با تشکر.
دوستان تصویری از LF357N اصلی و تقلبی هم تهیه کردم که در اختیارتون میذارم!
دقت کنین در تصویر بالا آیسی سمت راست اصلی هست و سمت چپ تقلبیه! اصلا تقلبی بودن از سر و روی این آیسی مشخصه!
تفاوت نتیجه این دو آیسی به این صورت هست که با ایسی اصلی ؛ دستگاه دیلی لوپ عنکبوتی بنده رو 20 میکرو ثانیه پیدا میکنه که بر طبق اسکوپ درست هم هست و کاملا طبق انتظار کار میکنه. اما با آیسی تقلبی سمت چپ دستگاه دیلی رو 200 میکرو ثانیه پیدا میکنه و واقعا هم موجش به همین میزان طولانی تر و بسیار شبیه به TL081 هست و برد هم 3 برابر کم میشه!!! لذا در صورت استفاده از این نوع تقلبی شکست در پروژه قطعی هست!
نکته جالب اینکه بنده این دو آیسی رو از یک مغازه خریدم!
یعنی ممکنه حتی یک مغازه هم مخلوطی از آیسی تقلبی و اصلی رو داشته باشه. اما 2 نمونه دیگه هم پارسال از پایا الکترونیک خریده بودم که عینا مطابق تصویر سمت راست هستن و هر 3 آیسی اصلی دقیقا مثل هم جواب میدن. فقط این یکی که تقلبی هست درست جواب نمیده.
هر دو نوع مثلا ساخت کارخانه National هستن. ولی خب طبیعیه که نوع تقلبی کلا یک چیز دیگست و نباید هم طبق انتظار کار کنه. امیدوارم این تصویر حداقل تا حدودی به دوستان کمک کنه تا بتونن نوع تقلبی رو از اصلی تشخیص بدن. هرچند ممکنه انواع تقلبی با شکل و شمایل دیگری هم از این ایسی وجود داشته باشه ولی توصیه میکنم حداقل برای خرید حضوری این تصویر رو در موبایل خودتون داشته باشین و نگاه کنین شاید متوجه بشین چیزی که میگیرین اصلی هست یا تقلبی!
لازم به توضیحه این موضوع فقط در مورد این ایسی در این طرح وجود داره و بعید میدونم سایر قطعات هیچ مشکلی از نظر تقلبی بودن داشته باشن.