نویسنده |
پیغام |
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام، بنده دوتا باطری اسیدی دارم که 1.3 امپر و12 ولت هستند ومتوالیشون کردمه که الان 24 ولت میدن،، دوستان اگر کسی مدار شارژر 24 ولت داره البته بدون ترانس بزاره یا یه روشی بزاره تا بشه همزمان شارژشون کرد.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
سه شنبه 15 مهر1393 - 6:50pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
ای کاش یکی یه مدار بدون ترانس برام میزاشت...
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
دوشنبه 28 مهر1393 - 9:55pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
چنگیز نوشته است: ای کاش یکی یه مدار بدون ترانس برام میزاشت... دوست عزیز منظور شما مدار بدون ترانس همون سویچینگ هستش تو نت جستجو کن تا دلت بخواد هستش فقط باید الکترونیک شما خوب باشه تا بسازی
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 3:35am |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: چنگیز نوشته است: ای کاش یکی یه مدار بدون ترانس برام میزاشت... دوست عزیز منظور شما مدار بدون ترانس همون سویچینگ هستش تو نت جستجو کن تا دلت بخواد هستش فقط باید الکترونیک شما خوب باشه تا بسازی اقای اسدف من گشتم تا اینو پیدا کردم ، حالا میخوام یه کاری کنم تا ولتاژخروجیش 24 ولت بشه تا بتونم دوتا باطری رو شارژ کنم. لطفا کمک کنید....
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 2:18pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
چنگیز نوشته است: asadof نوشته است: چنگیز نوشته است: ای کاش یکی یه مدار بدون ترانس برام میزاشت... دوست عزیز منظور شما مدار بدون ترانس همون سویچینگ هستش تو نت جستجو کن تا دلت بخواد هستش فقط باید الکترونیک شما خوب باشه تا بسازی اقای اسدف من گشتم تا اینو پیدا کردم ، حالا میخوام یه کاری کنم تا ولتاژخروجیش 24 ولت بشه تا بتونم دوتا باطری رو شارژ کنم. لطفا کمک کنید.... سلام. با این مدار نمیتونید باتری 1.3امپری رو شارژ کنید. http://www.bazarelalezar.com/24V1A
|
سه شنبه 13 آبان1393 - 9:55pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
سلام دوستان عزیز خسته نباشید من یک آبگرمکن دیواری لورچ دارم که فقط باباطری 1.5 ولت ازبزرگا کارمیکنه خیلیها ازاین آبگرمکن ولی یک مارک دیگه دارن با شارژر موبایل و شارژهای دیگه ازش استفاده میکنن امامال من باهیچکدام از شارژها روشن نمیشه ممنونم ازهمه راهنمایی کنید که چکارش کنم آیامداری هست که بتونم درستش کنم و ازش خروجی 1.5 ولت بگیرم؟
|
دوشنبه 1 دی1393 - 6:05am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
shayanii نوشته است: سلام دوستان عزیز خسته نباشید من یک آبگرمکن دیواری لورچ دارم که فقط باباطری 1.5 ولت ازبزرگا کارمیکنه خیلیها ازاین آبگرمکن ولی یک مارک دیگه دارن با شارژر موبایل و شارژهای دیگه ازش استفاده میکنن امامال من باهیچکدام از شارژها روشن نمیشه ممنونم ازهمه راهنمایی کنید که چکارش کنم آیامداری هست که بتونم درستش کنم و ازش خروجی 1.5 ولت بگیرم؟ سلام shayanii عزیز شما با استفاده از رگولاتورهای متغیر میتونی هر ولتاژی که لازم داشته باشی رو بدست بیاری البته واسه مشکل شما راه های زیادی هست این یه راهش بود lm2576t adj
|
سه شنبه 13 بهمن1393 - 1:49am |
|
|
shekastkhorde
کاربر فعال
|
دوست عزیز اکه نمیخواهی تک تک شارژ کنی باتری هاتو و از مدار بالا استفاده کنی باید یک زنر در رنج 25-27 ولت وات بالا پیدا کنی و به جای زینر در مدار جا بزاری . خروجی هم جریانش اکر زیاد بود و خواستی با جریان کم و کنترل شده شارژ کنی یک مقاومت 5-10 اهم هم تو خروجی سری کن . در ضمن این مدار اتومات نیست و باید ولتاژ باتری ات رو کنترل کنی یا در مسیر خروجی امپر متر بزاری . خواستی یک ترانس دوبل که من میکم رو پیدا کن مدار اتومات طراحی کنیم و باتری هاتو شارژ کن .
|
سه شنبه 14 بهمن1393 - 10:14am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
عنوان: درخواست شارژر 24 ولت اسیدیshekastkhorde نوشته است: دوست عزیز اکه نمیخواهی تک تک شارژ کنی باتری هاتو و از مدار بالا استفاده کنی باید یک زنر در رنج 25-27 ولت وات بالا پیدا کنی و به جای زینر در مدار جا بزاری . خروجی هم جریانش اکر زیاد بود و خواستی با جریان کم و کنترل شده شارژ کنی یک مقاومت 5-10 اهم هم تو خروجی سری کن . در ضمن این مدار اتومات نیست و باید ولتاژ باتری ات رو کنترل کنی یا در مسیر خروجی امپر متر بزاری . خواستی یک ترانس دوبل که من میکم رو پیدا کن مدار اتومات طراحی کنیم و باتری هاتو شارژ کن . سلام دوست عزیز من آشنائی چندانی به الکترونیک ندارم میخواستم با کمک شما دوستان از شارژرموبایل برای این کار استفاده کنم. برای کم کردن ولتاژ به آبگرمکن چه چیزی یا قطعه ای لازمه ؟ این مداری که فرمودیدباراهنمایی شما میتونم بسازم ؟ یا اگر مداری یا شارژی باشه که این باطرى ها رو باهاش شارژ کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .
|
چهارشنبه 28 بهمن1393 - 2:39am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: shayanii نوشته است: سلام دوستان عزیز خسته نباشید من یک آبگرمکن دیواری لورچ دارم که فقط باباطری 1.5 ولت ازبزرگا کارمیکنه خیلیها ازاین آبگرمکن ولی یک مارک دیگه دارن با شارژر موبایل و شارژهای دیگه ازش استفاده میکنن امامال من باهیچکدام از شارژها روشن نمیشه ممنونم ازهمه راهنمایی کنید که چکارش کنم آیامداری هست که بتونم درستش کنم و ازش خروجی 1.5 ولت بگیرم؟ سلام shayanii عزیز شما با استفاده از رگولاتورهای متغیر میتونی هر ولتاژی که لازم داشته باشی رو بدست بیاری البته واسه مشکل شما راه های زیادی هست این یه راهش بود lm2576t adj سلام دوست عزیز محک جان ممنون میشم اگه بیشترراهنمایی کنید چون اصلا نمیدونم رگولاتور چی هست و از کجا گیربیارم مدل ورنگش فرق داره یانه؟ دوست عزیز لیست مواردی که لازم دارم برام بفرستید وراه حلی ساده که بتونم با کمک وراهنمایی شما مدارو درست کنم اگر راهی ساده تر باشه واسه شارژ این باطرى ها بازم عالیه دوست عزیز منون وخسته نباشید
|
چهارشنبه 28 بهمن1393 - 3:01am |
|
|
|