نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
باستانشناس نوشته است: jafar نوشته است: جایی حفاری شد طبق سند نصفه نیمه , عمق حفاری تا چهل متر هست که تو عمق های متفاوت کله گاو و شتر و بز در آمده و سه تا اسکلت کامل خرگوش , ته چاه هم خوردن به آب , دورتادور چاه هم ساروج شده , به نظر شما احتمال راست بودن محل و درست بودن سند هست , یکی آمده بهم گفته این قضیه را و از من کمک خاسته . موندم برم یا نه. درود ساروج همان سیمان یا ملات امروزی است و بودن آن در چاه طبیعی است اسکلت حیوانات هم ,حیواناتی که در آنجا افتاده و مرده اند باستانشناس جان ممنونم لز لطفتآن. کله کاو و شتر و بز سنگ تراشیده شده هست , فقط اسکلت خرگوش از استخان هست. چاه هم پر خاک و کوزه و.. بوده اینها تو عمقهای متفاوت در آمده , که ته چاه خوردن به سنگ قورباغه.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
دوشنبه 16 آذر1393 - 12:53am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
jafar نوشته است: باستانشناس نوشته است: jafar نوشته است: جایی حفاری شد طبق سند نصفه نیمه , عمق حفاری تا چهل متر هست که تو عمق های متفاوت کله گاو و شتر و بز در آمده و سه تا اسکلت کامل خرگوش , ته چاه هم خوردن به آب , دورتادور چاه هم ساروج شده , به نظر شما احتمال راست بودن محل و درست بودن سند هست , یکی آمده بهم گفته این قضیه را و از من کمک خاسته . موندم برم یا نه. درود ساروج همان سیمان یا ملات امروزی است و بودن آن در چاه طبیعی است اسکلت حیوانات هم ,حیواناتی که در آنجا افتاده و مرده اند باستانشناس جان ممنونم لز لطفتآن. کله کاو و شتر و بز سنگ تراشیده شده هست , فقط اسکلت خرگوش از استخان هست. چاه هم پر خاک و کوزه و.. بوده اینها تو عمقهای متفاوت در آمده , که ته چاه خوردن به سنگ قورباغه. اگر عکسی موجود باشه میتونم بهتر کمکتون کنم که با ارزش هستند یا خیر یا اشاره و علامت هستند موفق باشید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 16 آذر1393 - 1:18am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
باستانشناس جان مشکل از حرس و طمع ما جماعته . بنده خدایی مثل این که آدرس این محل را داشته , به اینها گفته , اینها هم از جلویه خودشون حفاری کردن که فاتحه همه آثار را خاندن . اینجا هم من نمیرم چون چهل متر با ردیاب گرفتنش کار من نیست.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
دوشنبه 16 آذر1393 - 1:34am |
|
|
mandirrom54
|
باسلام به دوستان،اساتیدواستادتهرانی.استادبابت پستهاجابجاببخشدالعانم بامشکل دارم سعی میکنم وازراهنمایهای شمادرهررابطه ممنون وسپاسگذار
|
دوشنبه 17 آذر1393 - 9:38pm |
|
|
mandirrom54
|
باسلام به دوستان،اساتیدواستادتهرانی.استادبابت پستهاجابجاببخشدالعانم بامشکل دارم سعی میکنم وازراهنمایهای شمادرهررابطه ممنون وسپاسگذار
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 17 آذر1393 - 9:42pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
درود بر استاده عزیز ایشالا که هرجایی که هستید سالم و موفق باشید
این نیز بگذرد
|
چهارشنبه 19 آذر1393 - 4:14am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
با سلام دوستان منو ببخشید.مدتی مشغله کاری داشتم. دراسرع وقت جواب شما در تایپیک وخصوصی ارسال خواهد شد.
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 22 آذر1393 - 11:42pm |
|
|
tazehkar
|
tehrani39111355 نوشته است: با سلام دوستان منو ببخشید.مدتی مشغله کاری داشتم. دراسرع وقت جواب شما در تایپیک وخصوصی ارسال خواهد شد. با سلام خدمت استاد عزیز خوشحالم که حالتون خوبه.
|
شنبه 22 آذر1393 - 11:46pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
tehrani39111355 نوشته است: با سلام دوستان منو ببخشید.مدتی مشغله کاری داشتم. دراسرع وقت جواب شما در تایپیک وخصوصی ارسال خواهد شد. سلام استادعزیز هرکجاکه هستیدخدا یارویاورتون باشه ماهمه ازته دل برات دعامیکنیم وآرزوی موفقیت ورسیدن به بهترین وباارزش ترین هدف رابرای شمابزرگوارداریم استاد شماموفق بشید باتجربیات خودتون ماروهم به هدف میرسونی انشاالله.
|
چهارشنبه 26 آذر1393 - 8:30am |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
درود بر باستانشناس گرامی ! استاد عزیز در یک محله قدیمی توی شهر ما که سابقه پیداشدن جنس تو زیرزمین خونه ها وجود داره ، خونه ای هست که اهالی اون به زیرزمین خونه قدیمی خودشون مشکوک میشن و اونو حفاری می کنن . بعد از حدود نیم متر حفاری به دو تا خمره بزرگ با ارتفاع حدود یک متر میرسن که داخلش خالی بوده و روی درب اونو سنگ گذاشته بودن که با خاک پر نشه . سوال اینه که آیا ممکنه این علامت باشه و برای منصرف کردن حفار ها از ادامه حفاری اونجا گذاشته باشن یا معنی خاصی نداره . ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایین . با سپاس فراوان
|
پنج شنبه 27 آذر1393 - 8:07am |
|
|
|