انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:27pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
حميد جان خبر تکان دهنده ای بود تست دستگاه برای پانصدبار به اين سرعت واقعا مرد ميخواد و يه انگشت رستم صفت که هی آف کنه و هی آن کنه ،،،،در هرصورت بنده واقعا با مشکلاتی مواجع هستم که نشد زودتر مدار شما رو منتاژ کنم اما برحسب وظيفه و برای داشتن يک مدار پرقدرت ،قطعات رو گرفتم و کار منتاژم داره تموم ميشه ولى حميد جان فقط يک سوال باقی مونده برام بنده برای دوتا خازن دو وات از دوعدد 390اهم دو وات کربنی استفاده کردم مشگلی نداره ؟؟؟

آرش جان یعنی به جای خازن از مقاومت استفاده کردی ؟ :-? :-??

این اصلا امکان نداره ها

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 6 دی1393 - 2:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
arash99 نوشته است:
حميد جان خبر تکان دهنده ای بود تست دستگاه برای پانصدبار به اين سرعت واقعا مرد ميخواد و يه انگشت رستم صفت که هی آف کنه و هی آن کنه ،،،،در هرصورت بنده واقعا با مشکلاتی مواجع هستم که نشد زودتر مدار شما رو منتاژ کنم اما برحسب وظيفه و برای داشتن يک مدار پرقدرت ،قطعات رو گرفتم و کار منتاژم داره تموم ميشه ولى حميد جان فقط يک سوال باقی مونده برام بنده برای دوتا خازن دو وات از دوعدد 390اهم دو وات کربنی استفاده کردم مشگلی نداره ؟؟؟

آرش جان یعنی به جای خازن از مقاومت استفاده کردی ؟ :-? :-??

این اصلا امکان نداره ها

اشتباه تایپی بوده برادر :D
من تسلیمم مهندس گفتم بیخیال اما مگه کسی گوش میده :D :D
واسه اینکه میبینم این مدار واقعا ارزش کار کردن داره گفتم smd بزنیم که بذاریم تو جیب بریم کاوش :D

یکشنبه 6 دی1393 - 2:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من همین الان رسیدم خونه. امروز تهران بودم و فقط به خاطر این مدار رفتم. پاهام ورم کرده انگار ده تا زنبور نیشش زده :D
تمام قطعات رو گرفتم. از بهترین نوعش. میکرو رو از چهره گرفتم به قیمت ده هزار تومن. تمام خازن ها رو هم از بهترین نوع و از مغازه هایی که کار تخصصی خازن ( اصطلاحا بورس خازن ) انجام میدن گرفتم. متاسفانه برای پیدا کردن خازن صد میکرو تانتال خیلی اذیت شدم. اما بالاخره اونو تو قلعه پایا الکترونیک ( به قول مهندس حمید ) پیدا کردم. صد میکرو شانزده ولت رو دونه ای 1500 گرفتم. البته به تعداد کمتر از 20 تا نمیدادن و من خواهش کردم که بابا من فقط لنگ این دو تا هستم که قبول کردن و دادن. خلاصه اینکه امروز شش ساعت تمام دنبال این قطعات تو امجد و عباسیان بالا پایین رفتم. تنها چیزی که گیر نیاوردم مقاومت 390 اهم یک درصد بود که برای جبران این ضعف 20 عدد از نوع 2 درصد خطا گرفتم که با تست اونا میخوام دقیق تریناشو بذارم. در ضمن یه سورپرایز خیلی خوب دارم براتون. چیزی که کار بزرگ مهندس رو کاملا نشون میده. دو سه روز به من فرصت بدین. قول میدم همه برای ساخت این مدار سر و دست بشکنن B-)

یکشنبه 6 دی1393 - 2:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
دوستان من همین الان رسیدم خونه. امروز تهران بودم و فقط به خاطر این مدار رفتم. پاهام ورم کرده انگار ده تا زنبور نیشش زده :D
تمام قطعات رو گرفتم. از بهترین نوعش. میکرو رو از چهره گرفتم به قیمت ده هزار تومن. تمام خازن ها رو هم از بهترین نوع و از مغازه هایی که کار تخصصی خازن ( اصطلاحا بورس خازن ) انجام میدن گرفتم. متاسفانه برای پیدا کردن خازن صد میکرو تانتال خیلی اذیت شدم. اما بالاخره اونو تو قلعه پایا الکترونیک ( به قول مهندس حمید ) پیدا کردم. صد میکرو شانزده ولت رو دونه ای 1500 گرفتم. البته به تعداد کمتر از 20 تا نمیدادن و من خواهش کردم که بابا من فقط لنگ این دو تا هستم که قبول کردن و دادن. خلاصه اینکه امروز شش ساعت تمام دنبال این قطعات تو امجد و عباسیان بالا پایین رفتم. تنها چیزی که گیر نیاوردم مقاومت 390 اهم یک درصد بود که برای جبران این ضعف 20 عدد از نوع 2 درصد خطا گرفتم که با تست اونا میخوام دقیق تریناشو بذارم. در ضمن یه سورپرایز خیلی خوب دارم براتون. چیزی که کار بزرگ مهندس رو کاملا نشون میده. دو سه روز به من فرصت بدین. قول میدم همه برای ساخت این مدار سر و دست بشکنن B-)

همین الان هم دارن سر و دست میشکونن نگاه کنین از روزی که مهندس مدارو منتشر کردن تاپیکای دیگه به چه جنب و جوشی افتادن :D

یکشنبه 6 دی1393 - 3:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بیشتر هم میشه mhak جان B-)
مخصوصا تاپیک dx8000 که روند خیلی خنده داری داره :D
من برای این مدار تمام تلاش خودم رو میکنم. حتی حاضر شدم شانزده ساعت تو اتوبوس برم و بیام فقط به این دلیل که از کیفیت قطعات مطمئن باشم . سورپرایزی هم که عرض کردم واقعا سورپرایزه . فقط دو سه رو زمان لازم داره.
مهندس حمید عزیز !
تمام تلاش خودم رو برای نشون دادن بزرگی کاری که انجام دادی میکنم. به این امید که از برکت وجود شما و همچنین استفاده از دانشتون ما هم به موفقیت برسیم. البته آموختن در محضر شما خودش یه موفقیته @};-

آخرین بار توسط hamedkk در یکشنبه 6 دی1393 - 3:19am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 6 دی1393 - 3:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حامد خازناي عدسي رو از چه جنسي گير اوردي؟

یکشنبه 6 دی1393 - 3:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:

mhak جان من تمام خازن ها رو یا آلمانی یا ژاپنی گرفتم. البته بعضی هاشون واقعا سخت گیر میومدن. یه دونه از خازن های الکترولیت رو هم جنس کره ای گرفتم. من رو حساب تاکیدی که مهندس تو فایل توضیحات رو برخی قطعات داشتن ، خیلی رو این موضوع حساس شدم. حتی رگلاتور 7805 رو از جنس NEC ژاپنی با قیمت حدود 10 تومن خریدم و 7812 رو از جنس خیلی مرغوب تهیه کردم. سعی کردم تمام نکاتی که مهندس روی اونا تاکید داشتن رو مو به مو رعایت کنم.
حالا ببینیم چی از آب در میاد.

یکشنبه 6 دی1393 - 3:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
واقعا شما ملت عجب شاهکارهایی هستین! :D این همه مدار توی انجمن هست کسی تا حالا گیر نداده اس ام دی ساخته بشه! اصلا اس ام دی ساختن بیشتر برای مداراتی ارزش داره که آنالوگ هستن و در عین حال سایز مدارشون هم بزرگه و واقعا تاثیرگذاره. نه این مدار دیجیتالی که همینجوریش هم عرض فیبرش از عرض ال سی دی هم کمتر هست!!! #-o :D اگر میخواین چیزی رو اس ام دی کنین همون تی ال 12000 در اولویته! ولی اینجا بحث ما این نیست. خازنهای تانتالیوم هم محدود کننده نیستن. اگر گیرتون نیومد میتونین فعلا نوع الکترولیتش رو بذارین. بهرحال بعنوان تست اولیه جواب میده.
الان 6 روزه من مدار رو منتشر کردم. ظاهرا فقط جناب علیرضایی مدار رو ساختن که ایشون هم حتی چند تنظیم ساده رو دست نزدن یک نظر درست و حسابی داشته باشیم! یکی دو دوست عزیز دیگر هم که انگار از فرط اشتیاق داشتن خودکشی میکردن در طی مراحل ساخت ناپدید شدن یا انگار با سایر مدارات یهو در همین چند روز دفینه پیدا کردن! ;) از منبع ناشناسی هم بمن گزارش رسیده که محدودیت 500 بار روشن و خاموش کار نمیکنه! حالا کی بوده که مدار رو نساخته تونسته 500 بار تست کنه خدا میدونه! :D بهرحال من حواسم به خیلی چیزها هست. هر چند همیشه حرفی نمیزنم. ولی میزان فعالیتم رو با توجه به اوضاع تنظیم میکنم. چیزی که هست مشخصا سرعت کار من در طراحی بمراتب بیشتر از مونتاژ مداری به این سادگی توسط کل کاربران این انجمن هست! روراست بگم یک خورده به رگ غیرتتون بر بخوره! بنده از عمر و انرژی و تخصص خودم دارم برای شما مایه میذارم. حالا ما که چیزی نخواستیم ولی خودتون با این مسیری که در پیش گرفتین احتمالا تا 50 سال آینده صرفا بصورت یک اعتیاد یا علاقه درگیر این سایت ها و این مدار و اون مدار خواهید بود بدون اینکه نتیجه مطلوبی حاصل شده باشه.
در هر صورت من طی این چند روز هم چندین قابلیت مهم و کلیدی از جمله امکان تطبیق با خاک رو به طرح اضافه کردم. البته هر کدوم قابلیتهای جدید باز هم جای کار و تست های بیشتری داره. ولی با این حال تا چند نتیجه مشخص و درست و حسابی از بازدهی نسخه 1.00 توسط افراد مختلف گزارش نشه ؛ نسخه بعدی رو انتشار نمیدم! دیگه هر جور میل خودتونه.

عرض ادب و احترام خدمت مهندس حمید عزیز و تشکر ویژه از ایشون بابت زحمت بسیاری که متقبل شدن !
جناب مهندس متاسفانه خیلی از کاربرای حرفه ای و فعال این انجمن از جمله بنده ی حقیر از نظر سواد الکترونیک ضعیف هستن و فقط در زمینه ی اپراتوری و کار عملی تجربه و گاها تبحر دارن ...
از اونجائیکه امثال بنده توان مونتاژ ندارن ، و طبق فرمایش جنابعالی ، باید منتظر باشن تا اساتید فن پروژه رو مونتاژو تست علمی وعملی کنن و در صورت تائید ایشان و دستور ساخت کلی از جانب حضرتعالی شروع بکار کنن پس دیگه به ما نباید بواسطه ی کم کاری برخی اساتید مهر کمکاری بخوره وبه اصطلاح بپای اونا بسوزیم ...
علیهذا از جنابعالی تقاضا دارم در صورت صلاحدید تعدادی کیت آماده به افرادی که در زمینه ی اپراتوری دستی بر آتش دارن داده بشه تا هر چه زود تر نتیجه ی تستها و در کل تکلیف پروژه مشخص بشه و دیگه شما هم بخاطر کمکاری برخی اساتید مارو از الطاف بی بدیل خودتون بی بهره نگذارید.
شرمنده من باب اطاله ی وقت گرانبهای حضرتعالی...
پیروز و پایدار باشید...
در پناه حق.

یکشنبه 7 دی1393 - 3:32am
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز خسته نباشی. :ymhug: امیدوارم نکته شما هم حکایت نکات محرمانه در مدار برخی دوستان نشه! :-w :D
آرش جان در مورد مقاومت 390 اهم دیگه چندان مهم نیست! :D مشکل نیاز به بالانس پی در پی در دقایق اولیه گرم شدن مدار دیگه با توجه به وجود قابلیت تطابق با خاک در نسخه جدید کلا برطرف شده! :ymparty: در واقع بیش از اونکه بگیم دستگاه میتونه خودش رو با خاک تطبیق بده ؛ در درجه اول خودش رو با شرایط آب و هوایی که بتدریج تغییر میکنن تطبیق میده. این مساله بسیار مهم و کلیدی بود که خوشبختانه پیاده شد و چندان هم ساده نبود! لذا بحث دقت قطعات در صورت گرم شدن و تغییر مقدار و بر هم خوردن ثبات تقریبا منتفی هست. با این وجود دوستان کماکان سعی کنن از بهترین قطعات استفاده کنن! :D
حامد جان با وجود توضیحی که عرض کردم ؛ از نظر فنی به این نکته هم اشاره کنم که ظاهرا شما هم اشتباه خیلیا رو میکنین! ببینین بحث این نیست که اصلا مقاومت مثلا دقیق 390 باشه! توی فایل نوشتم بین 380 تا 400 اهم نتیجه یکسانه و ربطی به اندازه گیری با اهم متر هم نداره. چرا که مقاومت 1 درصد در صورت تغییر دما ثباتش بیشتر از 2 درصد و بخصوص 5 درصد هست. حالا عدد اولیه ای که اندازه میگیرین دیگه اهمیتی نداره. موضوع اینه توی سرما و گرما چقدر تغییر میکنه که هر چه دقتش بیشتر باشه پایداری حرارتیش هم بهتره.

یکشنبه 7 دی1393 - 3:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
mhak نوشته است:

mhak جان من تمام خازن ها رو یا آلمانی یا ژاپنی گرفتم. البته بعضی هاشون واقعا سخت گیر میومدن. یه دونه از خازن های الکترولیت رو هم جنس کره ای گرفتم. من رو حساب تاکیدی که مهندس تو فایل توضیحات رو برخی قطعات داشتن ، خیلی رو این موضوع حساس شدم. حتی رگلاتور 7805 رو از جنس NEC ژاپنی با قیمت حدود 10 تومن خریدم و 7812 رو از جنس خیلی مرغوب تهیه کردم. سعی کردم تمام نکاتی که مهندس روی اونا تاکید داشتن رو مو به مو رعایت کنم.
حالا ببینیم چی از آب در میاد.

اون جايي که خازن عدسي مرغوب گرفتي فروشگاه اينترنتي نداره؟اخه من رگولاتورها رو از رو برد تلويزيون و راديوضبط در ميارم که همه ان اي سي ژاپن هستن فقط خازن ها رو بايد حتما نو بذارم تا خيالم راحت بشه

یکشنبه 7 دی1393 - 3:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 242 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure