نویسنده |
پیغام |
tetrus09
کاربر فعال
|
تا وقتی پست های قبلی ویرایش نشن گذاشتن پست جدید بی فایدست
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
جمعه 27 تیر1393 - 11:02pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
دوستان عزیز لطفا از صفحه اول اگه براتون امکان داره پست هایی که لینک خراب دارنبا نام کتاب بنویسید تا ابتدا کتاب در یک فایل جدید آپدیت شه لعد پست خراب حذف شه
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
جمعه 27 تیر1393 - 11:07pm |
|
|
jj65
|
tetrus09 نوشته است: دوستان عزیز لطفا از صفحه اول اگه براتون امکان داره پست هایی که لینک خراب دارنبا نام کتاب بنویسید تا ابتدا کتاب در یک فایل جدید آپدیت شه لعد پست خراب حذف شه دوست عزيز من از صفحه اول هر فايلي كه قابل دانلود بودو دانلود كردم در كل بايد بگم اون كتابايي كه تو خود انجمن آپلود شده بودن هنوز موجودن بقيه قابل دانلود نيس بغير از يكي دوتا كه اونم به نظر من قابل چشم پوشيه كلا اون كتابايي كه تو آپلود سنترها آپ شدن رو دوباره آپ كنين بيزحمت
|
شنبه 28 تیر1393 - 11:56am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
احمد رضا نوشته است: sulduz نوشته است: salam7 نوشته است: درود سلدوز کتاب نمادها و نشانه ها رو نداری ? سلام دوستان بسیاری از کتابهایی که شما ها دنبالشون هستید توسد دیگر دوستان چندین بار اشتراک گذاری شده ولی متاسفانه بعد لینکش از کار افتاده و یا حذف شده باید بگم بیشتر این کتاب هارا من در اختیار دارم که حجمی نزدیک 500 مگابایدت در عنوانهای متفاوت کتاب نشانه شناسی می باشد چند روز هست که دنبال جایی میگردم که بتونم همشون را در آنجا به صورت یکجا آپلود کنم طوری که در آنجا محدودیت حجم بالا نداشته باشد و هم اینکه یا حذف نکنن بعد از مدتی یا دیر حذف بکنن اول می خواستم همهشان را در ایمیلم در غالب یک ایمیل آپلود کنم که بعد دیدم برای اشتراک گذاری کاره سختی هست و باید مدام آدرس ایمیل ردو بدل بکنیم که هنوز بیخیال شدم خواهشن اگر کسی راه حلی بلد هست راهنمایی بکنه تا این کار انجام بشه ممنون از همه دوستان عزیز سلام با برسیهایی که انجام دادم تصمییم گرفتم کتاب های درخواستی شما عزیزان را در سایت 4shared با عنوان کتابهای دفینه یابی آپلود و اشتراک گزاری بکنم که آدرسش اینجا هستش http://www.4shared.com/folder/HTJgIzcc/___online.html
کار را تازه شروع کرده ام با کتابهای چشم طلایی و اسرار نشانه ها و کتاب اشکانیان که میتونید دانلود کنید دوستان خواهشن یاری کنید که کتاب خانه پر محتوا یی ایجاد بشه. tetrus09 عزیز لطفن دستمون را بگیرین باشد که کمکی ناقابل به هموطنان عزیز کرده باشیم سپاس از همهاگر چنانچه جهت دانلود از فورسیرید مشکلی داشتین در این لینک مراحل دانلود توضح داده شده viewtopic.php?f=20&t=1611http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=20&t=1611موفق باشین
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
آخرین بار توسط sulduz در چهارشنبه 8 مرداد1393 - 11:53am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 8 مرداد1393 - 11:32am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
tetrus09 عزیز لطفن دستمون را بگیرین باشد که کمکی ناقابل به هموطنان عزیز کرده باشیم
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
چهارشنبه 8 مرداد1393 - 11:39am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
tetrus09 عزیز لطفن آرس ایمیل یاهویتان را برایم ارسال کنید تا صفحه فورشیردم را برایتان فعال کنم تا بتوانید فایل های موجود را ویرایش کرد و یا فالهای دیگری به صفحه اضافه کنید سپاس
|
چهارشنبه 8 مرداد1393 - 12:49pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سایت موجود است ولی محتوا ندارد
|
چهارشنبه 8 مرداد1393 - 9:15pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
asdfg نوشته است: سایت موجود است ولی محتوا ندارد دوست عزیز مشکل حل شد
|
پنج شنبه 9 مرداد1393 - 6:55am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان کتاب خونه 4sharedکه ایجاد کردم پر بارتر شده در صورت نیاز به کتاب میتونید بهش سر بزنید آدرس: http://www.4shared.com/folder/HTJgIzcc/___online.html
|
شنبه 11 مرداد1393 - 3:30pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
sulduz نوشته است: tetrus09 عزیز لطفن آرس ایمیل یاهویتان را برایم ارسال کنید تا صفحه فورشیردم را برایتان فعال کنم تا بتوانید فایل های موجود را ویرایش کرد و یا فالهای دیگری به صفحه اضافه کنید سپاس سلام سولدوز جان.من یاهو کار نمیکنم.جی میل دارم.واستون خصوصی می فرستم
|
یکشنبه 12 مرداد1393 - 9:10am |
|
|
|