نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان hertz5000 عزیز اگه نوع میکروی روی برد همینی که هست باشه و میکرو قفل نباشه فکر کنم بشه هر هگزی رو براش پروگرام کرد. البته بهتره مهندس حمید و بقیه اساتید هم نظر بدن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 7 دی1393 - 10:22am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
arash99 نوشته است: حميدجان با مد انتخاب صدا واقعا خوشحالم کردی چراکه صدای اوليه مدار واقعا از قشنگى طرح کاسته بود که الان واقعا عالی شد روی جعبه مدار حتماً باید سوکت هدفون کار بذارید تا در سکوت بیابون راحت باشید و کوچکترین صدا جلب توجه نکنه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 7 دی1393 - 10:43am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
دوستانيکه قزوين تشريف دارند خازن مرغوب صد ميکرو و اتمگا رو از نظام وفا بعد از چهار راه سمت چپ داخل پاساژ طبقه دوم بگيريد ياحق
|
یکشنبه 7 دی1393 - 11:25am |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
بازهم گذری رفتم قزوين انگاراونجا بازار ساخت و متقاضی بيشتر از جاهای ديگره فکرکنم يکى از دوستان هم مدارشو داده جهان الکترونيک واسش بسازه ،،،،حميد جان مدارت رو بورسه بساز بسازيه داداش
|
یکشنبه 7 دی1393 - 11:29am |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: حامد جان نگفتي اون فروشگاهي که خازناي عدسي جنس خوب داره ايا فروشگاه اينترنتي داره؟ نه mhak جان. فروشگاه اینترنتی نداره. تو پاساژ عباسیانه. از پله ها که میری پایین اولین مغازه سمت راست. همه جور قطعه دارن. حتی قطعات آلمانی درجه یک
|
یکشنبه 7 دی1393 - 2:04pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
تقديم به استاد حميد عزيز
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 7 دی1393 - 2:55pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
اگه عيب و ايرادی هست ممنون ميشم آقا حميد و دوستان کمک کنند ،،،،درضمن از قزوين يک عدد ميکرو اتمگا گرفتم اما پروگرمرم نميشه اررور چيپ ميده از برنامه آپ شده حميد جان هم استفاده کردم اما نشد ،، دارم ميبرم بيرون پروگرم کنم اگه شد که هيچ اگه نشد بايد يکى ديگه سفارش بدم بياد
|
یکشنبه 7 دی1393 - 3:06pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
arash99 نوشته است: بازهم گذری رفتم قزوين انگاراونجا بازار ساخت و متقاضی بيشتر از جاهای ديگره فکرکنم يکى از دوستان هم مدارشو داده جهان الکترونيک واسش بسازه ،،،،حميد جان مدارت رو بورسه بساز بسازيه داداش
|
یکشنبه 7 دی1393 - 3:12pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
Arash99 عزیز تبریک میگم. بسیار مونتاژ خوبی داشتین امیدوارم با همین کیفیت هم براتون کار کنه
|
یکشنبه 7 دی1393 - 3:20pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ارش جان خسته نباشی. بله مونتاژ خوبی کردین. فقط بهتر بود حاشیه اضافی فیبر رو اینقدر زیاد نمیگرفتین! اینجوری هم بیخودی فیبر اضافه مصرف میشه و هم مزیت کوچکی مدار دیگه از بین میره! در واقع موقع برش دادن فیبر کافیه فقط 2-3 میلیمتر اضافه بر ابعاد فیبر علامتگذاری کنین تا بعد از بریدن مشکلی پیش نیاد. در مورد میکرو هم نباید مشکلی باشه. روش کامل رو در فایل توضیح دادم و باقیش دیگه به پروگرامر شما بستگی داره که اون هم پیشنهاد کردم از چه مدلی استفاده کنین بهتره. البته قاعدتا هر پروگرامر AVR باید جواب بده. ما باید مسائل پروگرام رو پشت سر بذاریم وگرنه برای آپدیتهای پی در پی به مشکل میخوریم! لذا دوستان خودشون هم باید حداکثر تلاش رو انجام بدن تا بتونن براحتی میکرو رو پروگرام کنن. واقعا خیلی ساده تر از اون چیزی هست که بعضیا تصور میکنن. ولی برای بار اول یا در صورت وجود یک مشکل کوچک ممکنه طول بکشه تا مشخص بشه ایراد از کجاست. وقتی مشخص شد دیگه برای دفعات بعدی پروگرام کردن میکرو مثل آب خوردن هست!
|
یکشنبه 7 دی1393 - 4:15pm |
|
|
|