نویسنده |
پیغام |
الف لام
کاربر فعال
|
باید یکنشانه معنادار دیگه که اینرو به عتوان نشانه اخر کنه باشه ....اطراف رو خیلی دقت کن سنگهای امیدوار کننده ای دیده میشه ....کانال به این واضحی نیاز به سنگ نگاره خیلی خشکل نداره که به ا ن اشاره نه .....منضورم این که ممکنه یک سنگ حالت خاصی داشته باشه چون معلومه اطراف محل زندگی و همواری بوده ........خیلی دقت کن
|
دوشنبه 22 دی1393 - 11:53am |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
سلام میلاد عزیز آقا شما هدفت این بوده که عکست رو بزارید و دوستان نظر بدن حالا دوستان نظر دادن آقا جان این چه طرز ارتباط هست و برخورد حالا اگر دوستی پاسخ دادند و با چیزهایی که ما مد نظرمون هست جور در میاد نباید که اینطور صحبت بکنیم یا نظر نخواهم از دیگران یا خواستیم اون نظر هر چی باشه میتوانیم رد کنیم و عمل نکنیم کمی مهربانتر عزیز خدا همین نزدیکی هاست
|
دوشنبه 22 دی1393 - 4:01pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
دوستان واقعا کاری کردید بااین انجمن وموضوع که آدم بیزارمیشه ازهرچی گنج و..... واقعا استادتهرانی عزیز حق دارن جواب وراهنمایی هیچ کسیو نمیکنه استادباستانشناس عزیزهم نخواسته آغا علاف بشه بهش تفسیردرست داده بجای تشکر بالحنی بچگونه وابتدایی! تفسیراستادو ردمیکنه ( شما اگه تفسیرشومیدونی چرامیپرسی؟) من ازطرف خودم ازاستاد تهرانی و باستانشناس عزیز ازهردواستادعذرخواهی میکنم وامیدوارم از آگاهی وعلم خودشون ماراهم بینصیب نکنن.
|
سه شنبه 23 دی1393 - 6:14am |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
shayanii نوشته است: دوستان واقعا کاری کردید بااین انجمن وموضوع که آدم بیزارمیشه ازهرچی گنج و..... واقعا استادتهرانی عزیز حق دارن جواب وراهنمایی هیچ کسیو نمیکنه استادباستانشناس عزیزهم نخواسته آغا علاف بشه بهش تفسیردرست داده بجای تشکر بالحنی بچگونه وابتدایی! تفسیراستادو ردمیکنه ( شما اگه تفسیرشومیدونی چرامیپرسی؟) من ازطرف خودم ازاستاد تهرانی و باستانشناس عزیز ازهردواستادعذرخواهی میکنم وامیدوارم از آگاهی وعلم خودشون ماراهم بینصیب نکنن. لایک لایک اینا باید گیر آدمهایی بیفتن که واسه ی جایی که آدم الاغشم نمیبنده باید فلان قدر بریزی به حساب تا اون تازه یه چیزی برات ببافم من از همین جا دست این اساتید مثل استاد تهرانی استاد باستانشناس استاد پارسی و..... غیره رو میبوسم و ازشون تشکر میکنم
|
سه شنبه 23 دی1393 - 4:14pm |
|
|
skysat2012
|
با سلام در حفاری در عمق 4 متر به خاک رسیدیم شبیه خاک رس که به صورت کلوخ کنده میشه و وقتی کلوخ ها را از هم می شکافیم میان انها روزنه ها هوا وجود دارد و داخل این روزنه ها دوده است علت این دوده های سیاه چیست ممنون اگر راهنمایی فرمایید
|
سه شنبه 23 دی1393 - 10:17pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
سلام ودرود به استادهای عزیزمان استادتهرانی و استادباستانشناس انشاالله هرجاکه هستید شادوپیروزباشید. ازطرف خودم ودوستان ! دوستان منظورم دوستان وطرفدارن انجمن خودمونه درخواست میکنم که لطف کنیدسوالات کاربران را درحد توان خودتون پاسخ بدید واین تاپیک خودمونو ادامه بدید بازهم تشکر میکنم از استادان عزیزمان و از خداوند متعال آرزوی موفقیت رابراتون خواهانم.
امیدوارم درمورد این عکس نظرات خودتون بفرمایید به چه چیزی شباهت داره آیا به دفینه مربوط میشه ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 26 دی1393 - 7:59am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
آقا مهدی6 و آقا شایانی اولا که بنده ارادت خاصی به استاد تهرانی عزیز دارم و هر وقت ازشون سوال پرسیدم بصورت دقیق و با تامل جواب بنده رو دادند و اگه هم اشتباهی کردم اشتباه بنده رو توضیح دادند با منطق و دلیل. و اگه هم جوابشو ندونستند هیچ پاسخی ندادند. منظورم این نیست که جناب باستان شناس عزیز که خیلی هم دوسش دارم برام دلیلو منطق بیارها. بنده سوال پرسیدم و جوابمو لطف کردند و دادند. دوستان شما هم لطف کنید به کار خودتون برسید دنبال سوژه نگردید.
|
شنبه 27 دی1393 - 5:54pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
ماشاالله اینجا همه دکترن نیازی به باستان شناسی نیست
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 27 دی1393 - 7:08pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
shayanii نوشته است: سلام ودرود به استادهای عزیزمان استادتهرانی و استادباستانشناس انشاالله هرجاکه هستید شادوپیروزباشید. ازطرف خودم ودوستان ! دوستان منظورم دوستان وطرفدارن انجمن خودمونه درخواست میکنم که لطف کنیدسوالات کاربران را درحد توان خودتون پاسخ بدید واین تاپیک خودمونو ادامه بدید بازهم تشکر میکنم از استادان عزیزمان و از خداوند متعال آرزوی موفقیت رابراتون خواهانم.
امیدوارم درمورد این عکس نظرات خودتون بفرمایید به چه چیزی شباهت داره آیا به دفینه مربوط میشه ؟ درود بر شما پايه هاي صخره رو بررسي كنيد شايد موردي باشه توضيحات بيشتر در عكس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
یکشنبه 27 دی1393 - 3:23am |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
shayanii نوشته است: سلام ودرود به استادهای عزیزمان استادتهرانی و استادباستانشناس انشاالله هرجاکه هستید شادوپیروزباشید. ازطرف خودم ودوستان ! دوستان منظورم دوستان وطرفدارن انجمن خودمونه درخواست میکنم که لطف کنیدسوالات کاربران را درحد توان خودتون پاسخ بدید واین تاپیک خودمونو ادامه بدید بازهم تشکر میکنم از استادان عزیزمان و از خداوند متعال آرزوی موفقیت رابراتون خواهانم.
امیدوارم درمورد این عکس نظرات خودتون بفرمایید به چه چیزی شباهت داره آیا به دفینه مربوط میشه ؟ از زوایای بیشتری عکس بزار
|
یکشنبه 28 دی1393 - 10:09am |
|
|
|