انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:38pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

مجید عزیز طبعا روی سخن من با شما یا سایر دوستانی که دست در ساخت مدارات ندارین نبود! بنده هم در مورد شما توضیح دادم اجازه بدین این پروژه بصورت واقعی و عملی به جایی برسه که بتونیم بگیم واقعا مناسب کاوش شده و بعد برای شما هم فکری میکنیم. وانگهی در اون صورت پیدا کردن دوستی که بتونه برای شما مدار رو بسازه حتی از بین بچه های خود انجمن هم مشکل نیست!

یکشنبه 7 دی1393 - 3:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان هیچ نکته محرمانه ای نیست. فقط با کاری که تصیم دارم انجام بدم میخوام نشون بدم اوج هنر طراحی شما در کجاست. در واقع فکر میکنم این مدار از این زاویه که مد نظر بنده هست ، زیاد مورد توجه قرار نگرفته که سعی میکنم این کارو انجام بدم
در مورد مقاومت 390 اهم هم حق با شماست. البته من بیش از 5 بار به طور کامل فایل آموزشی شما رو خوندم و تقریبا همه چیزو از برم. اما متاسفانه فروشگاه شهاب تو زیرزمین عباسیان و فروشگاه میلاد تو طبقه اول همین پاساژ که کار تخصصی مقاومت انجام میدن هیچکدوم از نوع متال فیلم یک درصد نداشتن. من هم مجبور به تهیه نوع دو درصدش شدم
خبر های خوشحال کننده شما از پیشرفت نرم افزار مدار ، عطش آدم رو برای ساخت 100 برابر میکنه. البته مطمئنم به من حق میدین که بخوام با دقت بالا مونتاژ رو انجام بدم که خدای نکرده اشتباهی رخ نده. دو سه روز دیگه مدار منم آماده میشه. الان ساعت چهار صبحه و من باید ساعت 6 بیدار بشم از خواب و برم سر کار . دیدی چیکار کردی با ما مهندس ؟ :D :x

یکشنبه 7 دی1393 - 3:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم مهندس عزیز !
عرض بنده به این خاطر بود که فرمودین چون برخی دوستان کم کاری کردن فعلا امکانات جدید رو ارائه نمیدید ...
در هر صورت منش و بزرگواری شما بما ثابت شده بوده و هست...
در پنا حق.

یکشنبه 7 دی1393 - 3:54am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم مجید عزیز. :ymhug:
حامد جان کار خاصی نیست! یکی تنظیم تطابق با خاک هست. یکی هم تنظیم بازه یا پنجره انتگرال گیری که خیلی تنظیم حرفه ایه! یکی هم تغییر نوع صدا و قابلیت انتخابش. بعلاوه چند اصلاح جزئی. فعلا در همین حدود هست. :D

یکشنبه 7 دی1393 - 4:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام،خداقوت،دوستانیکه مدار رو ساختند؛،بیزحمت با فیبر مسی 20*20 ،از نظر قدرت سنس وبا قطعه ی طلا میزان حساسیتش رو تست کنن و با سایز ومشخصات لوپ و تنظیمات اعلام کنند،...خیلی دلم میخواد بسازمش ،ولی یه کوچولوی نو رسیده داریم که شبها تا صبح بیداره ووو...و از طرفی مشغله وکمبود قطعه و حساسیتی که نسبت به تهیه حضوری قطعات دارم...فعلا مجال تهیه وساخت ،با تمام شوقیکه دارم نیست... [-(

یکشنبه 7 دی1393 - 6:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان شهرستانی نیازی نیست که اینهمه راه تا تهران برای خرید قطعات تشریف ببرن اکثر قطعات این مدار متداوله و تقریبا همجا هست فقط ظاهرا تانتال 100 میکرو و میکروکنترولرو مقاومت 390 اهم 2 وات هست که میتونید از سایت ایران میکرو با قیمت مناسب تهیه کنید البته برای مقاومت بنده دوتا رنج رو سری کردم که شده 393 که مشکلی نداره دوستان هم که گیر نمیارن از روش سری استفاده کنن مشکل حل میشه استاد حمید دیروز رفتم بازار شهرمون هر فروشگاهی که میرفتم میدیدم فروشنده میگه لیست شما رو چند نفر امروز اوردن اینجا برای خرید نشونشم اون میکرو هست که زیاد کارایی نداره اینجا این موضوع نشون میده دوستان زیادی دست به کار شدن و برای ساخت اقدام کردن حتی داخل فروشگاهی یکی از این دوتا که برای خرید اومده بودن رو دیدم که سر از الکترونیک در نمی اورد که میخواست خودش مدار رو مونتاژ کنه که میدونم احتمالا نمیتونه و متحمل ضرر و زیان میشه در کل ببین چیکار کردید شما با اینا :)) حالا کمی صبر میخواد تا نتیجه رو دید ولی قول میدم چند روز دیگه تو یکروز بیشتر از 20 تا عکس از دوستان ببینیم که مونتاژ دستگاه رو تموم کردن در ضمن دوستان تهرانی واقعا با اون دسترسی به قطعات دارین کم لطفی میکنید بنده هم فقط لنگ یه میکرو هستم که متاسفانه تو شهرمون گیرش نیاوردم و از ایران میکرو سفارش دادم قیمتش هم 7500 تومنه دوستا گرون نخرید در نهایت از زحمات شما تشکر میکنم به امید موفقیت بیشتر :ymhug:

یکشنبه 7 دی1393 - 7:27am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان صبح همه بخیر
مهندس حمید عزیز بنده دیشب فیبر رو زدم و سوراخکاری هم کردم فقط مونده قطعاتم برسه تا به امید خدا و راهنمایی شما و سایر دوستان مونتاژ کنم.
منم قطعات رو اینترنتی از پایا سفارش دادم و همه قطعات رو داشتن ولی بعضی قطعات مثل مقاومت و خازنها رو کمتر از 100 تا نمیدن ،منم 100 تایی گرفتم که بعدا هم میشه استفاده کرد. ;;)
مهندس حمید عزیز برای شما و همه کسایی که به فکر پیشرفت همنوعان هستن آرزوی موفقیت دارم. :ymhug:
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 7 دی1393 - 8:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميدجان با مد انتخاب صدا واقعا خوشحالم کردی چراکه صدای اوليه مدار واقعا از قشنگى طرح کاسته بود که الان واقعا عالی شد

یکشنبه 7 دی1393 - 9:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حامد جان نگفتي اون فروشگاهي که خازناي عدسي جنس خوب داره ايا فروشگاه اينترنتي داره؟

یکشنبه 7 دی1393 - 9:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hertz5000 نوشته است:
:-Q دوستان و استاتید
ایا میشود که میکروی دی وی دی یا برد بزرگ کامپیوتر یا وسایل دیگر را بیرون اورد و خام کرد وبرنامه شما را ریخت
اگر میشود توضیح بفرمایید
ببخشید اگر نظرم عامیانه بود از بزرگی خودتان ببخشید بالاخره سواله آمد به زهنم

دوست عزيز اين برنامه واسه اين ميکرو نوشته شده اگه اشتباه ميکنم دوستان اصلاح بفرمايند
مثلا ايا شما ميتوني برنامه دستگاهي رو که mt1389 ميخوره رو بريزي رو دستگاهي که8202t ميخوره و جواب بگيري؟طبيعتا نميشه دوست عزيز

یکشنبه 7 دی1393 - 9:39am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 240 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure