انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:41am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنظرم بهتره اقا حمید تمامی پست ها یی که به موضوع این تاپیک مربوط نمیشه رو پاک کنند

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 5 دی1393 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این هم از cat6 جهت اطلاع دوستان:
کابل های شبکه به طور کل دارای 3 اصطلاح کلی هستند :

اصطلاح UTP: منظور از این اصطلاح کابل شبکه ساده،بدون فویل و شیلد است.

اصطلاح FTP: منظور از این اصطلاح کابل شبکه فویل دار است.

اصطلاح SFTP: منظور از این اصطلاح کابل شبکه فویلدار و شیلددار است

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 5 دی1393 - 10:49pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 5 دی1393 - 10:36pm

سلام مهندس حمید . خسته نباشید
بنده یه خواهش از شما دارم
اگه امکان داره برا ی این مدار یک مد استندبای تعریف کنید . به طوری که مثلا با نگه داشتن کلید ok برای ۵ ثانیه دستگاه به حالت استندبای بره و بک لایت و خروجی ماسفت قطع بشن . یا اگه مثلا برای مدت ۳۰ ثانیه adc میکرو روی یه عدد خاصی قرار گرفت میکروکنترولر مدار رو به حالت استندبای ببره
این کار میتونه برای کاوش های طولانی مفید باشه
بارها برای خودم حین کاوش پیش امده که شارژ باتری تموم شده
من تا الان دستگاهی با همچین امکانی ندیدم . میتونه واسه این مدار مفید باشه
البته جسارتم رو میبخشید من فقط نظرمو گفتم . امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
ممنون

جمعه 5 دی1393 - 10:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
آقای arash99 تشکر کردن از مهندس پاچه خاری یا هر چیز دیگه نیست. احترام و ارادت قلبیه X(
بیان این جمله حتی اگر منظوری هم نداشته باشین اصلا خوب نبود.
تشکر از مهندس و ابراز احساسات نسبت به کار بزرگ ایشون نه تنها اجباری نیست، بلکه هیچ تفاوتی بین کاربران ایجاد نخواهد کرد و مهندس مثل همیشه هدف والای خودشون رو دنبال خواهند کرد و همه از جمله خود من از دریای دانش ایشون استفاده خواهیم کرد.
خواهش میکنم فضای انجمن رو با این حرف ها متشنج و ناراحت کننده نکنید و باعث نشین همچین افکاری حتی به ذهن کسی خطور کنه. اینجا یک محیط علمیه و اشتراک گذاری تجربیات و دانسته ها اولین هدف تاسیس این انجمنه نه تعمیم نظرات شخصی به همه کاربران

حامد جان نميدونم بچه کجايی و چقدر با بنده آشنا هستی اما واژه پاچه خواری رو واسه اين توی پستم اوردم چون يه عده عقلشون به چشمشونه چرا که با کمترين تشکر از اساتيد مورد هجوم و تعنه دوستان درخصوصى ميشيم که بسه کم بم،،،،،،،، افتاد داداش حالاشما چرا عصبى شدى بماند ،،،دوستان از بحث مدار خارج نشيد
ياحق

جمعه 5 دی1393 - 10:40pm
مدیر کل
مدیر کل

asad0331 عزیز خیلی ممنون از شما.
بله پیشنهاد شما قابل تامل هست! البته این رو عرض کنم وقتی در شرایط فعلی هم شما کلید OK رو میزنین و وارد منو میشین ؛ پالسها قطع میشه و در واقع قسمت اعظم مصرف باطری مدار متوقف میشه! طبیعتا دیگه نمیشه در این حالت نور ال سی دی رو هم قطع کرد چون ممکنه دیگه چیزی دیده نشه! بهرحال مصرف نور پس زمینه ال سی دی اصلا چیز زیادی هم نیست و در حداکثر درجه یعنی 10 معادل 5 میلی آمپر جریان خواهد بود.
در مجموع مساله استند بای هم ایشالا در اینده مورد بررسی قرار میگیره. فعلا کارهای خیلی مهم تری داریم! :D

جمعه 5 دی1393 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
بله پیشنهاد شما قابل تامل هست! البته این رو عرض کنم وقتی در شرایط فعلی هم شما کلید OK رو میزنین و وارد منو میشین ؛ پالسها قطع میشه و در واقع قسمت اعظم مصرف باطری مدار متوقف میشه! طبیعتا دیگه نمیشه در این حالت نور ال سی دی رو هم قطع کرد چون ممکنه دیگه چیزی دیده نشه! بهرحال مصرف نور پس زمینه ال سی دی اصلا چیز زیادی هم نیست و در حداکثر درجه یعنی 10 معادل 5 میلی آمپر جریان خواهد بود.
در مجموع مساله استند بای هم ایشالا در اینده مورد بررسی قرار میگیره. فعلا کارهای خیلی مهم تری داریم! :D

سلام مهندس دستگاه من با لوپ 1هم 60 سانتی و ظرفیت 580 یه سکه رو تو 45 میزنه و تقریبا به اشیائ کوچیک کمتر حساسیت نشون میده طبیعیه ؟

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 5 دی1393 - 11:35pm

ممنون از پاسختون مهندس حمید انشا.. که موفق باشید

جمعه 5 دی1393 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان اولا باطرى مدارت رو عوض کن ،دوما اگه زحمتی نيست يک تست خوب با مثلا فيبر ده در ده مسی به صورت عمودى از و موازی بگير و ابلاغ کن ممنون ميشم

جمعه 5 دی1393 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
باشه آرش جان ولی یه چیزه جالب مدار حساسیت خیلی کمی به سفال داره واقعا عالیه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 5 دی1393 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
حمید نوشته است:

سلام مهندس دستگاه من با لوپ 1هم 60 سانتی و ظرفیت 580 یه سکه رو تو 45 میزنه و تقریبا به اشیائ کوچیک کمتر حساسیت نشون میده طبیعیه ؟

دوست عزیز دیوتی سایکل(pulse width) کمتر کن و فرکانس ببر بالا اشیا کوچیک قشنگ سنس میشن.

جمعه 5 دی1393 - 11:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , techdiag و 360 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure