واقعا شما ملت عجب شاهکارهایی هستین!
این همه مدار توی انجمن هست کسی تا حالا گیر نداده اس ام دی ساخته بشه! اصلا اس ام دی ساختن بیشتر برای مداراتی ارزش داره که آنالوگ هستن و در عین حال سایز مدارشون هم بزرگه و واقعا تاثیرگذاره. نه این مدار دیجیتالی که همینجوریش هم عرض فیبرش از عرض ال سی دی هم کمتر هست!!!
اگر میخواین چیزی رو اس ام دی کنین همون تی ال 12000 در اولویته! ولی اینجا بحث ما این نیست. خازنهای تانتالیوم هم محدود کننده نیستن. اگر گیرتون نیومد میتونین فعلا نوع الکترولیتش رو بذارین. بهرحال بعنوان تست اولیه جواب میده.
الان 6 روزه من مدار رو منتشر کردم. ظاهرا فقط جناب علیرضایی مدار رو ساختن که ایشون هم حتی چند تنظیم ساده رو دست نزدن یک نظر درست و حسابی داشته باشیم! یکی دو دوست عزیز دیگر هم که انگار از فرط اشتیاق داشتن خودکشی میکردن در طی مراحل ساخت ناپدید شدن یا انگار با سایر مدارات یهو در همین چند روز دفینه پیدا کردن!
از منبع ناشناسی هم بمن گزارش رسیده که محدودیت 500 بار روشن و خاموش کار نمیکنه! حالا کی بوده که مدار رو نساخته تونسته 500 بار تست کنه خدا میدونه!
بهرحال من حواسم به خیلی چیزها هست. هر چند همیشه حرفی نمیزنم. ولی میزان فعالیتم رو با توجه به اوضاع تنظیم میکنم. چیزی که هست مشخصا سرعت کار من در طراحی بمراتب بیشتر از مونتاژ مداری به این سادگی توسط کل کاربران این انجمن هست! روراست بگم یک خورده به رگ غیرتتون بر بخوره! بنده از عمر و انرژی و تخصص خودم دارم برای شما مایه میذارم. حالا ما که چیزی نخواستیم ولی خودتون با این مسیری که در پیش گرفتین احتمالا تا 50 سال آینده صرفا بصورت یک اعتیاد یا علاقه درگیر این سایت ها و این مدار و اون مدار خواهید بود بدون اینکه نتیجه مطلوبی حاصل شده باشه.
در هر صورت من طی این چند روز هم چندین قابلیت مهم و کلیدی از جمله امکان تطبیق با خاک رو به طرح اضافه کردم. البته هر کدوم قابلیتهای جدید باز هم جای کار و تست های بیشتری داره. ولی با این حال تا چند نتیجه مشخص و درست و حسابی از بازدهی نسخه 1.00 توسط افراد مختلف گزارش نشه ؛ نسخه بعدی رو انتشار نمیدم! دیگه هر جور میل خودتونه.