نویسنده |
پیغام |
tazehkar
|
viewtopic.php?f=26&t=1077&p=30841&hilit=%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87#p30841tehrani39111355 سلا م خدمت دوستان . هر وقت داخل مکاني که داريدحفاري ميکنيد(ترجيحا تخت دست ساز) به علامتي از جنس سفال که به شکل گلدان سفالی کوچک که به شکل u است برخورديد،اون علامت پايه خمره خسروي هستش که ميخواد به شما چيزي بگه . اگه روبه بالا بود وداخلش پر از خاکستر ولپه سنگي هم روي آن قرار نداشت ،يعني با هدف که همان خمره خسروي هستش چند گام فاصله دارید .دور وبر همین علامت (ته خمره خسروی)دقت کنید علائم دیگری هست که به شما جهت میده .ولی اکثرا از دنده گوسفندان بزرگ یا گوساله یا استخوان ران پرنده استفاده میشه.خب .جهت را از روی اینا چطوری تشخیص بدیم؟اگه دنده بزرگ بود (دنده کوچک فاصله با بار زیاده)،دنده ها را شمرده ودر جهت نوک دنده که به ستون فقرات وصل میشه ادامه می دهیم.(بعضی از استادان این فن معتقد بر این هستند که گودی دنده جهت را مشخص میکند) .دوستان به یاد داشته باشند که طوری باید خاک برداری بشه که علائمی راکه کار گذاشته اند را ما تثبیت شده ببینیم ..........ادامه دارد
|
چهارشنبه 9 دی1393 - 12:01am |
|
|
vanko
|
استاد سلام میخواستم بدون تو عمق 4 تا 5 متر احتمالا تله هست ؟؟؟فرض یه تپه که با سطح خاک یکی شده میخوایم حفاری کنیم چطوری از وجود تله اگاه باشیم از چه قسمتی شروع کنیم اگه حفره یاد زده باشیم از اون قسمتی که نشون داده کار کنیم بهتره یا از قسمتی مه نقطه زن نشون داده؟
|
چهارشنبه 9 دی1393 - 12:44am |
|
|
Tr&ts
کاربر فعال
|
ممنون دوسته عزيزكه گذاشتيش اين تحليل هم قشنگه وجاي تامل داره واسه من ولي يه جادنده موم شده سمته راس بودكه من گمانه ام اين بودكه بايدسمته پهلويه سمت راس روادامه بديم كه درس بودوبابعدي فهميدم كه درس بوده ولي تله ش نيازبه تامله خاص داره كه فعلا: تواستندباي هست. واينوازمن بازكارهايه درست ١ اثارندارنداثارهايه تكميلي هم دارند اگه نباشه اون كارنوعه نامرغوب ودرجه ٣ هست
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 7:54pm |
|
|
Tr&ts
کاربر فعال
|
vanko نوشته است: استاد سلام میخواستم بدون تو عمق 4 تا 5 متر احتمالا تله هست ؟؟؟فرض یه تپه که با سطح خاک یکی شده میخوایم حفاری کنیم چطوری از وجود تله اگاه باشیم از چه قسمتی شروع کنیم اگه حفره یاد زده باشیم از اون قسمتی که نشون داده کار کنیم بهتره یا از قسمتی مه نقطه زن نشون داده؟ دوسته عزيزاگه بتوني : ازروبري خيلي بهتره ولي ٢ تاچراداره . حفره زن ونقطه زن رومدلش روخصوصي كن واسم تابتونم راهنماييت كنم ميتوني يانه البته من خودم شاگردم ولي درحده توانه قليلم شايدتونستم گرهي روبازكنم :
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 8:01pm |
|
|
skysat2012
|
با سلام در حفاری در عمق 4 متر به خاک رسیدیم شبیه خاک رس که به صورت کلوخ کنده میشه و وقتی کلوخ ها را از هم می شکافیم میان انها روزنه ها هوا وجود دارد و داخل این روزنه ها دوده است علت این دوده های سیاه چیست ممنون اگر راهنمایی فرمایید
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 10:41pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
Tr&ts نوشته است: تجربه س اينم روكارهايه خوب ميان بااثاربازي ميكنندازروكه دقيق فكرميكني هدف همينجاس ولي اومدن چندمتراونطرف تردالان زدنداومدن كاركردندورويه كاربكررررره بكركاركردندوخيلي مهارت به خرج دادن اقايه جوانمردپيداشه اين پسته دنده روپيداكنه بذاره من روش توضيح بدم : سلام دوست من همین جا توضیح بفرمایید. ما سراپا گوشیم.
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
جمعه 11 دی1393 - 12:57am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
tehrani39111355 نوشته است: Tr&ts نوشته است: تجربه س اينم روكارهايه خوب ميان بااثاربازي ميكنندازروكه دقيق فكرميكني هدف همينجاس ولي اومدن چندمتراونطرف تردالان زدنداومدن كاركردندورويه كاربكررررره بكركاركردندوخيلي مهارت به خرج دادن اقايه جوانمردپيداشه اين پسته دنده روپيداكنه بذاره من روش توضيح بدم : سلام دوست من همین جا توضیح بفرمایید. ما سراپا گوشیم. دوستمان جناب تازه کار زحمشو کشیدن .شما هم ادامه بفرمایید
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
جمعه 11 دی1393 - 1:03am |
|
|
mstar
کاربر فعال
|
با سلام خدمت اساتید گرامی . در یک مکان دور افتاده در حاشیه رودخانه ای دائمی دامنه کوه پر از کوزه شکسته است. در زیر این دامنه 2 تا تونل زیرزمینی که از پایین کوه به سمت بالای کوه امتداد دارند به عرض تقریبی 80 سانت و ارتفاع 180 سانت کشف کردیم که بدلیل کمبود هوا هنوز وارد اونها نشدیم. شخصی حرفه ای رو به اون منطقه آوردیم و بعد از اسکن دامنه با استفاده از یک دستگاه ردیاب اعلام کرد که در دو نقطه علاوه بر طلا ، مفرق و نقره مقادیری الماس هم در عمق 7 متری سنس شده. سوال بنده از اساتید گرامی این است که آیا ردیابی وجود داره که الماس رو هم سنس کنه که ما بتونیم به گفته های اون شخص اطمینان کنیم ؟ و اینکه بدلیل قیمت زیاد ، الماس در چه نوع دفینه هایی می تواند وجود داشته باشد؟
|
جمعه 11 دی1393 - 3:26am |
|
|
Tr&ts
کاربر فعال
|
سلام روكارايه درست پيچه زياددددداده شده يعني ازانواع واقسامه لايه هاهست ازسنگچينه ٢ ارجي بگيربروتا... كاري ديدم يه مقبره هست ٢٥ لايه و٢٥ ارج تقريبألايه كاري كردن حالاشماتهشوبخون من زياداهله توضيح دادن نيستم وبلدم نيستم ببخشيددچون بيشتردر... بودم واينجاهم جاش ...
|
جمعه 12 دی1393 - 9:24am |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
برادر باید تاریخ منطقه بررسی بشه چون سند نداری درباره اینم که چه ردیابی الماس رو میزنه یانه دراین شک ندارم که بعضی دستگاه ها مثل مولتی سنسور که الان قیمت (حدود 40 میلیون هست )میتونن سنگ قیمتی رو بزنن بیشتر هم در قبر زنان بلند مرتبه و سفیدخانه ها و مواردی مثل سنگ ماهی یا لاکپشت یاشیر میتونه الماس داشته باشه
|
جمعه 12 دی1393 - 1:34pm |
|
|
|