انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:43pm

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

viewtopic.php?f=26&t=1077&p=30841&hilit=%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87#p30841

tehrani39111355
سلا م خدمت دوستان .
هر وقت داخل مکاني که داريدحفاري ميکنيد(ترجيحا تخت دست ساز) به علامتي از جنس سفال که به شکل گلدان سفالی کوچک که به شکل u است برخورديد،اون علامت پايه خمره خسروي هستش که ميخواد به شما چيزي بگه . اگه روبه بالا بود وداخلش پر از خاکستر ولپه سنگي هم روي آن قرار نداشت ،يعني با هدف که همان خمره خسروي هستش چند گام فاصله دارید .دور وبر همین علامت (ته خمره خسروی)دقت کنید علائم دیگری هست که به شما جهت میده .ولی اکثرا از دنده گوسفندان بزرگ یا گوساله یا استخوان ران پرنده استفاده میشه.خب .جهت را از روی اینا چطوری تشخیص بدیم؟اگه دنده بزرگ بود (دنده کوچک فاصله با بار زیاده)،دنده ها را شمرده ودر جهت نوک دنده که به ستون فقرات وصل میشه ادامه می دهیم.(بعضی از استادان این فن معتقد بر این هستند که گودی دنده جهت را مشخص میکند) .دوستان به یاد داشته باشند که طوری باید خاک برداری بشه که علائمی راکه کار گذاشته اند را ما تثبیت شده ببینیم ..........ادامه دارد

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:01am

استاد سلام
میخواستم بدون تو عمق 4 تا 5 متر احتمالا تله هست ؟؟؟فرض یه تپه که با سطح خاک یکی شده میخوایم حفاری کنیم چطوری از وجود تله اگاه باشیم از چه قسمتی شروع کنیم اگه حفره یاد زده باشیم از اون قسمتی که نشون داده کار کنیم بهتره یا از قسمتی مه نقطه زن نشون داده؟

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون دوسته عزيزكه گذاشتيش
اين تحليل هم قشنگه وجاي تامل داره واسه من
ولي يه جادنده موم شده سمته راس بودكه من گمانه ام اين بودكه بايدسمته پهلويه سمت راس روادامه بديم كه درس بودوبابعدي فهميدم كه درس بوده ولي تله ش نيازبه تامله خاص داره كه فعلا: تواستندباي هست.
واينوازمن بازكارهايه درست ١ اثارندارنداثارهايه تكميلي هم دارند اگه نباشه اون كارنوعه نامرغوب ودرجه ٣ هست

چهارشنبه 10 دی1393 - 7:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

vanko نوشته است:
استاد سلام
میخواستم بدون تو عمق 4 تا 5 متر احتمالا تله هست ؟؟؟فرض یه تپه که با سطح خاک یکی شده میخوایم حفاری کنیم چطوری از وجود تله اگاه باشیم از چه قسمتی شروع کنیم اگه حفره یاد زده باشیم از اون قسمتی که نشون داده کار کنیم بهتره یا از قسمتی مه نقطه زن نشون داده؟

دوسته عزيزاگه بتوني : ازروبري خيلي بهتره ولي ٢ تاچراداره .
حفره زن ونقطه زن رومدلش روخصوصي كن واسم تابتونم راهنماييت كنم ميتوني يانه
البته من خودم شاگردم ولي درحده توانه قليلم شايدتونستم گرهي روبازكنم :

چهارشنبه 10 دی1393 - 8:01pm

با سلام
در حفاری در عمق 4 متر به خاک رسیدیم شبیه خاک رس که به صورت کلوخ کنده میشه و وقتی کلوخ ها را از هم می شکافیم میان انها روزنه ها هوا وجود دارد و داخل این روزنه ها دوده است علت این دوده های سیاه چیست
ممنون اگر راهنمایی فرمایید

چهارشنبه 10 دی1393 - 10:41pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

Tr&ts نوشته است:
تجربه س اينم
روكارهايه خوب ميان بااثاربازي ميكنندازروكه دقيق فكرميكني هدف همينجاس ولي اومدن چندمتراونطرف تردالان زدنداومدن كاركردندورويه كاربكررررره بكركاركردندوخيلي مهارت به خرج دادن
اقايه جوانمردپيداشه اين پسته دنده روپيداكنه بذاره من روش توضيح بدم :

سلام دوست من
همین جا توضیح بفرمایید.
ما سراپا گوشیم. :ymapplause:

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 11 دی1393 - 12:57am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
Tr&ts نوشته است:
تجربه س اينم
روكارهايه خوب ميان بااثاربازي ميكنندازروكه دقيق فكرميكني هدف همينجاس ولي اومدن چندمتراونطرف تردالان زدنداومدن كاركردندورويه كاربكررررره بكركاركردندوخيلي مهارت به خرج دادن
اقايه جوانمردپيداشه اين پسته دنده روپيداكنه بذاره من روش توضيح بدم :

سلام دوست من
همین جا توضیح بفرمایید.
ما سراپا گوشیم. :ymapplause:

دوستمان جناب تازه کار زحمشو کشیدن .شما هم ادامه بفرمایید

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 11 دی1393 - 1:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت اساتید گرامی . در یک مکان دور افتاده در حاشیه رودخانه ای دائمی دامنه کوه پر از کوزه شکسته است. در زیر این دامنه 2 تا تونل زیرزمینی که از پایین کوه به سمت بالای کوه امتداد دارند به عرض تقریبی 80 سانت و ارتفاع 180 سانت کشف کردیم که بدلیل کمبود هوا هنوز وارد اونها نشدیم. شخصی حرفه ای رو به اون منطقه آوردیم و بعد از اسکن دامنه با استفاده از یک دستگاه ردیاب اعلام کرد که در دو نقطه علاوه بر طلا ، مفرق و نقره مقادیری الماس هم در عمق 7 متری سنس شده. سوال بنده از اساتید گرامی این است که آیا ردیابی وجود داره که الماس رو هم سنس کنه که ما بتونیم به گفته های اون شخص اطمینان کنیم ؟ و اینکه بدلیل قیمت زیاد ، الماس در چه نوع دفینه هایی می تواند وجود داشته باشد؟

جمعه 11 دی1393 - 3:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام روكارايه درست پيچه زياددددداده شده يعني ازانواع واقسامه لايه هاهست ازسنگچينه ٢ ارجي بگيربروتا...
كاري ديدم يه مقبره هست ٢٥ لايه و٢٥ ارج تقريبألايه كاري كردن حالاشماتهشوبخون
من زياداهله توضيح دادن نيستم وبلدم نيستم ببخشيددچون بيشتردر... بودم واينجاهم جاش ...

جمعه 12 دی1393 - 9:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

برادر باید تاریخ منطقه بررسی بشه چون سند نداری درباره اینم که چه ردیابی الماس رو میزنه یانه دراین شک ندارم که بعضی دستگاه ها مثل مولتی سنسور که الان قیمت (حدود 40 میلیون هست )میتونن سنگ قیمتی رو بزنن بیشتر هم در قبر زنان بلند مرتبه و سفیدخانه ها و مواردی مثل سنگ ماهی یا لاکپشت یاشیر میتونه الماس داشته باشه

جمعه 12 دی1393 - 1:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 381 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure