده کف قفس ......... البته این اولین بار نیست چندین بار دیگه هم اتفاق افتاده به صورتهای مختلف ... X_X

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 20 خرداد1392 - 8:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ميخاستم بپرسم اگرهنگام كارانتن هااول تسته طلاروبگيره بعدبرگرده بعداون نقطه روكه اول نشان داده بودروبزنه اين به طورقطعي يعني چي اين دقيقاچه تفسيري داره؟؟؟يابرعكس اول نقطه روبگيره بعددوباره انتن هابرگرده به سمته تسته طلامون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوشنبه 20 خرداد1392 - 8:33am
مدیر سایت
مدیر سایت

ali7777 نوشته است:
ميخاستم بپرسم اگرهنگام كارانتن هااول تسته طلاروبگيره بعدبرگرده بعداون نقطه روكه اول نشان داده بودروبزنه اين به طورقطعي يعني چي اين دقيقاچه تفسيري داره؟؟؟يابرعكس اول نقطه روبگيره بعددوباره انتن هابرگرده به سمته تسته طلامون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توضیحات در صفحات گذشته کاملاً توضیح داده شده اگر خوب بخونید مطالب رو درکارهای واقعی به مشکل بر نخواهید خورد .. موفق باشید @};- @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 20 خرداد1392 - 9:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
آقا مهدي جون خودت از كسي تعريف نكن خونش ميوفته گردنت =(( :D

دوشنبه 20 خرداد1392 - 9:54am
مدیر سایت
مدیر سایت

mehran1545 نوشته است:
آقا مهدي جون خودت از كسي تعريف نكن خونش ميوفته گردنت =(( :D

سلام مهران جان من اگر عکس شمارو ببینم و خوشکل باشی کارت تمامه :D =))

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 20 خرداد1392 - 10:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان از مدیران خواهشمندم یه کاتالوگ راهنما و طرز استفاده از آن رو با توجه به تجربه دوستانی که در کار ردیابی صاحب نظر میباشند تهیه بفرمایند و در پستی جداگانه برای دانلود قرار دهند البته اینم بگم من از اول که این ردیاب درست شده بود تمام مطالب مطالعه کردم و الان یه کم سر در گمم که اصولا باید چیکار کنم اگه این کار انجام بشه به نظر من سوال های تکراری کم میشه و بیشتر به مطالب و تجربه های جدید پرداخته میشه یا حق.

دوشنبه 20 خرداد1392 - 4:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
جاوید نوشته است:
merlin نوشته است:
طبق گفته آقا حمید این ردیاب امواج وسیگنالهای مزاحم رو حذف میکنه
بنابراین باید تلقینات وامواج مغزی رو هم حذف کنه

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت سیگنال ذهنی نیست میشه با اون چندتا چنگال را با هم خم کرد یا نور لامپ را خاموش کرد و اگه لازم باشه یک تیر اهن را دولا کرد .میگن فلان کس را چشم زده که مریض میشه یا حتی ممکنه بمیره و چشم زدن چیزی نیست مگر انتقال انرزی از طریق چشم به روی هدفی یا کسی

:ymapplause: :ymapplause: آفرین آقا جاوید ؛ من یک پرنده داشتم یک روز رفتم جلوی قفش و یکی از پرهاش که تازه رشد کرده بود خیلی خوشرنگ شده بود ، من وقتی جذب رنگ پر پرنده شدم توی دلم خیلی به حیرت اومد و گفتن جان عجب رنگی :-o !!!! بعد از 20 ثانیه رفتم حیاط برای حیوون غذا بیارم دیدم که پرنده مثل مجسمه خشک شده و افتاده کف قفس ......... البته این اولین بار نیست چندین بار دیگه هم اتفاق افتاده به صورتهای مختلف ... X_X

با این تفسیرهایی که دوستان کردن هیچ کس نمیتونه درست ردیابی کنه
باید یه حذف کننده هم روی سرمون بذاریم ~X(

دوشنبه 20 خرداد1392 - 9:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

والله این تلقین ذهنی هم شده یه دردسرا درمونش چیه؟ بالاخره یه راه درمونی داره دیگه؟ \M/

دوشنبه 20 خرداد1392 - 9:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

خبره نوشته است:
والله این تلقین ذهنی هم شده یه دردسرا درمونش چیه؟ بالاخره یه راه درمونی داره دیگه؟ \M/

دوستان این راه تست شده ، سعی کنید در موقع شروع ردیابی خیلی ریلکس و بدون تمایل شروع بکار کنید ، مثل اینکه شخصی هستی دارای وضع مالی خوب و جواب مثبت یا منفی براتون اصلا مهم نیست و عشقی و واسه تفریح دارین ردیابی می کنید ، من خودم هر وقت ردیاب رو روشن میکنم حتی اگه انتن ها هدفی رو نشون بدن سعی میکنم بیخیال باشم ، و نتایج خوبی هم گرفتم ، البته اگه هدفی در اون محدوده باشه که دیگه نیروی ذهن نمیتون زیاد تاثیر بزاره ، موفق باشید

دوشنبه 20 خرداد1392 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
اگر ردیاب به جای تست طلا که مثلا 20 گرمه طرف هدف رفت . یعنی هدف ما از بیست گرم بیشتره؟
صفای قدم همه :D

دوشنبه 20 خرداد1392 - 10:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure