انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:47am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
دوست عزیز من هم مثل شما بدشانسم ای سی اصلی دستمه ولی وقت نمیکنم برگردم شهر خودمون تا راه بندازم دستگاه رو یه جا رفتیم برا کار کردن دیگه دیشب کار نیمه تموم موند بخاطر شلوغی الان هم منتظریم تا خلوت بشه بریم جیگرشو در بیاریم شانس اوردم اینجا انتن دارم و نت دارم مگه نه در و دیوار و جنگل نگاه کردن ادمو دیونه میکنه

مهدی جان برات آرزوی موفقیت میکنم ایشالا که یه جیگر خوب نصیبت بشه :D ;) ;)

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 5 دی1393 - 12:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا مهدی زدش برقش خاصی داره شاید هم فرکانس خاصی مثل ادمهای چشم ابی مواظب باش :D
انشالله بهش برسی داداش :YMPRAY:

جمعه 5 دی1393 - 12:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقایان فرق cat5 و 6 catچیه ؟ لیست خرید تکمیل شده مونده این لوپ لعنتی که کابلشو نداره :((
چند نوع کابل برای درست کردن یک لوپ خوب و ایده ال لطفا معرفی کنید. با تشکر

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 5 دی1393 - 1:05pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 5 دی1393 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی استاد حمید یه لوپ درست کردم با 11دور سیم 1 میل نقره اندود که 1.5*1.5 هستش اهمش شده 1.2 و ظرفیتش شده 502 میکرو هانری به نظرت به درد این مدار میخوره :-?
چون اولین تست رو میخام با این لوپ بگیرم :D

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 5 دی1393 - 1:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri630 نوشته است:
اقایان فرق cat5 و 6 catچیه ؟

امیری جان کت 5 سیمش کمی نازکتر از کت 6 هست برا همین اهمش کمی بیشتر در میاد در ضمن کت 6 نویز کمتری نسبت به کت 5 داره

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 5 دی1393 - 1:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون اقای کاوشگر از کدومش خرید کردی اشتباهی فرستاده بگو برای تنبیه ان فروشگاه ازش خرید نکنیم :D
من از دو فروشگاه لیستم را تکمیل کرده ام ولی کابل cat6 و rg58 ندارند
roboeq.ir و ایران میکرو . شاید هم اسم دیگه ای براش نوشته من تنونستم پیداش کنم :D
ایران میکرو rg59 داره اون یکی cat5 یک شماره کمه :p

جمعه 5 دی1393 - 1:06pm
مدیر کل
مدیر کل

ali222 نوشته است:
سپاسگزار مهندس حمید ! گراند بالانس اتوماتیک برای هر اپراتوری از نان شب هم واجبتره ایا این مزیت در این مدار گنجانده شده ؟

علی جان شاید از نان شب هم واجب تر باشه ولی میشه بفرمایین کدوم یک از این مدارات آنالوگ که دوستان بعضا ماهها درگیرش هستن چنین امکانی رو داره؟! :D بین این مدارات فقط چنس دارای نوعی سیستم تطبیق خودکار با خاک هست که اون هم گاهی اوقات باعث افت برد میشه. بنده در حال طراحی سیستم مشابهی هستم. ولی پارامترهای موثر در این قضیه دارای حساسیت خاصی هستن وگرنه موقع سنس فلز و لحظات بعدش ممکنه برد کم بشه. بهرحال اگر منظورتون این قابلیت باشه که مشکلی نیست و احتمالا در نسخه بعدی وجود داره. وگرنه دکمه بالانس هم داریم که بلافاصله فلزیاب رو بالانس میکنه.

جمعه 5 دی1393 - 2:37pm
مدیر کل
مدیر کل

kavoshgar نوشته است:
راستی استاد حمید یه لوپ درست کردم با 11دور سیم 1 میل نقره اندود که 1.5*1.5 هستش اهمش شده 1.2 و ظرفیتش شده 502 میکرو هانری به نظرت به درد این مدار میخوره :-?

خسته نباشی کاوشگر عزیز.
بله لوپ شما کاملا مناسب این مدار هست. این رو مطمئن باشین اگر فقط یک مدار فلزیاب توی انجمن باشه که بتونه با انواع لوپها جواب بده همین مدار هست! این حالت انعطاف پذیری حتی در نسخه بعدی بیشتر و بهتر هم میشه.

جمعه 5 دی1393 - 2:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
kavoshgar نوشته است:

خسته نباشی کاوشگر عزیز.
بله لوپ شما کاملا مناسب این مدار هست. این رو مطمئن باشین اگر فقط یک مدار فلزیاب توی انجمن باشه که بتونه با انواع لوپها جواب بده همین مدار هست! این حالت انعطاف پذیری حتی در نسخه بعدی بیشتر و بهتر هم میشه.

استاد دمت گرم :ymparty: با دیدن این جواب خیلی خوشحال شدم چون فکر کنم تنها کسی هستم که بتونم برد نهایی این مدار رو تست بکنم چون سیم لوپم از جنس تفلونه نسوزه :D

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 5 دی1393 - 2:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید شما خودتون این ذستگاه رو ساختین؟اگه ساختین ممنون میشم از تست های خودتون بگید.

جمعه 5 دی1393 - 3:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 240 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure