انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حميد عزيزو دوستان عزيز
ماشاالله چه سرعتي دارين خدا توفيقتون بده
منم قطعات رو سفارش دادم البته به جز اون اي سي 357( كه خودم بايد برم برا تهيه تقلبي نباشه) و خازن تانتال كه به اميد خدا چند روز ديگه ميرسه و دست به كار ميشم البته اگه اين وسط بتونم از كار جيم بزنم و برم تهران برا خريد اي سي و خازن تانتال مدار روراه ميندازم البته فيبرو زدم اماده شده منتظر قطعاته
استاد حميد اگه بجاي اي سي 357 اي سي 257 يا 157 بندازيم (البته اگه گير بياد) موردي به نظر شما نداره؟
باز هم ممنون از الطاف مهربانانه شما استاد گرانقدر حميد عزيز @};- @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 7 دی1393 - 4:54pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم archilO عزیز. ایشالا که شما هم موفق باشین.
بله 257 اگر گیر بیاد به احتمال زیاد جواب میده و شاید هم بهتر باشه! ولی بنظرم 357 متداول تر هست و بواسطه وابستگی این طرح به برنامه دیجیتالی توصیه میکنم از همون 357 استفاده کنین تا نتایج بهتر قابل مقایسه باشن.

یکشنبه 7 دی1393 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان انگار اشکال از ميکرو بوده سفارش ميکرو دادم اما دمت گرم استاد ولتاژ گيری دقيقه دقيقه بدونه کمترين پس يا پيش

یکشنبه 7 دی1393 - 6:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض خسته نباشید خدمت اقا حمید
دستگاه داداش ما رو رو سفید کرد :-BD
فقط دوستان ما در یلاق نمیدونم این دستگاه رو چقدر روشن و خاموش کردن 8-} که کارشون نیمه تموم موند و باید بیان پایین تا از نو براشون پروگرام کنم مونده تا دو روز دیگه کارش رو روی زمین کامل توضیح بدن که به چه صورت بود
باز جا داره از اقا حمید تشکر کنم :ymhug:

یکشنبه 7 دی1393 - 6:44pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون.
ebi-gold عزیز خوشحالم که میفرمایین این طرح شما رو روسفید کرد! ولی دوست داشتم بیشتر از جزئیات تستها بشنوم تا دید فنی بهتری به من بده برای نسخه های آینده. بخصوص که تا همینجا میدونم چند اشکال جزئی و البته کمبود در نسخه اولیه هست و قطعا نسخه بعدی خیلی بهتر از اینها خواهد بود و توصیفات شما از نحوه عملکرد نسخه 1.00 هم بسیار کمک کنندست.
در مورد دفعات روشن و خاموش هم واقعا بعید میدونم هیچ مشکلی بوجود بیاره. در واقع اینم از اون حرفا بود! بنده طی این 1 هفته بدون پروگرام با تنظیم ریست هر روز این همه تستهای مختلف گرفتم هنوز شماره به 400 نرسیده! پس بیان اینکه طی یک کاوش احتمالا 1-2 روزه محدودیت 500 بار تموم شده باشه کاملا غیر ممکن هست و یا عمدا انجام شده تا این محدودیت تست بشه! حتی در اون صورت هم با توجه به اینکه هر روشن و خاموش نیاز به چند ثانیه زمان داره عملا ساعتها زمان لازمه تا حتی عمدا بخواین 500 بار رو تست کنین! بقول آرش عزیز انگشت پولادی در روشن و خاموش کردن کلید لازم هست! :D بنده عددی رو برای این محدودیت در نظر گرفتم که قطعا طی یک کاوش چند روزه بهیچ وجه محدود کننده نباشه. کلی هم روی این عدد فکر کردم. پس بیان این جور داستانها بدون ذکر نکته فنی بدرد بخور هیچ کمکی نمیکنه!

یکشنبه 7 دی1393 - 6:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید به دوستی که برای تست و کاوش دادم 2 ساعت بهش توضیح دادم نمیدونم دیگه چه بلایی سر دستگاه اورده بیاد پایین ببینیم چه توضیحی داره شاید هم مشکل از جای دیگه هست چون سوادش کمه میگه مدتش تموم شده نمیدونم
ولی گفت میام پایین کامل توضیح میدم پناه بر خدا

یکشنبه 7 دی1393 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز !
میخواستم یک نکته رو عرض کنم و اونم همین بحث تعداد خاموش و روشن شدن سیستمه. به نظر بنده اگر این تعداد رو به 200 کاهش بدین خیلی بهتره و امکان سو استفاده رو به شدت کم میکنه. بخصوص اگر این تعداد در ابتدای روشن شدن دستگاه به صورت شمارش معکوس نمایان بشه که البته فکر میکنم اینو در نظر گرفته باشین.
راستش کسی اگر بخواد این سیستم رو بفروشه به راحتی میتونه 4 تا میکرو دیگه پروگرام کنه و بده دست مشتری و بهش آموزش نحوه تعویض میکرو رو بده. با 5 -6 تا میکروی 500 عددی میشه تمام ایرانو کاوش کرد و خریدار هم راضیه فروشنده هم میتونه با عناوینی مثل کاهش کارایی میکرو بعد از 500 بار استفاده ، سر خریدار شیره بماله و خریدار رو برای انجام این کار مجاب کنه. اما اگر برای استفاده شخصی باشه ، دوستان باید زحمت خریدن یه پروگرامر و باز کردن 4 تا پیچ جعبه دستگاه و پروگرام مجدد میکرو رو بکشن که قطعا کمتر از 10 دقیقه طول میکشه.
البته این فقط یه پیشنهاده و ممکنه شما که اختیار طرح رو دارین نظر دیگه ای داشته باشین.

یکشنبه 7 دی1393 - 8:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.منم به نوبه خودم از زحمات مهندس حمید تشکر میکنم که موفق به طراحی این فلزیاب با این قابلیت ها شدن و افتخار میکنم که میبینم یه ایرانی این سیستما طراحی کرده امیدوارم همین روند ادمه پیدا کنه.. دوستان جاداره یه نکته در مورد ترانزیستور bs170بگم و اونم اینه که متاسفانه این ترانزیستور نوع پایه غیر استاندارش تو بازار پیدا شده که تو مونتاژواقعا ادما گیج میکنه یعنی جایه پایه هایه سورس و درینش تو بعضی ترانزیستور ها بر عکس نمونه استاندارش هستش که خودم بشخصه تو فلزیاب کلون پی ای (ای وی ار)دیدم که باید ترانزیستورا برعکس جا میزدی تا دستگاه جواب لازم را بده البته من این قضیه را در مورد ترانزیستور j111هم تو مونتاژفلزیاب گلد اسکن هم دیدم که تواون جا هم باید ترانزیستور ها را برعکس جا میزدم تا دستگاه جواب بده و این قضیه را هم بعضی از دوستان با همین ترانزیستور j111 تو فلزیاب ساشو داشتن که بعده برعکس کردنش مشکلون حل شده بود و .بهر حال اگه دستگاهتون را مونتاژکردید این نکته را مد نظر داشته باشید موفق باشید.

یکشنبه 7 دی1393 - 8:29pm

استاد حمید عزیز جا داره ازتون حسابی تشکر کنم
من دستگاهرو ساختم فقط چند تا قطعه کم دارم که باید برم تهران و تهیه کنم . من سند بانک و brn هم ساختم ولی مطمن هستم دستگاه شما بهتر از ایناست. انشاالله تموم شد نتایج تست زیر خاک و اعلام میکنم خدمتتون .واقعا دستتون درد نکنه :YMPEACE:

یکشنبه 7 دی1393 - 8:50pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حميد عزيز امروز قطعات رسيد و شروع به مونتاژ كردم.
فقط لطفا در مورد خازنهاي 100 ميكروي تانتاليوم و قطب مثبت و منفيش راهنمايي كنين.
شكلش فرق ميكنه و + روش نوشته نشده.
ياحق @};- @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 7 دی1393 - 9:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 344 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure