انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:12am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص کیفیت تصویر پی دی اف دوستان توجه داشته باشن واقعا به ورژن آکروبات ریدر بستگی داره! گاهی اوقات هم زوم میکنین یا برعکس میبینین تصویر درست شد یا خراب شد! :D سعی کنین از نسخه بالاتر اکروبات یا ادوبی ریدر استفاده کنین.
بهرحال این چیزی که بعنوان پی دی اف فیبر ملاحظه میکنین بالاترین کیفیتی هست که نرم افزار پروتئوس بصورت خروجی ارائه میده و سایر انواع فایلی که ارائه میده کیفیتش به مراتب از این پایین تره! لذا من همیشه با نسخه پی دی اف کار میکنم و اگر با نرم افزار درست باز بشه و پرینت گرفته بشه کیفیت بسیار خوبی داره. ضمن اینکه سایز تصویر در خروجی پی دی اف واقعی هست و کافیه روی حالت صد در صد پرینت گرفته بشه تا ابعادش درست در بیاد.

سه شنبه 8 دی1393 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

گاهی اوقات هم زوم میکنین یا برعکس میبینین تصویر درست شد یا خراب شد! :D
شما هم مهندس؟الان زنگ میزنم بچه های بالا با گونی بیان :)] :D

سه شنبه 8 دی1393 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: @};- @};-
احسنت به این طراحی آقا حمید گل واقعا که نابغه ای
به نظر من برای قسمت تفکیک پروژه بهتره تمامی فلزات مغناطیس شونده (آهن چدن ...) و فلزات غیر مغناطیس شونده (مثل طلا مس سرب روی الومینیوم ...) به ترتیب جلوی لوپ بذاری و بعد ببینی سیستم برای هر فلزی چه فید بکی دارد و فید بک هر فلز رو در حافظه rom (فقط خواندنی ) میکرو برنامی نویسی و تعریف کن و بعد کامپایل کن و فایل هگزشو در اختیار دوستان گل انجمن قرار بده و دستگاه دیگه به راحتی دارای تفکیک صد در صدی میشه و هر وقت پالس های دستگاه به فلز خاصی برخورد میکنه فید بک دریافتی از فلز مورد سنس رو منطبق با کد و اسم ذخیره شده از قبل تعریف شده در حافظه rom میکرو کرده و اسم آن فلز را در ال سی دی ظاهر می کند به همین راحتی ولی این کار نیاز به کمی آزمایش و آزمون خطا و برنامه نویسی پیچیده داره که مطمنم شما به راحتی از پسش بر می آید استاد گرامی
:YMPEACE:

سه شنبه 8 دی1393 - 2:40am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون. :D
ابتدا اجازه بدین این طرح با همین امکاناتی که در نسخه بعدی عرضه میشه توسط دوستان تست بشه و احیانا برخی ریزه کاریهاش در زمینه مساله سنس فلز نهایی بشه تا بعد ایشالا بریم سراغ مراحل بعدی.
در خصوص تفکیک قول صد در صدی نمیتونم بدم! چون این کار اصلا در پالسی ها بطور مطلوب امکانپذیر نیست. شاید هم نیاز به تغییر خیلی بخشهای برنامه داشته باشه. فقط در حد آهن فعلا میشه فکر کرد. اتفاقا برنامه خودم هم همین هست که با مطالعه شکل موجهای مربوط به فلزات مختلف روی اسکوپ بتونم به اطلاعاتی برسم که واقعا کمک کننده باشه. البته اسم فلز رو دیگه واقعا نمیشه روی صفحه نوشت چون خیلی فلزات عین هم واکنش نشون میدن! بهرحال اتفاقا برنامه نویسیش هم مشکلی نداره. اگر از نظر شکل موج به نتیجه برسم دیگه طبیعیه که باقی کار برای من مثل یک کاردستی هست! :D

سه شنبه 8 دی1393 - 3:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون. :D
ابتدا اجازه بدین این طرح با همین امکاناتی که در نسخه بعدی عرضه میشه توسط دوستان تست بشه و احیانا برخی ریزه کاریهاش در زمینه مساله سنس فلز نهایی بشه تا بعد ایشالا بریم سراغ مراحل بعدی.
در خصوص تفکیک قول صد در صدی نمیتونم بدم! چون این کار اصلا در پالسی ها بطور مطلوب امکانپذیر نیست. شاید هم نیاز به تغییر خیلی بخشهای برنامه داشته باشه. فقط در حد آهن فعلا میشه فکر کرد. اتفاقا برنامه خودم هم همین هست که با مطالعه شکل موجهای مربوط به فلزات مختلف روی اسکوپ بتونم به اطلاعاتی برسم که واقعا کمک کننده باشه. البته اسم فلز رو دیگه واقعا نمیشه روی صفحه نوشت چون خیلی فلزات عین هم واکنش نشون میدن! بهرحال اتفاقا برنامه نویسیش هم مشکلی نداره. اگر از نظر شکل موج به نتیجه برسم دیگه طبیعیه که باقی کار برای من مثل یک کاردستی هست! :D

با این حرف شما کاملا موافقم ولی این کار برای نابغه های انگشت شماری ایرانی مثل شما در آینده نه چندان دور عملی میشه و به نام خودتون ثبتش می کنید به امید اون روز :YMPRAY: :-BD :YMPEACE:

سه شنبه 9 دی1393 - 3:44am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حمید عزیز هر چند میدونم محیط خونه محل مناسب برای تست مدار نیست ولی لطفا راهنمایی کنین:
دیشب توی خونه با لوپ 60 دوطرفه گرافیت کاری شده که برای چنس ساخته بودم مدار رو روشن کردم و دیلی اتومات 6 نشون داد ولی میزان سنس فلز خیلی کم بود حالا قطعا بخاطر نویزها و عوامل فلزی مزاحم اطراف بوده.
سنس فیبر 15*15 حدود 35 سانت بود.
امروز سعی میکنم شرایط تست مناسب رو محیا کنم و نتایج رو اعلام میکنم.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 9 دی1393 - 8:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
bina نوشته است:
سلام دوستان
مهندس حمید عزیز هر چند میدونم محیط خونه محل مناسب برای تست مدار نیست ولی لطفا راهنمایی کنین:
دیشب توی خونه با لوپ 60 دوطرفه گرافیت کاری شده که برای چنس ساخته بودم مدار رو روشن کردم و دیلی اتومات 6 نشون داد ولی میزان سنس فلز خیلی کم بود حالا قطعا بخاطر نویزها و عوامل فلزی مزاحم اطراف بوده.
سنس فیبر 15*15 حدود 35 سانت بود.
امروز سعی میکنم شرایط تست مناسب رو محیا کنم و نتایج رو اعلام میکنم.
یاحق

سلام بینا :ymhug: دوست من با این لوپ حداقل باید 1متر بزنه من با لوپ 2طرفه بدون گرافیت کاری 50 سانتی تو 110 فیبر 13.13 رو میزنه :ymhug: شما پهنای پالس رو چند گذاشتی فرکانس چند بود

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 9 دی1393 - 9:46am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
alirezaii21 عزیز میدونم که نتیجه تستم بخاطر محیطش خوب نیست فقط خواستم از بابت سنس مطمئن بشم.
تنظیمات هم توی عکس 2 صفحه قبل هست و همونه (S13-D0-F200-P150)
و البته باطری هم لیتیوم 4 سل بود یعنی حدود 16 ولت .
ان شاا... امروز با محیط مناسبتر و تنظیمات دقیقتر تست میگرم و نتایج رو عرض میکنم.
یاحق

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

سه شنبه 9 دی1393 - 10:43am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
arash99 نوشته است:
سلام از دوستان کسی هست لينک خريد باطری ليتيومی برای اين مداررو داره بزاره سفارش بدم هرچند دو عدد باطری 9ولت خشک مرغوب دارم اما ميخوام باطری داخل جعبه باشه

آرش جان پیشنهاد میکنم باتری لیتیومی رو اصلا اینترنتی سفارش ندی . من دو روز پیش که تهران بودم حضوری خرید کردم . تنوع جنس بسیار بالاست و جنس تقلبی و به درد نخور هم فراوون . من خودم 5 سلول 2600 میلی آمپری ساخت سامسونگ کره خریدم که برام سری کردن و وکیوم شده تحویلم دادن. قیمت هر سلولش 24 هزار تومن بود که مجموعا 120 هزار تومن فقط قیمت باطری هاش شد . البته جنس های ارزون تر و آمپر های پایین تر هم بود . اما من دوست داشتم بهترینش رو بخرم . توصیه میکنم شما هم همین کارو بکنین . حیفه مدار به این ظرافت و جمع و جوری ، با دو تا باتری سنگین اسیدی تغذیه بشه . اصلا به نظر من گناهه :D

سلام دوستان
حامد جان برای شارژ این باطری 5 سل لیتیوم میخوای چکار کنی؟
آیا فروشنده پیشنهادی در این خصوص دادن؟
لطفا راهنمایی کامل کنین.
یاحق @};-

در این درگه

مشو غــّره به امـروزت

سه شنبه 9 دی1393 - 2:17pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان دیلی 6 دیگه اصلا طبیعی نیست! شما مدارتون رو چک کنین ببینین قطعه ای رو اشتباه نذاشته باشین. همینطور لوپ و کابلش رو هم قشنگ تست کنین.

سه شنبه 9 دی1393 - 2:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , hoshyar191 و 345 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure