i-160 نوشته است:
سلام مجدد .شبتون بخیر .
یه دوره یه تعداد چراغ نفتی که با فشار باد و تلمه ردن نفت رو با فشار میپاشیده به سمت محل روشنایی بوده که فکر میکنم حدود هفتاد تا از این نوع چراغ ها رو دادن به کنسولگری های کشورهای مث المان فرانسه اسرایل امریکا .... که این چراغها دارای یه امپر نشان دهنده مقدار نفت بوده که بعد از باز کردن این امپر از اون طرفی که داخل محفظه بوده جای یه حلقه داشته و داخل این محفظه که امپر داشته مقداری جیوه قرمز بوده و بعنوان شاقولی استفاده میشده .البته شاهان وقت تقریبا خیلی از نسخه های اصلی و وزیری رو مفتی فروختن به کنسولگریها و اونها هم با این سیستم ساده ولی کارامد موفق شدن سرمایه نهفته کشور رو خارج کنن .این سیستم شاقولی دارای جیوه بیست بیست بوده ولی میتونسته تقریبا از یک کیلومتری هدف رو با دقت بزنه .و با توجه به نسخه دست یابی به هدف راحت بوده .قیمت این چراغها حدود سیصد تا پانصد میلیون تومان بوده که تقریبا شش فهت سال پیش تا اینجا که من در جریان هستم از ده میلیون تومان تا پنجاه میلیون تومان خرید و فروش میشد .روش تست اصلی بودن و داشتن جیوه هم نزدیک کردن به تلویزیون هست که قبلا گفتم .
شاد باشید
درود بر شما
اتفاقا یه چراغ اینجوری توی انباری هست همون عقربه را باز کردیم که به یک ورق نازک فنری وصل هست و و این ورق به فلز دیگه که در وسط قرار داره لحیم شده اما میدونم که وسیله دیگه ای که عقربه را تکون بده وجود نداره و اینکه فشار هوا چه جوری این عقربه را تکون میده نمی دانم
روی صفحه عقربه هم نوشته 1Atom.1kg.pr.qcm
اتفاقا به عنوان خوراک با انتن برنجی ردیاب تست بر روی فلزات کردم فقط طلا میزد اتفاق نقطه هم میزد ولی تاثیری روی صفحه تلویزیون نداره .چراغ ساخت شرکت ptromax المان هست