انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:17pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
hertz5000 عزیز اگه نوع میکروی روی برد همینی که هست باشه و میکرو قفل نباشه فکر کنم بشه هر هگزی رو براش پروگرام کرد.
البته بهتره مهندس حمید و بقیه اساتید هم نظر بدن.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 7 دی1393 - 10:22am
مدیر سایت
مدیر سایت

arash99 نوشته است:
حميدجان با مد انتخاب صدا واقعا خوشحالم کردی چراکه صدای اوليه مدار واقعا از قشنگى طرح کاسته بود که الان واقعا عالی شد

روی جعبه مدار حتماً باید سوکت هدفون کار بذارید تا در سکوت بیابون راحت باشید و کوچکترین صدا جلب توجه نکنه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 7 دی1393 - 10:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانيکه قزوين تشريف دارند خازن مرغوب صد ميکرو و اتمگا رو از نظام وفا بعد از چهار راه سمت چپ داخل پاساژ طبقه دوم بگيريد
ياحق

یکشنبه 7 دی1393 - 11:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بازهم گذری رفتم قزوين انگاراونجا بازار ساخت و متقاضی بيشتر از جاهای ديگره فکرکنم يکى از دوستان هم مدارشو داده جهان الکترونيک واسش بسازه ،،،،حميد جان مدارت رو بورسه بساز بسازيه داداش

یکشنبه 7 دی1393 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
حامد جان نگفتي اون فروشگاهي که خازناي عدسي جنس خوب داره ايا فروشگاه اينترنتي داره؟

نه mhak جان. فروشگاه اینترنتی نداره. تو پاساژ عباسیانه. از پله ها که میری پایین اولین مغازه سمت راست. همه جور قطعه دارن. حتی قطعات آلمانی درجه یک

یکشنبه 7 دی1393 - 2:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تقديم به استاد حميد عزيز

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 7 دی1393 - 2:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه عيب و ايرادی هست ممنون ميشم آقا حميد و دوستان کمک کنند ،،،،درضمن از قزوين يک عدد ميکرو اتمگا گرفتم اما پروگرمرم نميشه اررور چيپ ميده از برنامه آپ شده حميد جان هم استفاده کردم اما نشد ،، دارم ميبرم بيرون پروگرم کنم اگه شد که هيچ اگه نشد بايد يکى ديگه سفارش بدم بياد

یکشنبه 7 دی1393 - 3:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
arash99 نوشته است:
بازهم گذری رفتم قزوين انگاراونجا بازار ساخت و متقاضی بيشتر از جاهای ديگره فکرکنم يکى از دوستان هم مدارشو داده جهان الکترونيک واسش بسازه ،،،،حميد جان مدارت رو بورسه بساز بسازيه داداش

یکشنبه 7 دی1393 - 3:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Arash99 عزیز تبریک میگم. بسیار مونتاژ خوبی داشتین
امیدوارم با همین کیفیت هم براتون کار کنه

یکشنبه 7 دی1393 - 3:20pm
مدیر کل
مدیر کل

ارش جان خسته نباشی. بله مونتاژ خوبی کردین. فقط بهتر بود حاشیه اضافی فیبر رو اینقدر زیاد نمیگرفتین! اینجوری هم بیخودی فیبر اضافه مصرف میشه و هم مزیت کوچکی مدار دیگه از بین میره! در واقع موقع برش دادن فیبر کافیه فقط 2-3 میلیمتر اضافه بر ابعاد فیبر علامتگذاری کنین تا بعد از بریدن مشکلی پیش نیاد.
در مورد میکرو هم نباید مشکلی باشه. روش کامل رو در فایل توضیح دادم و باقیش دیگه به پروگرامر شما بستگی داره که اون هم پیشنهاد کردم از چه مدلی استفاده کنین بهتره. البته قاعدتا هر پروگرامر AVR باید جواب بده. ما باید مسائل پروگرام رو پشت سر بذاریم وگرنه برای آپدیتهای پی در پی به مشکل میخوریم! لذا دوستان خودشون هم باید حداکثر تلاش رو انجام بدن تا بتونن براحتی میکرو رو پروگرام کنن. واقعا خیلی ساده تر از اون چیزی هست که بعضیا تصور میکنن. ولی برای بار اول یا در صورت وجود یک مشکل کوچک ممکنه طول بکشه تا مشخص بشه ایراد از کجاست. وقتی مشخص شد دیگه برای دفعات بعدی پروگرام کردن میکرو مثل آب خوردن هست!

یکشنبه 7 دی1393 - 4:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh و 253 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure