انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:12am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان خازن تانتالیوم smd تا دلتون بخواد رو بردای وسایل صوتی و تصویری هست از تعمرکارای شهرتون بگیرین اگه ارزش ارسال داشت واسه همه ی دوستای گلم ارسال میکردم

شنبه 6 دی1393 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از دوستان اگه کسی بتونه مدار رو smd هم طراحی کنه یا حتی smd دورو ممنون میشیم البته قصد جسارت ندارم اصلا بیخیال نمیخواد دوست ندارم کسی ناراحت بشه :D

شنبه 6 دی1393 - 11:52pm
مدیر سایت
مدیر سایت

arash99 نوشته است:
حميد جان تانتال 35 ولتی رو برام 8هزار تومان !حساب کرده ،،،فيبر رو زدم اما ميکرو ندارم چه کنم ؟؟؟

دوستان یک نگاه به فروشگاه نیکوشاپ بزنید تانتال 16 ولتی باید داشته باشه . قیمت هم مناسبه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 6 دی1393 - 12:04am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
مهدی نوشته است:
arash99 نوشته است:
حميد جان تانتال 35 ولتی رو برام 8هزار تومان !حساب کرده ،،،فيبر رو زدم اما ميکرو ندارم چه کنم ؟؟؟

دوستان یک نگاه به فروشگاه نیکوشاپ بزنید تانتال 16 ولتی باید داشته باشه . قیمت هم مناسبه

این فروشگاه هم بصورت حضوری و هم اینترنتی فعالیت داره و فکر میکنم اکثر دوستان اون رو بشناسند و قیمتهاش مناسبه.
http://www.chehrehelec.com

یکشنبه 6 دی1393 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
دوستان خازن تانتالیوم smd تا دلتون بخواد رو بردای وسایل صوتی و تصویری هست از تعمرکارای شهرتون بگیرین اگه ارزش ارسال داشت واسه همه ی دوستای گلم ارسال میکردم

مهندس حمید این مدار رو بخاطر این اینطوری طراحی کردن که همه بتونن ازش استفاده کنن

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

یکشنبه 6 دی1393 - 12:29am

بنده یه راه حل دارم برای تبدیل قطعات به اس ام دی بدون تعقیر مدار اگر کسی ناراحت نمیشه بگم من در الکترونیک زیاد سررشته ندارم اما گاهی وقتها مدار کپی میکنم از اس ام دی استفاده میکنم
با دو تا سنجاق ته گرد ... داخل سوراخ میکنیم ابتدا بعد خمش میکنیم قده اندازه قطعه تو اونیکی سوراخم میکنم بازم خمش میکنم
اندازه که شد از زیر لحیمش میکنم
از روش هم قطعه را میزاریم و به کونهای سنجاق لحیم میکنیم
فقط باید روغنش بمالید قده سنجاقا

برای ولومهای مدار هم از سنجاق درازتر استفاده میکنم اصلا کنده نمیشود مثل سیم هی در برود آدم اعصابش خراب بشود

چهل ساله شدیم و نصف عمرمون پی گنج طی شد ای بمیرن آدمفروشا

یکشنبه 6 دی1393 - 1:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ahoora94 نوشته است:
mhak نوشته است:

مهندس حمید این مدار رو بخاطر این اینطوری طراحی کردن که همه بتونن ازش استفاده کنن

سلام اهورا جان
منم میدونم واسه همین گفتم بیخیال که بحثی پیش نیاد :D

یکشنبه 6 دی1393 - 1:20am
مدیر کل
مدیر کل

واقعا شما ملت عجب شاهکارهایی هستین! :D این همه مدار توی انجمن هست کسی تا حالا گیر نداده اس ام دی ساخته بشه! اصلا اس ام دی ساختن بیشتر برای مداراتی ارزش داره که آنالوگ هستن و در عین حال سایز مدارشون هم بزرگه و واقعا تاثیرگذاره. نه این مدار دیجیتالی که همینجوریش هم عرض فیبرش از عرض ال سی دی هم کمتر هست!!! #-o :D اگر میخواین چیزی رو اس ام دی کنین همون تی ال 12000 در اولویته! ولی اینجا بحث ما این نیست. خازنهای تانتالیوم هم محدود کننده نیستن. اگر گیرتون نیومد میتونین فعلا نوع الکترولیتش رو بذارین. بهرحال بعنوان تست اولیه جواب میده.
الان 6 روزه من مدار رو منتشر کردم. ظاهرا فقط جناب علیرضایی مدار رو ساختن که ایشون هم حتی چند تنظیم ساده رو دست نزدن یک نظر درست و حسابی داشته باشیم! یکی دو دوست عزیز دیگر هم که انگار از فرط اشتیاق داشتن خودکشی میکردن در طی مراحل ساخت ناپدید شدن یا انگار با سایر مدارات یهو در همین چند روز دفینه پیدا کردن! ;) از منبع ناشناسی هم بمن گزارش رسیده که محدودیت 500 بار روشن و خاموش کار نمیکنه! حالا کی بوده که مدار رو نساخته تونسته 500 بار تست کنه خدا میدونه! :D بهرحال من حواسم به خیلی چیزها هست. هر چند همیشه حرفی نمیزنم. ولی میزان فعالیتم رو با توجه به اوضاع تنظیم میکنم. چیزی که هست مشخصا سرعت کار من در طراحی بمراتب بیشتر از مونتاژ مداری به این سادگی توسط کل کاربران این انجمن هست! روراست بگم یک خورده به رگ غیرتتون بر بخوره! بنده از عمر و انرژی و تخصص خودم دارم برای شما مایه میذارم. حالا ما که چیزی نخواستیم ولی خودتون با این مسیری که در پیش گرفتین احتمالا تا 50 سال آینده صرفا بصورت یک اعتیاد یا علاقه درگیر این سایت ها و این مدار و اون مدار خواهید بود بدون اینکه نتیجه مطلوبی حاصل شده باشه.
در هر صورت من طی این چند روز هم چندین قابلیت مهم و کلیدی از جمله امکان تطبیق با خاک رو به طرح اضافه کردم. البته هر کدوم قابلیتهای جدید باز هم جای کار و تست های بیشتری داره. ولی با این حال تا چند نتیجه مشخص و درست و حسابی از بازدهی نسخه 1.00 توسط افراد مختلف گزارش نشه ؛ نسخه بعدی رو انتشار نمیدم! دیگه هر جور میل خودتونه.

یکشنبه 6 دی1393 - 2:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه خدا بخواد فردا خوشکل ترين منتاژم رو با عکس برای دوستان ميزارم و شايد آخرين منتاژم رو
ياحق

یکشنبه 6 دی1393 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان خبر تکان دهنده ای بود تست دستگاه برای پانصدبار به اين سرعت واقعا مرد ميخواد و يه انگشت رستم صفت که هی آف کنه و هی آن کنه ،،،،در هرصورت بنده واقعا با مشکلاتی مواجع هستم که نشد زودتر مدار شما رو منتاژ کنم اما برحسب وظيفه و برای داشتن يک مدار پرقدرت ،قطعات رو گرفتم و کار منتاژم داره تموم ميشه ولى حميد جان فقط يک سوال باقی مونده برام بنده برای دوتا خازن دو وات از دوعدد 390اهم دو وات کربنی استفاده کردم مشگلی نداره ؟؟؟

یکشنبه 6 دی1393 - 2:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: techdiag و 310 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure