shahriyar نوشته است:
دوستان سلام
چیزی به عنوان گاز طلا وجود نداره خودتون را خسته نکنید .
ژنرال نوشته است:
درود بر شما
با این روش نمیشه پیدا کرد و اصلا چنان حرارتی ندارد که برف رو اب بکند.
قرار بود اگر برف در حد میلیمتری بر روی زمین باشد ان قسمتی که دفینه دارد فعلا برف روی ان نمینشیند و اب میشود اما زیر زمین خیلی موارد هست که انرزی خوردشید را بتواند ذخیره کنئ.
معین نوشته است:
با تشکر از اریانای عزیز ....برای من هم این سوال هست ...واقعا اگه کسی میدونه البته علمی و کارشناسی توضیح بده ...باسپاس فراوان ..
سلام به همگی دوستان گل
من برای حرف هام سند و مدرک ندارم ولی اینو متمعا هستم که اگر بارتون زیاد باشه ومدت زمان زیادی مدفون شده باشه شک نکنید که برف رو اب میکنه
روی رشد گیاه هیچ تاثیری نداره ولی رنگ خاک اروم اروم عوض میکنه نه اینکه 200سال خاک کنید بخوایید هم گاز داشته باشه هم رنگ خاک ازاین رو به اون رو کنه
بازهم میگم اگر مقدار بار زیاد باشه ومدت خیلی زیادی مدفون شده باشه برف رو اب میکنه این گاز طلارو هیچ کسی تاییدش نکرده درست ولی به مرور زمان نمیدونم چطورمیشه که یه گازی گه میگن به رنگ سبزه از خودش تولید میکنه روی رنگ خاک تاثیر داره شما اگر از یه زمین شناس یا زیست شناس که توی این کار باشه سوال کنید بهتر راهنماییتون میکنه ولی خاک تقریبا به رنگ اهکی یا سفید در میاد
بعضی افراد یه کوزه یا یه صندق طلا پیدا میکنند انتظار دارند که گاز داشته باشه ولی نه این طور نیست این موارد همگی برای بارهای خیلی زیاده که کمترکسی بهش برمیخوره
شما اگر به گاز طلا برخوردید باید فقط بیخیال همه چی بشید یه یک روز نرید سراغش
مثلا یه حفره ایجاد کنید که به بیرون راه داشته باشه زیادم به چش نخوره
اینا اطلاعاتی بود که من داشتم امیدوارم به کارتون بیاد
موفق باشید